- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
Cnm Mary Teyze,Hans Abinin karısı,Victoria Ablanın kızı, sende hiç bilmiyormuş gibi :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm Mary Teyze,Hans Abinin karısı,Victoria Ablanın kızı, sende hiç bilmiyormuş gibi :)
Çevre ne ki ?onunki çevreyse bizimki ne![]()
ben dedim dirseğe kadar galiba diye de. kusura bakma da bunları takmandaki amaç belli yani
Oyle gelenide var valla istediginiz kadar gulun gercekten var
Bu bileziklerin çevresini hesaplamak istesem işin içinden çıkamam.çevre neydi, çevre emekti![]()
söylediklerimden pişman değilim o bu konuyu açtı ya söylemediklerim aklımdaahahah ay konunun sebebi sen miydino bileziklerin laneti hepimizi bulacak senin yüzünden
![]()
çatlayın da patlayın işte sizin 24 tane bileziğiniz yok :)))Bütün bunlara sebep sen misin?
Hep senin yüzünden.
Şimdi nasıl gece uyuyacağız biz?
Dıııt yanlış. Matematikten kaldın.Çok merak ettim böyle takınca ne oluyor onu gerçekten anlamıyorum
22 tane saydım yanlışta olabilir ama 22 tane bileziği böyle takınca şangır şungur ne bileyim hiç rahatsız olmadınız mı![]()
Mümkünse aklında kalsın başka foto kaldıramam gamzeeeeeeee!söylediklerimden pişman değilim o bu konuyu açtı ya söylemediklerim aklımda![]()
Gözüm o ikisini göremedi.Dıııt yanlış. Matematikten kaldın.
24 tane burma![]()
çatlayın da patlayın işte sizin 24 tane bileziğiniz yok :)))
Mümkünse aklında kalsın başka foto kaldıramam gamzeeeeeeee!
Burasi konu acmak icin degilmi benmi yanlis biliyorum?İyide bize ne. Ne yapalım yani ister dersege kadar olsun isterse omza kadar.
Gerçekten çok kro yani birde yurtdışı görmüş insansınız yaResmi once atsam daha iyi olurdu konuyu bilenler biliyo.
bir derdim var topiği apla burası.Burasi konu acmak icin degilmi benmi yanlis biliyorum?