- 25 Ocak 2018
- 395
- 651
- 53
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
İstanbullular olarak sevinmelisiniz bu küçük şiddetteki depremler İstanbul’un makus talihini ortadan kaldıracaktır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Din ve mitoloji ile ilgili özel adlar büyük harfle başlar: Tanrı, Allah, İlah, Cebrail, Zeus, Osiris, Kibele vb. (bakınız TDK)Kadinlar kulubunde neden herkes allahi buyuk harf ile yaziyor???
Deprem ana fayda olmadı.İstanbullular olarak sevinmelisiniz bu küçük şiddetteki depremler İstanbul’un makus talihini ortadan kaldıracaktır.
Saygı için insan kendini yaratana saygı duyar sen inanmıyor olabilirsin kimseyi sorgulamaya hakkın yok bile bile gelmiş boş boş yazıyorsunKadinlar kulubunde neden herkes allahi buyuk harf ile yaziyor???
Sen sor diye ..Neden???
Siz de neyin pesindesiniz ben onu anlamadim.Bu konuda vurgulamak ıstenen allah mi ? Deprem ki ? Virus mu? Ben yine anlamadim
üff amma uzattın ya herkesn kendi tercihi sanane niye milleti yoruyosn sorularını okudukça 5 yaşındaki çocukmuşsn gibi hissettm.Millet deprem diyo virüs diyo buda tutturmuş Allah biye büyük harf tövbestağfirullaaah..Derdim A harfinin buyuk yazilmasi degil.Allah neden kocaman harfler ile yaziliyor ben onu merak ettim
Kiz ne diyon sen ilkokul cocugu musun kimsenin derdi kalmadi burda sana aciklama yapacak git gogleden ara burdan ne istiyosun konu dısı buBu konuda vurgulamak ıstenen allah mi ? Deprem ki ? Virus mu? Ben yine anlamadim
Taş gibi konu duruyor o zaman neden cevap yazıyorsunuz böyle birine?Kiz ne diyon sen ilkokul cocugu musun kimsenin derdi kalmadi burda sana aciklama yapacak git gogleden ara burdan ne istiyosun konu dısı bu
Bence çok dua edelim belayı çağırmayalım.. düşünmek bile istemiyorum Allah korusun halimiz ne olurAyyy çıldıracağım hanımlar İstanbul’da deprem oldu hissedeniniz oldu mu ? Üstelik bu sefer bir tık uzun sürdü uğultular oldu resmenVirüsten korunmak için evde kal depremden korunmak için evden çık nolcak bu böyle aşırı bir sallanma olmadı ama hissedildi kesinlikle nereye gidiyoruz böyle
İyice anksiyete oluşumuna doğru gidiyorum.
Polemik yaratmak için mesaj yazdığınız o kadar belli ki. Ama şuan hiç zamanı değil. Deprem olmuş, gece yarısı şerefsizlere yasa çıkmış, her taraf koronalı insan dolu. Kafamız bir milyon. Şuan sizin saçma sapan sorularınızla, insanların hassas olduğu noktalara ısrarla iğne batırmaya çalışmanızla uğraşacak kafa kalmadı bizde.
Hayır ben zaten gece delirip yattım çernobilde yangın varmış nükleer santrale kalmış 600 metre ben uyuduktan sonra bide deprem olmuş.. Allahım bizi koruBence çok dua edelim belayı çağırmayalım.. düşünmek bile istemiyorum Allah korusun halimiz ne olur
Bi soru sordum ve cevap beklemistim
O kadar konu içinde bumu dikkatinizi çekti bravoDerdim A harfinin buyuk yazilmasi degil.Allah neden kocaman harfler ile yaziliyor ben onu merak ettim
Kadinlar kulubunde neden herkes allahi buyuk harf ile yaziyor???