Önce virüs şimdi de yeniden deprem mi ?

Yani gerçekten şu 2020 felaketler yılı oluyor gerçekten korkmaya başladım iyice psikolojim bozuldu Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun 🤦🏻‍♀️

Esas sov haziran sonrasi retrolar devreye girince basliyor 😢 ta ki 2020 aralik ayina kadar.
Agzimiza etti bu jupiter oglak ve uranus boga..
Depremlerde cokca olur 2026 yilina kadar.

Bi soru sordum ve cevap beklemistim
TDK nın imla klavuzunda yazan madde.
10. Din ve mitoloji ile ilgili özel adlar büyük harfle başlar: Tanrı, Allah, İlah, Cebrail...

umarım açıklayıcı olmuştur 😒

Derdim A harfinin buyuk yazilmasi degil.Allah neden kocaman harfler ile yaziliyor ben onu merak ettim
Vurgulamak istediğin şeyi yazarken dikkat çeksin diye tüm harflerini büyük yazarsın.
Çünkü burada birbirimizin ses tonunu duymuyoruz.

Ayrıca ilk yazdigin yorumda A harfinin neden büyük yazıldığını sormuşsun. Şimdi böyle söylüyorsun.

Esas sov haziran sonrasi retrolar devreye girince basliyor 😢 ta ki 2020 aralik ayina kadar.
Agzimiza etti bu jupiter oglak ve uranus boga..
Depremlerde cokca olur 2026 yilina kadar.

daha ekonomik kriz büyümedi iyice. inşaat sektöründe ve tarımda ciddi şeyler yaşanacak yüksek ihtimal. yüzyılın en büyük inşaat sektörü krizlerinden olabilir, keza ona bağlı yaklaşık 400 alt sektör olduğunu da düşünürsek.. durumlar vahim.
asıl ay düğümleri ikizler-yay hattına geçiyor. ikizler solunum ve akciğerler demek. bu geçişle beraber vakalarda artış yada solunumu zorlayacak yeni hastalıklar da görücez muhtemelen.

Siz mi yazdiniz yaziyi? Nereden biliyor sunuz?
Senin derdin üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Sadece soru sordum, cevap bekledim diyorsun. Şimdi nerden biliyorsun diyorsun. Neyse sana iyi günler.

ALLAH'I ilk ben büyük harflerle yazdım
Sen niye dert yaptın kendine anlamadim

ALLAH ALLAH ne tuaf insanlar var

Küçük yazsam ne büyük yazsam ne ALLAH'I
Seni ne ilgilendirir
ALLAH'I büyük yazmam benim tercihim
Sen ne karışiyosun

Kadinlar kulubunde neden herkes allahi buyuk harf ile yaziyor???
Allah ozel bir isim mi?
Bu cevap degil ki
Bi soru sordum ve cevap beklemistim
Derdim A harfinin buyuk yazilmasi degil.Allah neden kocaman harfler ile yaziliyor ben onu merak ettim
Bu konuda vurgulamak ıstenen allah mi ? Deprem ki ? Virus mu? Ben yine anlamadim

Polemik yaratmak için mesaj yazdığınız o kadar belli ki. Ama şuan hiç zamanı değil. Deprem olmuş, gece yarısı şerefsizlere yasa çıkmış, her taraf koronalı insan dolu. Kafamız bir milyon. Şuan sizin saçma sapan sorularınızla, insanların hassas olduğu noktalara ısrarla iğne batırmaya çalışmanızla uğraşacak kafa kalmadı bizde.

anksiyetesi yüksek bir toplumuz depremden korunmak diye bir şey var mı ki?
Ancak sağlam evler yapılır işte deprem için her zaman hazırlıklı olunur bu
Depremde dışarı çıkmak da önleyemeyebiliyor olanları

Kovid içinde bence ülke olarak en iyi savaşan ülkelerden biriyiz şükür edin
Evet evınızde kalın denıyor ama açık havada yuruyuş yapılabılır şöyle yarım saatlıgıne falan

Tedbiri alalım da abartmaya da gerek yok
Evınızı depreme hazırlıklı hale getırın tedbir alın korkularınızı azaltın

Back
X