Önce tamam dedi, sonra vazgeçti, çok çaresizim...

Elbette calisacaksin, evde ev hanimi olarak mutsuz mutsuz dolasinca kendisi mutlu olacakmi?

belki davranislarinizla ikna etmelisiniz, yani stratejik davranmalisiniz. Icinize kapanin, surat asin, mutsuz takilin, keyifsiz olun, esinizle cok ilgilenmeyin. Herhalde derdini sorar nasilsa. Uygun bir dille eve kapanmanin size iyi gelmedigini, cocugunuza 'kendini gelistirmeye devam eden, hayatin tam ortasinda olan, caliskan bir anne' olmak istediginizi belirtin. Filan.

Sizin çalışmanıza niye onay vermiyorlar
Ben sonra is bulurum sana demiş esiniz
Yarım gün diyorsunuz ev işi yemek sorun olmayacak
KV bakmayacak çocuğa kendi de çalışıyor
Yarım gün çalışıp servet kazanmayacaksiniz muhtemelen
Cocugunuzun kresine gidecek kalan da aileye katkı
Ben göremiyorum Hayır deme sebebini

Aynen, guzel saydınız, demek ki tek sevep calısan, ayakları uzerınde duran kadın olmamı ıstemıyorlar, kendılerıne muhtac olmam hoslarına gıdıyor​

Evet, tesekkurler, suan ıcın tek carem bu gıbı, uzulduyumu gorsun

Aynen, guzel saydınız, demek ki tek sevep calısan, ayakları uzerınde duran kadın olmamı ıstemıyorlar, kendılerıne muhtac olmam hoslarına gıdıyor​

Neden istemiyorlar
Güven sorunu mu var
Biraz para biriktirir terkeder gider mi diyorlar
Sanki her para kazanan terkedebiliyor ya da çalışmayan kadın gidemez gibi..

Bence demişsiniz ya ağır başlıyim güleryüzlü evet diyen biriyim bunun değişeceğini düşünüyorlar

KV çalışıyor anne sizi cok taktir ediyorum falan diye önce onu tarafıniza çekin

Kazandiginiz para ile ailece yapabileceğiniz şeylerle ilgili planlarinizi anlatın eşinize..

R Rokselana sen çok iyi olduğun için her istediklerini yaptığın için iyiler bu yuzden eşin melek gibi. Sen kendi isteklerini söylemeye başla nasilda meleklikten çıkıyor. Tabi ki çalışmak istiyorsan çalışmalısın sonradan pişman olursun

Cok haklısınız. Ama esım gercekten iyi, cocuga baktıgımda, cok yoruldugumda her anımda yardımcı oluyo, bı tek bu konuda kesın hayır dıyor

Kv oyle bırı kı eger calısmamı ıstemıyorsa konu bıtmıstır, iknaya falan gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…