Önceki konumdan gelismeler...Acil bakin kizlar

Ay vallahi ikilemde kaliyorum. Hepinizin soyledigi fazlasiyla mantikli geliyor bana

Niye bu kadar zamandir boyle bi takigi var da senin haberin olmamis ? Bi ufak citlatamamis mi bak boyle oyle bi durum var bisey gorursen beni suclama yanlis anlama diye. Sana hak verecegine uste cikmis birak konusma kendi gelsin konussun.

Niye bu kadar zamandir boyle bi takigi var da senin haberin olmamis ? Bi ufak citlatamamis mi bak boyle oyle bi durum var bisey gorursen beni suclama yanlis anlama diye. Sana hak verecegine uste cikmis birak konusma kendi gelsin konussun.
Gerek duymamıs ve sonuc olarak engellemis. Konusmuyorum zaten. Oda konusuyor ama soguk

Gerek duymamıs ve sonuc olarak engellemis. Konusmuyorum zaten. Oda konusuyor ama soguk
Senin bi takigin olsa da gerek duyup soylemesen ahlaksiz olursun ama erkek gerek duymamis olur. Haklisin boyle bi mesaji kim gorse yanlis anlar boyle boyle bi durum oldu soylemeyi akil edemedim ozur dilerim dese ortada sorun kalmayacak. Kesinlikle haklisin.

Al numarayi hayirdir de bi titresin bakalim.
Oyle uste cikmaya calisip zeytin yagi gibi uste ciktigini zannettigiyle kalmasin.Hic bir kadin cesaret edemez kotu niyetli de olsa evli birine surekli yazip rahatsiz etmeye Al numarayi bi guzel es gurle derim ben. Eşinde o sert yuzunu gorsun...

Kadinla konusmak daha mi kotu olur ya

Bence evet. Hem çamur bir şey çıkabilir, sıçramaya yer arar hem yalan söyleyip inadına gıcıklık yapmak isteyebilir hem de eşinizi üzebilir , sizi de hoş durumda bırakmaz.

Eşinizi siz iyi tanıyorsunuz. Şu ana kadar şüphe uyandıracak bit durum olmadıysa konuyu kapatın bence.

Ama üste çıkmanın yolunu arayin :)

Velev ki var ve kandırdı ( Allah korusun ) , bir süre sonra yine çıkar ortaya , ama yoksa ve eşinize güvendiğinizi hissettirmezseniz aranız çatırdar.

İnanmadım. Anında sogukkanlılıkla bu yalanları soylediyse baya da profesyonel..Dogruysa da saglam günahını alırız kk olarak adamın. Napalım kimseye güven yok

Ben olsam daha ilk gördüğümde kadının amacını anlamak amaclı yazardım. Ki bence siz de eşiniz yaninizdayken yazmalısınız. Doğruysa doğrudur ama yalansa ortaya çıkar. Ben de çok şüpheciyimdir. Ama eşim açıklar arar aratır benim bir suçum yok istediğini yap der. Abisine yazdıklarını abisi ekran fotosu atsın ya da o da olabilir. Ben bir şüpheye yakar yıkardım. Eğer masumsa zaten onun için önemli olmazdı abisine rezil olmuş ya da kadın karşısında küçük düşmüş bunları umursamazdı. Masum çıkarsa neyi sorgularsa sorgulasın kusura bakma deyin sen birşeyleri sorgulamayacaksın diye ben arkamdan iş çevirtmem. Sonra gönlünü alırsınız.

Bi yanim tıpkı sizin bu soylediklerinizi soyluyor biliyor musun
ya ablacıgım bir şey olduğu yok, kendlni huzursuz edip bir de burada yazanın gazına gelme.
eşini sen tanıyorsun, için rahatladıysa tamamdır, kurcalama.
bu kadar güvensizlik duyuyorsanız evli kalmayın şu adamlarla.
hiç kocişim yapmaz diyenlerden değilimdir, ama size mantıklı geliyor, yalan söylediğini düşünmüyorum diyorsunuz daha ne diye. buraya konu açıp, kafanızı kurcalıyorsunuz?

böyle sonuca varamazsınız.

gidin konuşun kocanızla.
bunun güvensizlikle alakası yok, denk geldim sadece ve yanlış anlaşılmaya müsaitti.
bayram günü küs kalmayalım, eğer sorun olduğunu düşünüyorsan da küserek değil, konuşarak zamanla çözeriz.
diyin bitti gitti.

ayrıca kk kadınları adamı ipe götürürsünüz
kadının aklıyla oynamayın.

Son düzenleme:
Gercekten tesekkur ederim. Sanirim yasca buyugumsunuz.
Sizin dusunceleriniz tecrübe olarak daha onde.
Kafam gercekten allak bullak oldu. Suan bosluktayim sanirim yonlendirilmeye musaitim.
Kim ne derse yapabilecek potansiyeldeyim. Ama cogu arkadasim da haksiz degil.
Ne bileyim ya su durumumdan nefret ediyorum gerçekten

konuşmayı en baştan yanlış yönlendirdin.
adama gösterip hesap soracağına,
geçen tatsız bir şeyle karşılaştım, böyle böyle,
yanlış anlaşılmaya çok müsaitti, beni de çok rahatsız etti diyip açıklamayı öyle beklemeliydin.

adam inkar etmemiş ki ekran görüntüsünü gözüne sokuyorsun? inkar etseydi o zaman gösterirsin.

böyle hem güvenmiyor oldun,
hem güvenmeyip harekete geçtin. plan yaptın. gibi oldu.
adam masumsa şayet, onun yerine koy kendlni.

bir de sana tavsiyem,
ola ki bugün yada başka bir gün. aldatıldın.
bu senin suçun da değil, dünyanın sonu da değil.
ya aldatılırsam diye yaşanmaz.
sen inan, güven, sev, gerekirse kazık ye.
ama kendine bak. ilişki sürekli tartarak yaşanmaz.

Yok bosver sakın ol ayaklaruba kapanma sakın ola yanlıs anladım Faffet deme. Sen küs asıl. Sen konusma. Sımdı senden ozur bekloyorken onunla konusmadıgını farkedınce noldı ya bu kadın yalanımı yutmadı(yalan veya dogru) heralde dıyıp sana dha cok acıklamalar yapmaya baslayacak. Cunku sen konusmuyorsun hala acıkalmasına ınanmamıssın diye düşğncek ve kendını yiycek. Hıc konusma. Ondan adım gelene kadr ve sana durust olana kadr konusna. Ayrıca telefın ıcınde sıfremı nerden bılıyorsun derse of daha once soylemısyın unuttunmu dıye sankı hatırlamıyormus gıbı davran yanı o sıfreyı verdıgını hatıelamıyornus gıbı davran. Ama ben sana guvendıgım ıcn sıfreyı soyledıgn halde acıpta bakmadım sun bakasım gsldı bakmaz olaydm de.

Aynen bu arafa su bayramı atlatta ayram tatıl ısornası yıne konusursunz esınle. a
İnşallah sana akrsı durusttr. Gerci zaten engellı listesşnde görecegınızı bıle bile engelledıyse demekk7 gercekten tacız efıyordu kadın

Geçmiş olsun . İkna olduysanız ve içiniz rahatladıysa bu konuda. Önemli olan bu. kuslugunu çok takmayin bence . Anlayacaktir sizi. Oldu bi kere baktım. Ama sonrasında düşündüklerim için beni suçlama derdim ben olsam .

Ben ikna oldum kocanızın anlattıklarına.
Yani mesleği buna müsait. Olabilir.
Hatta kendimi onun yerine koydum. Bunu size açıklamak zor olmuş olmalı. İnsan nasıl ispat edebilir ki?

Diğer kadını aramazdım ben olsam. Kadın normal değil ki. Mayyağın teki :)) Hiiiççç muhatap almam kendime.

Ben inanırdım bilmiyorum sizi. Yalan söylemeyi sevmez diyorsunuz. Başka şüphelerim olmadı diyorsunuz. Hepsini bir araya getirince üstüne gitmeye gerek yok. Hatta konuyu da açmayın bir daha.

“Seni çok seviyorum ama yanlış bir şey yaparsan beni kaybedersin, sana inanıyorum, lütfen barışıp bu konuyu kapatalım. Sen de bir daha kendine dikkat et, beni üzecek şeyler yapma” deyip barışın.

İnandırıcı degil ne yazık ki. Üsturuplu degildi kadının profil resmi de zannedersem. Ne işi yapıyor da o tarz müşterisi oluyor

Aynisini yazacaktim. Ben inandim ama neden ilk mesaj geldiginde bana gostermedin diye biraz sorun cikarirdim.

sen yazışmaları okumuşmuydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…