Y yaqqmur Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2011 55 4 46 İstanbul 12 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yaqqmur #1 bebişimi dunya ya getırmeme az bı zaman kaldı acaba onceden hazırlık yapmam yanı bu kadar erkenden sızce kotumu ugursuzluk getırırmı yaaa :18:
bebişimi dunya ya getırmeme az bı zaman kaldı acaba onceden hazırlık yapmam yanı bu kadar erkenden sızce kotumu ugursuzluk getırırmı yaaa :18:
Y yuvarlakpopo Guru Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2012 92 0 296 İstanbul 12 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yaqqmur #2 bebeğin hayırlı olsun canım öncelikle,niye uğursuzluk getirsin ki önceden işlerini halledersin eksiklerini de yavaş yavaş tamamlarsın işte ne güzel.ben de pek bişey yapamadığım için üzülüyorum,bence iyi yapmışsın
bebeğin hayırlı olsun canım öncelikle,niye uğursuzluk getirsin ki önceden işlerini halledersin eksiklerini de yavaş yavaş tamamlarsın işte ne güzel.ben de pek bişey yapamadığım için üzülüyorum,bence iyi yapmışsın
BayanRuj Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2012 2.938 50 88 Ankara 12 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yaqqmur #3 olurmu hiç canım, böyle olumsuz şeyler düşünmeyin, güzel güzel hazırlığınızı yapın,Allah sağlıcakla kavuştursun bebeğinize.
olurmu hiç canım, böyle olumsuz şeyler düşünmeyin, güzel güzel hazırlığınızı yapın,Allah sağlıcakla kavuştursun bebeğinize.
kzmrl Uğur Böceğim Kayıtlı Üye 7 Şubat 2011 850 7 96 İstanbul 12 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yaqqmur #4 böyle şeylere kulak asma. son haftalarda zaten istediğin gibi gezip alamazsın. rahat rahat gezebiliyoken azar zar al.
böyle şeylere kulak asma. son haftalarda zaten istediğin gibi gezip alamazsın. rahat rahat gezebiliyoken azar zar al.
Bright crystal Balık kadını Kayıtlı Üye 24 Şubat 2013 5.001 5.053 398 13 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yaqqmur #5 yaqqmur .!.: bebişimi dunya ya getırmeme az bı zaman kaldı acaba onceden hazırlık yapmam yanı bu kadar erkenden sızce kotumu ugursuzluk getırırmı yaaa :18: Genişletmek için tıkla... Sen bizim Ağustos anneleri topigine bi göz at istersen canım , valla herseylerini hazır ettiler bile maşallah
yaqqmur .!.: bebişimi dunya ya getırmeme az bı zaman kaldı acaba onceden hazırlık yapmam yanı bu kadar erkenden sızce kotumu ugursuzluk getırırmı yaaa :18: Genişletmek için tıkla... Sen bizim Ağustos anneleri topigine bi göz at istersen canım , valla herseylerini hazır ettiler bile maşallah