Önce virüs şimdi de yeniden deprem mi ?

Vanilya Bitter

Akrep Kadını 🦂
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
1.682
1.766
333
Ayyy çıldıracağım hanımlar İstanbul’da deprem oldu hissedeniniz oldu mu ? Üstelik bu sefer bir tık uzun sürdü uğultular oldu resmen 🤦🏻‍♀️ Virüsten korunmak için evde kal depremden korunmak için evden çık nolcak bu böyle aşırı bir sallanma olmadı ama hissedildi kesinlikle nereye gidiyoruz böyle 🤦🏻‍♀️ İyice anksiyete oluşumuna doğru gidiyorum.

Ayyy çıldıracağım hanımlar İstanbul’da deprem oldu hissedeniniz oldu mu ? Üstelik bu sefer bir tık uzun sürdü uğultular oldu resmen 🤦🏻‍♀️ Virüsten korunmak için evde kal depremden korunmak için evden çık nolcak bu böyle aşırı bir sallanma olmadı ama hissedildi kesinlikle nereye gidiyoruz böyle 🤦🏻‍♀️ İyice anksiyete oluşumuna doğru gidiyorum.

Ben hissetmedim. Çünkü İstanbul'da değilim. Ancak sevdiklerimi düşünüyorum. Virüs bir yandan deprem bir yandan bir de Çernobil rektörüne yakın yangın varmış. 600 metre kalmış. Ordaki ormanların yanması zaten havaya saldı salacağını. Reaktöre gelmeden söndürülür inşallah. Rabbim herşeyin hayırlısını versin...

Bir uğultudan bahsediyorlar depremden önce başlayan ve sonrasında da devam eden. Rabbim esirgesin...
Uğultu kargo uçağının sesiymis galiba öyle okudum ekşi sözlükte. Depreme denk gelmesi tesadüf diyorlar. Allah korusun 1 saattir köpekler havlıyor uyuyamadım ben de gerildim

Ben hissetmedim. Çünkü İstanbul'da değilim. Ancak sevdiklerimi düşünüyorum. Virüs bir yandan deprem bir yandan bir de Çernobil rektörüne yakın yangın varmış. 600 metre kalmış. Ordaki ormanların yanması zaten havaya saldı salacağını. Reaktöre gelmeden söndürülür inşallah. Rabbim herşeyin hayırlısını versin...
Yani gerçekten şu 2020 felaketler yılı oluyor gerçekten korkmaya başladım iyice psikolojim bozuldu Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun 🤦🏻‍♀️

Bir uğultudan bahsediyorlar depremden önce başlayan ve sonrasında da devam eden. Rabbim esirgesin...
Evet o uğultuyu bende duydum böyle sallandık ama haldır huldur bir sallanma değildi hatta bir an emin bile olamadım sonra devam ettikçe oturdu kafama virüse o kadar odaklanmışım ki diğer şeyleri geç farkediyorum

Kac siddetinde olmus

Kadinlar kulubunde neden herkes allahi buyuk harf ile yaziyor???

Gerçekten bunu mu aklınıza taktınız. Siz istediğiniz özeni ve saygıyı gösterebilirsiniz. Tabiki yazmakla saygı duyulmuyor. Ama bir konuda tutup cımbızla harf büyüklüğü konusunu çekip ortaya atıyorsanız ben bunda bir kinaye ararım...

Back
X