Önce teklif etti sonra kusura bakma dedi?

bir daha görme ihtimalinizin çok düşük olduğu bir adam için amma tartışılmış yahuu boşverin hayatınıza bakınnn.

Beni bu rahatsız edemez ki ,niye etsin ?

Hem senaryo kuruyor diye eleştirip sonra da ben sağlamasını yapınca , artık yazacak bişey bulamayıp hatırlamıyorum demek ..

Yani bana bi ithamda bulundunuz bende açıkladım ,savunacak yeriniz kalmayınca keşke eski konular diye başlamasanız

neyse şaşırmadım konu sizseniz gayet normal

Satır satır ezberlemişsiniz herşey net yazıyor konumda. ben açıklamamı yaptım özelden ispata hazırım her türlü buyrun beklerim.

Eski konularım satır satır ezberlenmiş ve konuyla alakasızken sırf haksız çıkarma üste çıkma çabası net bence böyle.
Cidden ben de anlayamıyorum çabanın sebebini
Yalnız liste evlere şenlik.Birde diyorsunuz eski konulara göre yorum yapmayın insanları nasıl tanıyorsunuz vs . Profil bas bas bağırıyor nasıl anlamayalim.

Yalnız liste evlere şenlik.Birde diyorsunuz eski konulara göre yorum yapmayın insanları nasıl tanıyorsunuz vs . Profil bas bas bağırıyor nasıl anlamayalim.
Peki daha güzel profillere geçebilirsiniz:)

Satır satır ezberlemişsiniz herşey net yazıyor konumda. ben açıklamamı yaptım özelden ispata hazırım her türlü buyrun beklerim.
Sizin hayatınızı ezberleyecek kadar hayatım boş değil ,yazılanı söyleneni ve sizi tanıyacak kadar kendinizi belli ettiniz

Ha doğru siz bi söylediğinizi yarım saat sonra değiştirince ,kendiniz gibi olduğumu düşündünüz hımmm olabilir ama o konuda sağlıklıyım

Neyseki değilsiniz neyse ki ezberlememişsiniz:)

Ya konu sahibinin üzerine biraz fazla mı gidiliyor ne?
Alıştım Otrera açtığım her konuda aynı konu üzerinden anlam veremediğim bir şekilde haksız çıkartılmaya çalışılıyorum aylar geçmesine rağmen. Hayır bari mevcut konumla ilgili yazılsa hadi neyse diycem. Bir de hep aynı kişiler takıntı haline getirmiş gibi resmen üzücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…