- 28 Mayıs 2019
- 153
- 104
- 18
- 31
- Konu Sahibi Kubra Lite
-
Ay vallahi ikilemde kaliyorum. Hepinizin soyledigi fazlasiyla mantikli geliyor banaBen inandım , bence doğru.
Ancak sonu iyi olmamış , en son bastirmaliydiniz.
Tesadüfen gördüğünüzü ve anlatması gerektiğini , şüphe uyandırmaya hakkının olmadığını , bundan dolayı çok kızgın olduğunuzu soylemeliydiniz.
Kadinla konusmak daha mi kotu olur yaVe eklemek istiyorum , kadınla konuşmak istemezdim ben.
Icinizde şüphe varsa inanıyor gibi yapın, sular duruldugunda yeniden kurcalarsiniz biraz.
Gerek duymamıs ve sonuc olarak engellemis. Konusmuyorum zaten. Oda konusuyor ama sogukNiye bu kadar zamandir boyle bi takigi var da senin haberin olmamis ? Bi ufak citlatamamis mi bak boyle oyle bi durum var bisey gorursen beni suclama yanlis anlama diye. Sana hak verecegine uste cikmis birak konusma kendi gelsin konussun.
Senin bi takigin olsa da gerek duyup soylemesen ahlaksiz olursun ama erkek gerek duymamis olur. Haklisin boyle bi mesaji kim gorse yanlis anlar boyle boyle bi durum oldu soylemeyi akil edemedim ozur dilerim dese ortada sorun kalmayacak. Kesinlikle haklisin.Gerek duymamıs ve sonuc olarak engellemis. Konusmuyorum zaten. Oda konusuyor ama soguk
Kadinla konusmak daha mi kotu olur ya
İnanmadım. Anında sogukkanlılıkla bu yalanları soylediyse baya da profesyonel..Dogruysa da saglam günahını alırız kk olarak adamın. Napalım kimseye güven yokArkadaslar hepinize guzel bayramlar diliyorum simdiden.
Daha onceki konumu bir cogunuz biliyorsunuz.
Esim telefonunu bir kac gunluk takibe aldim.
Hanimefendiyi engellemis oncelikle onu bildireyim.
Bu aksam dayanamayip ekran goruntusunu acip direk esime gosterdim.
Gayet sakin bir tavirla bakip ee hayatim ne anladin dedi?
Bende ne anlamam gerekiyor sen boyle bir sey gorseydin ne anlardin dedim?
Haklisin sanirim senin anladigini dedi.
Peki aciklamani buyuk bir merakla bekliyorum dedim.
Kadin bunlarin musterisiymis daha dogrusu abisinin. Abisinin menajerligini yaptigini soylemistim.
Guya x bir bayan giyim magazasi acilisi yapilacakmis ve organizasyon icin hem esime hemde abisine takmis kafayi hergun mesaj atiyormus. Bi goruselim iste x beyi de (abisi) getirin. Ha bugun ha yarin derken esim hep ekmis. Sonra tamam su gun goruselim deyince esim de tamam deyip habire ekmis.
O gun gelince hanfendi tacizlerine devam etmis. Ama esimin dedigine gore organizasyon bahaneymis. Biraz yiyici tiplerden. Muhabbet kurmaya calisiyordu. Bende o mesajdan sonra engelledim gorusme filan da olmadi dedi.
Evli oldugumu biliyor. Bile bile surekli yaziyordu falan dedi.
Hic konusmadim. Cumlelerini bitirdikten sonra sence ne demeliyim diye yuzune baktim. İstersen numarasini bulayim. Direk soyle ben esiyim hayirdir gibilerinden dedi.
Fakat bu telefon kurcalama nereden cikti gercekten beklemezdim senden filan diye soylendi. Demek gunlerdir bu yuzden tavirli soguk ve durgunsun ne olmasini bekliyordun. Boyle bir kadinla sevgili olup seni aldatmami falan mi yazik dedi.
Suan durumlar tersine dondu. Konusmuyor benimle. Ne yapicam? Sonunu dusunemedim
ya ablacıgım bir şey olduğu yok, kendlni huzursuz edip bir de burada yazanın gazına gelme.Bi yanim tıpkı sizin bu soylediklerinizi soyluyor biliyor musun
Gercekten tesekkur ederim. Sanirim yasca buyugumsunuz.ya ablacıgım bir şey olduğu yok, kendlni huzursuz edip bir de burada yazanın gazına gelme.
eşini sen tanıyorsun, için rahatladıysa tamamdır, kurcalama.
bu kadar güvensizlik duyuyorsanız evli kalmayın şu adamlarla.
hiç kocişim yapmaz diyenlerden değilimdir, ama size mantıklı geliyor, yalan söylediğini düşünmüyorum diyorsunuz daha ne diye. buraya konu açıp, kafanızı kurcalıyorsunuz?
böyle sonuca varamazsınız.
gidin konuşun kocanızla.
bunun güvensizlikle alakası yok, denk geldim sadece ve yanlış anlaşılmaya müsaitti.
bayram günü küs kalmayalım, eğer sorun olduğunu düşünüyorsan da küserek değil, konuşarak zamanla çözeriz.
diyin bitti gitti.
ayrıca kk kadınları adamı ipe götürürsünüz
kadının aklıyla oynamayın.
Gercekten tesekkur ederim. Sanirim yasca buyugumsunuz.
Sizin dusunceleriniz tecrübe olarak daha onde.
Kafam gercekten allak bullak oldu. Suan bosluktayim sanirim yonlendirilmeye musaitim.
Kim ne derse yapabilecek potansiyeldeyim. Ama cogu arkadasim da haksiz degil.
Ne bileyim ya su durumumdan nefret ediyorum gerçekten
Yok bosver sakın ol ayaklaruba kapanma sakın ola yanlıs anladım Faffet deme. Sen küs asıl. Sen konusma. Sımdı senden ozur bekloyorken onunla konusmadıgını farkedınce noldı ya bu kadın yalanımı yutmadı(yalan veya dogru) heralde dıyıp sana dha cok acıklamalar yapmaya baslayacak. Cunku sen konusmuyorsun hala acıkalmasına ınanmamıssın diye düşğncek ve kendını yiycek. Hıc konusma. Ondan adım gelene kadr ve sana durust olana kadr konusna. Ayrıca telefın ıcınde sıfremı nerden bılıyorsun derse of daha once soylemısyın unuttunmu dıye sankı hatırlamıyormus gıbı davranArkadaslar hepinize guzel bayramlar diliyorum simdiden.
Kadin bunlarin musterisiymis daha dogrusu abisinin. Abisinin menajerligini yaptigini soylemistim.
Guya x bir bayan giyim magazasi acilisi yapilacakmis ve organizasyon icin hem esime hemde abisine takmis kafayi hergun mesaj atiyormus. Bi goruselim iste x beyi de (abisi) getirin. Ha bugun ha yarin derken esim hep ekmis. Sonra tamam su gun goruselim deyince esim de tamam deyip habire ekmis.
O gun gelince hanfendi tacizlerine devam etmis. Ama esimin dedigine gore organizasyon bahaneymis. Biraz yiyici tiplerden. Muhabbet kurmaya calisiyordu. Bende o mesajdan sonra engelledim gorusme filan da olmadi dedi.
Hic konusmadim. Cumlelerini bitirdikten sonra sence ne demeliyim diye yuzune baktim. İstersen numarasini bulayim. Direk soyle ben esiyim hayirdir gibilerinden dedi.
Fakat bu telefon kurcalama nereden cikti gercekten beklemezdim senden filan diye soylendi. Demek gunlerdir bu yuzden tavirli soguk ve durgunsun ne olmasini bekliyordun. Boyle bir kadinla sevgili olup seni aldatmami falan mi yazik dedi.
Geçmiş olsun . İkna olduysanız ve içiniz rahatladıysa bu konuda. Önemli olan bu. kuslugunu çok takmayin bence . Anlayacaktir sizi. Oldu bi kere baktım. Ama sonrasında düşündüklerim için beni suçlama derdim ben olsam .Arkadaslar hepinize guzel bayramlar diliyorum simdiden.
Çoğu kişi "inanma, üste çıkmaya çalışıyor" demiş de ben inandım.
Beni aldatmak çok mu kolay nedir
Bu açıklama bana yapılsa "ha tamam o zaman" der, neden daha önce söylemediğiyle ilgili biraz hırpalayıp hayatıma devam ederdim.
Çoğu kişi "inanma, üste çıkmaya çalışıyor" demiş de ben inandım.
Beni aldatmak çok mu kolay nedir
Bu açıklama bana yapılsa "ha tamam o zaman" der, neden daha önce söylemediğiyle ilgili biraz hırpalayıp hayatıma devam ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?