Bende ondan sordum.İnsallah bulur gönlüne göre biriniSanırım hiç olmamış. Öyle bir izlenim uyandı bende nedense...
haydiii kaynanalı görümceli konulara gidelimmmBende ondan sordum.İnsallah bulur gönlüne göre birini
Aynen öyle saniyesinde cevap verdim o an düşünmedim.Oda numarasını söylemesinde ne var ki? Ben de telde konuşurken sorsa cevap olarak sanıyesinde söylerdim hiç aklıma odama mı gelmek isteyecek, gecenin bir yarısı kapımı mı çalacak vs gelmezdi o an. Düşünüp cevap versem belki gelir ama niye düşüneyim o an konuşuyoruz işte
değil oda no su o otelde kaldığını bile inkar edeceksin drOda numarasını söylemesinde ne var ki? Ben de telde konuşurken sorsa cevap olarak sanıyesinde söylerdim hiç aklıma odama mı gelmek isteyecek, gecenin bir yarısı kapımı mı çalacak vs gelmezdi o an. Düşünüp cevap versem belki gelir ama niye düşüneyim o an konuşuyoruz işte
Aynen öyle saniyesinde cevap verdim o an düşünmedim.
Aa yine sizi şaşırtıcam bak oldu tabiki:)Sanırım hiç olmamış. Öyle bir izlenim uyandı bende nedense...
İyi bari çok şükür. Aksi halde durum vahim olurdu.Aa yine sizi şaşırtıcam bak oldu tabiki:)
Aynen cidden anlamıyorum yahu şimdiki konumla alakasız kaç ay geçmiş neyin çabası.
Bence de:)İyi bari çok şükür. Aksi halde durum vahim olurdu.
Çok düşünülmeden atılmış bir başlıktı geri bildiriminiz hoşuma gitti:)
Önce teklif etti sonra kusura bakma dedi?
Konu başlığınızdan : karşı tarafın teklifini geri çekmesine şaşırdığınız ve bunun nedenini aradığınız , düşünülüyor.
Konu içeriğiniz ise daha farklı.
Başlık seçimleriniz : yüksek reyting hedefleyen ve bu uğurda , herşey mübah diyen günlük gazetelerin zihniyetini çağrıştırıyor.
Yoo hödüklük değil. Kadını yolda görmüş ilk cümlesi odana geleyim olmamış herhalde. Gece saatlerce yan yanalarmış zaten. Karşındakinin rızası olduğunu düşünerek üstü kapalı teklifte bulunmak yanıldığını anlayınca da kibarca özür dilemenin hödüklükle alakası yok bence. Hatta gayet normal bir durum. Eğer ısrar etseydi o zaman çok başka bir durum olurdu.
Ya konu sahibinin üzerine biraz fazla mı gidiliyor ne?
Heee anladım tamamBence de:)
Hem de bir değil iki değil üç değil :))
Zira yaş 33:)
Her selam verdiğinizi, flört ettiğinizi sevgiliniz sanmıyorsunuzdur umarımBence de:)
Hem de bir değil iki değil üç değil :))
Zira yaş 33:)
Siz yanyana demiştiniz biri de dipdibe bir taşla iki kuş yaptım ikisine de cevap yazdımDip dibe demedim ki :)
Yok canım :)Her selam verdiğinizi, flört ettiğinizi sevgiliniz sanmıyorsunuzdur umarımburda öyle üyeler de var çünkü.
Fark eder benzer bir olay tekrar başıma gelebilir.Farkeder mi ? Olay olmuş bitmiş.
Hayır aslında şöyle ,tamam adam yaklaşmış kendi de reddetmiş , adam da ısrar etmemiş zaten özür de dilemişŞimdi düşününce görüyorum ki haklısınız, madem adamın yanına oturdum tabi ki kendisine gerdeğe girmek istiyorum sinyali yollamışımdır tabi ki gelip bana sorabilirİş arkadaşım bir Hint var, bazen onunla da saatlerce yan yana oturuyorum, kendi isteğimle yanındaki masaya oturuyorum yani umarım o da bu yanıma geldi isteğiyle oturdu kesin benimle takılmak istiyor demez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?