- 10 Nisan 2014
- 43.389
- 115.653
- 798
bir daha görme ihtimalinizin çok düşük olduğu bir adam için amma tartışılmış yahuuValla ben bile unuttum kaç ay geçti. Konularımı zaten satır satır biliyorsunuz oraya da detaylıca neden gitmem gerektiğini yazdım. Ve sonuçtanda gayet memnunum. Bu neden rahatsız eder bir insanı anlayamıyorum. Ben de küçümsemek için asla söylemiyorum. Ne haddime.
Eski konularım satır satır ezberlenmiş ve konuyla alakasızken sırf haksız çıkarma üste çıkma çabası net bence böyle.Bu konuya neden bu kadar yorum yazıldı anlamadım
Aynen cidden anlamıyorum yahu şimdiki konumla alakasız kaç ay geçmiş neyin çabası.bir daha görme ihtimalinizin çok düşük olduğu bir adam için amma tartışılmış yahuuboşverin hayatınıza bakınnn.
Beni bu rahatsız edemez ki ,niye etsin ?Valla ben bile unuttum kaç ay geçti. Konularımı zaten satır satır biliyorsunuz oraya da detaylıca neden gitmem gerektiğini yazdım. Ve sonuçtanda gayet memnunum. Bu neden rahatsız eder bir insanı anlayamıyorum. Ben de küçümsemek için asla söylemiyorum. Ne haddime.
Satır satır ezberlemişsiniz herşey net yazıyor konumda. ben açıklamamı yaptım özelden ispata hazırım her türlü buyrun beklerim.Beni bu rahatsız edemez ki ,niye etsin ?
Hem senaryo kuruyor diye eleştirip sonra da ben sağlamasını yapınca , artık yazacak bişey bulamayıp hatırlamıyorum demek ..
Yani bana bi ithamda bulundunuz bende açıkladım ,savunacak yeriniz kalmayınca keşke eski konular diye başlamasanız
neyse şaşırmadım konu sizseniz gayet normal
Yalnız liste evlere şenlik.Birde diyorsunuz eski konulara göre yorum yapmayın insanları nasıl tanıyorsunuz vs . Profil bas bas bağırıyor nasıl anlamayalim.Eski konularım satır satır ezberlenmiş ve konuyla alakasızken sırf haksız çıkarma üste çıkma çabası net bence böyle.
Cidden ben de anlayamıyorum çabanın sebebini
Peki daha güzel profillere geçebilirsiniz:)Yalnız liste evlere şenlik.Birde diyorsunuz eski konulara göre yorum yapmayın insanları nasıl tanıyorsunuz vs . Profil bas bas bağırıyor nasıl anlamayalim.
En son ne zaman erkek arkadaşınız olduPeki daha güzel profillere geçebilirsiniz:)
Bas bas bağıran bir profilde vakit kaybetmeyin benceEn son ne zaman erkek arkadaşınız oldu
Sizin hayatınızı ezberleyecek kadar hayatım boş değil ,yazılanı söyleneni ve sizi tanıyacak kadar kendinizi belli ettinizSatır satır ezberlemişsiniz herşey net yazıyor konumda. ben açıklamamı yaptım özelden ispata hazırım her türlü buyrun beklerim.
araları okumadım bu konuda .ama neredeyse çocukluğuna da inelim denecek yahuuuEn son ne zaman erkek arkadaşınız oldu
Neyseki değilsiniz neyse ki ezberlememişsiniz:)Sizin hayatınızı ezberleyecek kadar hayatım boş değil ,yazılanı söyleneni ve sizi tanıyacak kadar kendinizi belli ettiniz
Ha doğru siz bi söylediğinizi yarım saat sonra değiştirince ,kendiniz gibi olduğumu düşündünüz hımmm olabilir ama o konuda sağlıklıyım
En son ne zaman erkek arkadaşınız oldu
Aaa alınganlık yapmayın yahu.Bas bas bağıran bir profilde vakit kaybetmeyin bence
Sanırım hiç olmamış. Öyle bir izlenim uyandı bende nedense...En son ne zaman erkek arkadaşınız oldu
araları okumadım bu konuda .ama neredeyse çocukluğuna da inelim denecek yahuuu
bana da öyle geldi.bir kaç akıllara zarar üye var onlara herkes yazmadan duramıyor ama konu sahibi o kadar da arıza bir üye değil ki.ilişkilerinde sorun da yaşıyor olabilir .tek yaşayan da o değil.Ya konu sahibinin üzerine biraz fazla mı gidiliyor ne?
Alıştım Otrera açtığım her konuda aynı konu üzerinden anlam veremediğim bir şekilde haksız çıkartılmaya çalışılıyorum aylar geçmesine rağmen. Hayır bari mevcut konumla ilgili yazılsa hadi neyse diycem. Bir de hep aynı kişiler takıntı haline getirmiş gibi resmen üzücü.Ya konu sahibinin üzerine biraz fazla mı gidiliyor ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?