- 25 Haziran 2019
- 1.103
- 2.201
- 83
- 42
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
Bi soru sordum ve cevap beklemistim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani gerçekten şu 2020 felaketler yılı oluyor gerçekten korkmaya başladım iyice psikolojim bozuldu Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun![]()
TDK nın imla klavuzunda yazan madde.Bi soru sordum ve cevap beklemistim
Vurgulamak istediğin şeyi yazarken dikkat çeksin diye tüm harflerini büyük yazarsın.Derdim A harfinin buyuk yazilmasi degil.Allah neden kocaman harfler ile yaziliyor ben onu merak ettim
Her şey üst üste geldiği için arkadaş ALLAH KORUSUN şekilinde içten söylüyorum manasında yazmış.Bu konuda vurgulamak ıstenen allah mi ? Deprem ki ? Virus mu? Ben yine anlamadim
Esas sov haziran sonrasi retrolar devreye girince basliyorta ki 2020 aralik ayina kadar.
Agzimiza etti bu jupiter oglak ve uranus boga..
Depremlerde cokca olur 2026 yilina kadar.
Senin derdin üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Sadece soru sordum, cevap bekledim diyorsun. Şimdi nerden biliyorsun diyorsun. Neyse sana iyi günler.Siz mi yazdiniz yaziyi? Nereden biliyor sunuz?
Bir uğultudan bahsediyorlar depremden önce başlayan ve sonrasında da devam eden. Rabbim esirgesin...
ALLAH'I ilk ben büyük harflerle yazdımSiz mi yazdiniz yaziyi? Nereden biliyor sunuz?
Ne mezunusunuz ya boyle sacma sapan soru sorup insanlari geriyorsunuz ne hakla...!Allah ozel bir isim mi?
Kadinlar kulubunde neden herkes allahi buyuk harf ile yaziyor???
Allah ozel bir isim mi?
Neden???
Bu cevap degil ki
Bi soru sordum ve cevap beklemistim
Derdim A harfinin buyuk yazilmasi degil.Allah neden kocaman harfler ile yaziliyor ben onu merak ettim
Bu konuda vurgulamak ıstenen allah mi ? Deprem ki ? Virus mu? Ben yine anlamadim
Siz mi yazdiniz yaziyi? Nereden biliyor sunuz?