Önce virüs şimdi de yeniden deprem mi ?

İstanbullular olarak sevinmelisiniz bu küçük şiddetteki depremler İstanbul’un makus talihini ortadan kaldıracaktır.

Çıldırmayalım. Deprem gerçeği her zaman vardı. Her zaman olacak. Korkuyoruz, ben de çok korkuyorum. Sadece her şey üst üste geliyor, ne nalet günler geçiriyoruz psikolojisine girmeyelim demek istiyorum. Elazığ depreminin üstünden çok geçmedi, o sıralar ne kadar çok sallanmıştık hatırlıyor musunuz? Akli dengemizi yerinde tutmak için olayları kafamızda büyütmemeye ihtiyacımız var. Bunun en iyi yolu da başka şeylere odaklanıp, oyalanmak bana göre.

Kadinlar kulubunde neden herkes allahi buyuk harf ile yaziyor???
Din ve mitoloji ile ilgili özel adlar büyük harfle başlar: Tanrı, Allah, İlah, Cebrail, Zeus, Osiris, Kibele vb. (bakınız TDK)

EA4855AA-5CFA-40D0-8399-F7239B45E75A.webp

Derdim A harfinin buyuk yazilmasi degil.Allah neden kocaman harfler ile yaziliyor ben onu merak ettim
üff amma uzattın ya herkesn kendi tercihi sanane niye milleti yoruyosn sorularını okudukça 5 yaşındaki çocukmuşsn gibi hissettm.Millet deprem diyo virüs diyo buda tutturmuş Allah biye büyük harf tövbestağfirullaaah..

Kiz ne diyon sen ilkokul cocugu musun kimsenin derdi kalmadi burda sana aciklama yapacak git gogleden ara burdan ne istiyosun konu dısı bu
Taş gibi konu duruyor o zaman neden cevap yazıyorsunuz böyle birine?
Eleştiri alan yoruma cevap yazan herkesin aslında adrenalin sevdiği
Buna dikkat ettiği anlamı çıkar

Ayyy çıldıracağım hanımlar İstanbul’da deprem oldu hissedeniniz oldu mu ? Üstelik bu sefer bir tık uzun sürdü uğultular oldu resmen 🤦🏻‍♀️ Virüsten korunmak için evde kal depremden korunmak için evden çık nolcak bu böyle aşırı bir sallanma olmadı ama hissedildi kesinlikle nereye gidiyoruz böyle 🤦🏻‍♀️ İyice anksiyete oluşumuna doğru gidiyorum.
Bence çok dua edelim belayı çağırmayalım.. düşünmek bile istemiyorum Allah korusun halimiz ne olur

Polemik yaratmak için mesaj yazdığınız o kadar belli ki. Ama şuan hiç zamanı değil. Deprem olmuş, gece yarısı şerefsizlere yasa çıkmış, her taraf koronalı insan dolu. Kafamız bir milyon. Şuan sizin saçma sapan sorularınızla, insanların hassas olduğu noktalara ısrarla iğne batırmaya çalışmanızla uğraşacak kafa kalmadı bizde.

Valla cevap yazmak yerine direk sikayet ettm kazene sağolsun engelledi insanlar evlere tıkılmış ztn psikolojiler bozulmus ustune deprem bide tuaf dusunceli insanlar cok garip

Bi soru sordum ve cevap beklemistim

Banlanmışsınız ama muhtemelen misafir olarak okuyorsunuz :)))
Arkadaşlar açıklamış özel isimdir, büyük harfle yazılır, böyle bir kural var Türkçe'de
Ama ben duymak ve saldırmak istediğinizi de yazayım, mübarektir, özeldir, saygıdan ve sevgiden hem Allah hem Atatürk ismini büyük yazarız, oldu mu ?

Back
X