Önce teklif etti sonra oralı olmadı..Ne yapmalıyım ?

123xyz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
15
0
36
Ankara
arkadaşlar benim işyermde bi çocuk var bana ilanı aşk etti işte senn benm kız arkadaşm olmanı istiyorum filan dedi bende düşünmeliyim dedim neyse buda zaman geçti işte bi hafta filan bana hiç ilgi göstermedi bende aslında kabul edecektim böyle tamam der gibi oldum ama adam sanki vazgeçmiş gibi kaçmaya basladı benden.. benimle dalga geçti gibi ve ben çok üzüldüm:(( sizce ne yapmalıyım ki onu benmle dalga geçtiğine pişman etmeliyim(not: çok utangaç bi yapım vardır öyle hususi gidip sen napıyosun demeyi çok istedm ama başaramadm)

tekrar sormadı mı cevabın ne diye? senin bu kadar çekingen davranabileceğini tahmin edememiş olabilir. istemiyorsun sanmıştır.

hayır sormadı ve benim çekingen oldugumu biliyo zaten aynı yerde çalışıyoruz o dalga gecti gibi benimle hani olur ya tavlarım ben bu kızı gibisinden yaptı zannedersem:((ben zaten böyle bi konusmada tmm der gibi oldum ama o duymazdan geldi gibi dalga geçti işte benmle:((

kızlar moralim çok bozuldu benim bişiler yapmam lazım yarından itibaren bişiler deyin ya nolur ne yapabilirim:((

canım hiç belli ettinmi sende hoşlandığını o sana teklifi yapmış cevap vermeni bekliyodur ama hoşlandığını belli ettiysen yani bi bakışınla bile belli ettiysen hiç bişey yapmana gerek yok hoşlandığını anlayıpta hala adım atmıyosa sende umursamaz görün ben şuan öyle yapıyorum o konuşmadı bende konuşmuyorum :19:

umursama tabi ki. umursamıyorum havasında değil, gerçekten umursama, davranışlarına yansısın bu gerçeklik. :))

bu ne terbiyesiliktir yaa. nerde centilmenlik... neler oluyor bunlara...

peki nasıl umursamaz davranayım hani onu umursamadığımı nasıl farkettireyim ben artık daha bakımlı gideyim elimi sallasam ellisi havasında mı gezeyim açın biraz kızlar bu olayı

kızlar bendede benzer bi durum var benimde başlığıma bakın ya :((( cnm hoşandığını belli etememn tepki vermemen yeterli eskiden nasıl davranıyosan normal ark gibi yine öyle olmaya çalış

ama bizim zaten davranış şeklimiz hiç değişmediki işyernde oldugumuz için işte hep resmiydik akşamları msnde karsılşnca filan yaıyodu sürekli ide bikere yemege gittik işte ozamn dedi niyetini bende düşünyodum sözde ama önceden arıyodu telefonla filan şimdi aramıyoda nete de girmiyo işte de zaten resmiyeti bozamıyoruz ne yapayım kızlarrr bişiler söyleyin gururum çook kırıldı benim:(

yok o kadar degil ise simdiye kadar davranislarin giyim tarzin nasilsa öyle devam et fakli bir caba icine girersen fark edilir hos olmaz yapmacik olma

Hayatina kaldigin yerden devam edicegin sanki sana öyle bir teklifte bulunmamis gibi Sen onu hic begenmemissin gibi davranicaksin :34: rahat ol kendin ol he birde güleryüzlü olmaya kendine aliskanlik edin:21:

ya ben zaten bakımlı birisiyimdir normaldede çok değişen bişi yok yani makyajımı daha özenli yaparım bide son bir hafta cok hastaydm hiç bakamadm ne kendime ne makyajıma nede giyimime şimdi iyilesyorum yavas yavas ve eski halime dönüyorum işte..

msn den silmekle başlayabilirsin.
sırtını dönebilirsin.
selam vermezsin.
selam almazsın.
odunluğa odunlukla cevap vermek gerek.

ama ozaman umursamış olmazmıyım ben onu şimdi msnden silersem filan kızdığımı bozuldugumu belli ederim ben öyle bişey yapayımki beni kacırdıgına pişman olsun istiyorum

ama bizim zaten davranış şeklimiz hiç değişmediki işyernde oldugumuz için işte hep resmiydik akşamları msnde karsılşnca filan yaıyodu sürekli ide bikere yemege gittik işte ozamn dedi niyetini bende düşünyodum sözde ama önceden arıyodu telefonla filan şimdi aramıyoda nete de girmiyo işte de zaten resmiyeti bozamıyoruz ne yapayım kızlarrr bişiler söyleyin gururum çook kırıldı benim:(

msn de yazma eger gerekli degilse cebindende sil
seni kirdiysa döner dolasir onuda bulur bunu unutma ve üstüne cok durma üzme kendini bosuna

yok cebi gerekli değil ben hiç aramadım zaten onu bugune kadar hep o aradı beni şimdi ben onu pişman edemezmiyim yaptıgından dolayı niye durup dururken dalga gecti benmle ben onunla dogru durust konusmuyodm bile bi ışık yaksamda bana yanaşsa tmm ben kasındım diycem ama öyle degil durup dururken canımı yakıyo:(

ama ozaman umursamış olmazmıyım ben onu şimdi msnden silersem filan kızdığımı bozuldugumu belli ederim ben öyle bişey yapayımki beni kacırdıgına pişman olsun istiyorum

ama pisman olsun diye takarsan bu kadar belli edersinde o zaman daha komik duruma düsersin onun gözünde :37: o zaman silme msnden madem sende msn iletilerine sanki bi aday varmis gibi arkadaslarin ile sakalasiyormusunn gibi yazabilirsin cep telefonunu daha sIkca elline alip birierin ile görüsüyormussun gibi yapabilirsin sartsa senin icin
dedim ya rahat ve gülec yüzlü ol o bile yeter de artar bile ;) ki ben böle birine popomu bile yirtma geregi duymam ne kacirdigini fark etsin diye cokta tIn :51:

sagol cnm bakaym ben biraz yapayım bu dediklerini nolcak bi kaç gune belli olur gidişatı yok cnm ya olsun pişman olmasını istyorm o beni üzdü oda üzülsn ölçülü bi şeklde yaparm ben bunları zaten çokta dikkt cekmm herhalde

sagol cnm bakaym ben biraz yapayım bu dediklerini nolcak bi kaç gune belli olur gidişatı yok cnm ya olsun pişman olmasını istyorm o beni üzdü oda üzülsn ölçülü bi şeklde yaparm ben bunları zaten çokta dikkt cekmm herhalde

fark edebilirde garantisi yok :24: Kendine olan güvenin sarsilmis biraz senin aslinda ondan bu kadar yogunlasiyorsun :34:

Back
X