Sivilceli Ciltler Önce sivilcelerim bitti, sonra izleri!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Cildimi yumuşacık yaptı, kurutma falan yapmıyor ciltte(benim cildim yağlı)
Şimdilik memnun kaldım uzun vadede sonuçları nasıl olacak bakalım?

Günlük ağacı sabunu cildinizde sivilce, kuruma ya da herhangi bişey yaptımı memnun kaldınızmı ?

Canim cilek yagi demissin markasi varmi soylersen sevinirim birde yagli ciltte fazla olmadimi cilek yagi

başlığı açalı 5 sene olacak nerdeyse :)
güncelleme yapalım o zaman :) 5 sene içinde evlendim, yaşadığım şehir değişti, işim değişti vs vs.. sabunumla kremim aynı :)
ama kullananların da yorumlarını okumak isterdim memnun musunuz? bu arada nemlendiricinin hydro (su bazlı) olanını alın arkadaşlar, bir de yağ bazlı olanı var o değil benimki, çünkü cildim karma-yağlı gibi. sivilce problemi de genelde benim gibi cilt tiplernde olduğundan, su bazlısını almaya dikkat etmek lazım..

sevgiler...

Cilek yagi markasi aklindami

canım maden suyunu gazı kaçmış olarak mı uygulamalıyız? bir de pamuğa döküp yüzümü silmeyi düşünüyorum o şekilde de olur mu

Söylediklerinizin hepsini uygulycam bnm yüzümde problemli kırmızı lekeler hiç geçmeyen sivilceler bıktım artık ben hiçbişey kullanmam sadece yeşil sabunla yıkıyorm sonrada orflime den aldgim bi krem vardı onu sürüyorum yoksa kepek kepek oluyo ağız ve çene çevrem, T bölgemde tam tersi çok yağlı biraz ilgilenelim bakalım bi düzelme olcakmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…