darısı benim başıma 2 hafta sonra ankaraya gidiyorum iki doktor belirledim bir de onlar görsün burnumu.zaten benim ameliyat kaçınılmaz estetik olmasam bile deviasyon ve burun eti ameliyatı olacam.o ameliyattan bile korkuyorum sonrası burnum daha da büyür mü diye.
Bence olmusken estetikte yaptir derim zaten genelde soruyor doktorlar. Ama ameliyattan hic korkma bende yorumlari okuyarak kendimi korkutmustum. Hicbisekilde agrin sizin olmuyor ( bunyeye gore degisebilir ) asil onemli olan ameliyat sonrasi. Cok iyi bakarsan mukemmel sonuc alabilirsin.
canım benim burnumun kemik yada kıkırdak sorunu yokmuş yumuşak doku fazlaymış yani et yığını hatta doktor %3 bir nufüsün böyle bir burna sahip olduğunu söyledi.artık türkiye yi mi yoksa dünyayı mı kastetti anlamadım.zaten burun estetiği kemik ve kıkırdaklar üzerine yapılan bir işlem biliyorsun. neyse şansımı biraz daha deneyeyim ankaraya gitcem.zaten ameliyat olursam haziranın ilk haftası olucam.öğretmen olduğum için izin alamam.
Amin caniim tesekkur ederiimm :) izmirde ekol kbb hastanesi.doktorum bora karaali canimmyazdınmı görmedim ama kime ameliyat oldun ve hangi şehirde ? gerçekten o kadar tatlı olmuşki allah nazarlardan saklasın :)
teşekkür ederim yorum için canım zaten gittiğim doktor devlet hastanesi doktoruydu ama çok beğenilen birisi kendisi.bir de burda özel bir hastanede kbb uzmanına gittim o hiç kontrol falan etmeden sadece yüzeysel bakarak kanatlarını daraltırım hafif de ucunu kaldırırım dedi.bu bana biraz moral oldu ama yine de bu doktora burnumu emanet edemem çünkü diğer doktor yanlış ameliyat yapılırsa burun ucu kaybı yaşanabileceğini-michael jackson'ınki gibi-sonra da telafisi zor bir duruma dönüşebileceğini söyledi.çok korktum acaba ankara
da daha tanınmış birkaç doktora mı gitsem.
mrb canım sen de ameliyat düşünüyor musun? hangi doktorları araştırdın?
Imkanın varsa istanbula gel derim :))
"tanınmış" derken?? reklam kokan doktorlar da var. aralarında iyi olan da var ünü kadar iyi olmayan hatta kötü olan da. neye göre karar vereceksin?
çalıştığı hastane belirlemez ki doktorun kalitesini. kbb uzmanlarının işi değil bence estetik ameliyat. içlerinde iyi sonuç çıkaran da varmiş o başka. yine de tercih estetik cerrahtan yana olmalı gerektiği düşüncesindeyim.
birkaç doktora daha mı gitsem sorusunu kendine sor. ki bu soruyu bizlere sormuş olman, doktorlardan içine sinmeyen yanıtlar aldığını gösterir ki bu da seni arayışa götürmelidir. en önemli unsur doktor. seni mutlu bir sonuca ulaştıracak kişi! diğer sorunları (maddi manevi) sonra düşün derim.
dusunuyormda..ben devlette olucam gıbı..cnku devlette olan 2 3 kısı tnıyorum hpsıde mukemmel..özeller cıdden pahalı..
istanbul benim için imkansız.hiç tanıdık yok orda. bir de benim 10 aylık bebeğim var.sıkıntı olur benim için.
ben de şu an devlet hastanelerini araştırıyorum.artık devlet hastanelerinden de kaliteli işler çıkıyor. bir de maddi durumumdan dolayı özel hastane pek düşünmüyorum.
iyi iş çıkaran hastane değil doktordur. ameliyat ücretini daha çok doktor etkiliyor. hastane değil doktor araştır.
Çok güzel olan burunlar olmuş. Drlar iyi iş çıkarmış bir çoğunda. ahh ahaa ben de bir gün olabilir miyim acaba? Devlet hastaneleri de estetik operasyonda para alıyor. 1,5 yıl önce sorduğumda 900 tl demişlerdi. İki yılbaşı geçti üzerinden 1,5 - 2 olmuştur herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?