Önce tamam dedi, sonra vazgeçti, çok çaresizim...

Bence ikna etmeye çalış. İkna olmaz ise onlar sana nasıl rest çekiyorlarsa sen de rest çek. Seni korkutup sindirmeye çalışıyorlar. Eğer çalışmayı çok istiyorsan (ki çok güzel bir teklif almışsın) git çalış. Biraz evde huzursuzluk olur illaki ama zamanla geçer. Sırf bu yüzden kimse kimseyi boşamaz ki eşim melek gibi bir insan diyorsun. Ama şu anda onların dediğini yaparsan bütün gücünü ve otoriteni kaybedersin evde. Her seferinde başka konularda da nasılsa bu korkuyor, pısıyor diye blöf yaparlar.

Gelen iş teklifini neden eşinize soruyorsunuz? Boşarsa boşasın, çalışıyorsun diye ne saçma şeydir bu delleniyorum okudukça ya ! Keşke evlenmeseydiniz Türk biriyle, yemin ediyorum kadını da erkeği de çok sakat bir toplumuz biz Allah ıslah etsin. Ana oğul sindiriyorlar seni çek restini at maaşını cebine, ona denk maaş alırsın diye çıldırıyor kocan. Kompleksli herifler.

hem okumus is sahibi kadini alirlar o kadin o kadar emek verir umurlatindami dinra calismayaxaksin o kadar derler

Reactions: oby
Böyle işi bir daha nereden bulacak. Hayatta bulamaz.

Neden çalışmanı istemediğini öğren. Çocuğun zaten kreş yaşı da gelmiş. Ev düzenimiz bozulur, ya da para kazanınca karakterim değişir diye korkuyorsan, bir 6 ay deneme süreci olsun. Eğer seni huzursuz eden bişey olursa işi bırakırım. Hiçbir iş senden önemli değil falan dersin. Azıcık damardan :)

Oldu paşam, başka?

O kadar yıl bir erkeğin veya annesinin keyfine göre yaşamak için mi dirsek çürüttünüz?

Hiç iyimser bakamayacağım kimse de kusura bakmasın. Elle tutulur yanı yok.

Madem böyle çalışmayı sevmeyen ve istemeyen biriyle evlenseymiş.

Tavrınız net olsun. Sonuna kadar haklısınız. Kararlılığınızı gösterin.

Konustum kvle, iyi teklifmiş ama ogluma karısamam dedi, oglunun ıtıraz etmesı ısıne geldıgı ıcın karısmıyor.

Kararlıyım kesinlikle, sadece direnmenin yolunu türünü bilemiyorum, kabul ettım teklıfı desem, hadi ananın evine derse napıcam

Denemedıyım yol bırakmıcam, bu da iyi fıkırmıs sagolun)

Güzel bir dille anlatmaya çalış, belki de annesinin etkisinde kalıyor. Kim böyle bir iş istemez ki çok saçma. Senin üçlü olmanı istemiyorlar herhalde! Yazık günah boşuna mı okudun o kadar
Kesınlıkle sebep bu, calısırsam kvle aynı maas alıcam, bu ıslerıne gelmiyor

İşte en can alıcı nokta. çalışmak istersin iş bulamazsın iş bulursun eşin izin vermez.

Sen yinede üstüne gitme belki çok dile getirdiğin için oda öfkeleniyordur.
Erkekelrde birde düzenim bozulur, akşam yemeği aksar çocuk ihmal olur falan bunları düşünürler.
güzellikle sen söyle şüphelerin varsa açıkca söylemesini senin bunları ihmal etmiyeceğini hissettir.

Soyledıklerınden sunu anladım, tek sebep iş kadını olmak ıstememem

Eğer maddi yönden çalışmanı gerektircek bir durum yoksa bence eşinin gönlünü kırma onun düşündüğü birşey vardır illaki. Bizim şer gördüğümüz hayr da olabilir. Bence biraz sabret. Çocugunla ilgilen. Hem çocugun senin ilgine muhtac olduğu yaşta. Sana ihtiyacı var. Annene kızma oluruna bırak bence. Herşey gönlünce olsun inşallah...

Saolun, evet yok ıhtıyacım maddi acıdan, ama boyle bır teklifi reddetmek tum egıtımı cope atmak, basit bısey olsa kırar mıyım esımı, hic kaprısli bırısı degılimdir. Belki de bu yuZden uzuyorlar beni. Hep gulumserken kavga cıkarmam zorlarına gıdıyor

Sende haklısın tatlım ama herşey eğitim demek değil. Netice de eğitimini bitirdin. Belki ilerde birgün eşin çok daha iyi bir iş bulacak sana. Ne olacağını bilemeyiz. O yüzden gülümsemeye devam et derim

Tesekkur ederim, sız de haklısınız, zaten bu yuzden caresızım, kesın bısey dusunebılsem ugrasmam bu kadar

Ailen tonlarca parayı emeği sen elin adamının annesine çay götür diye mi verdi??
Eğer boşayacaksa sırf işe giriyorsun diye boşasın, senin geleceğinin önüne set çekecek kadar hain bir insanla senin işin olmasın zaten.
Bence o sana nasıl söylüyorsa sende o ağızdan konuş. Ben bu işe giremezsem bu evden giderim öyle girerim de.

Bence çok sert olur canım. Netice de bir yuva kolay kurulmuyor. Üstelik daha küçücük bir çocuğu var. Olan çocuğa olur. İş fırsatı önüne yine çıkar.

N
ne desem ki, hıc bı yol ıse yaramıcak gıbı((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…