Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Ameliyatimi oldum.3.günüm göz altlarında hafif bir şişlik ve çok hafif bir morluk var.acaba günden güne artar mi yoksa azalacak mi kızlar? İnanılmaz merak ediyorum burnumun yeni halini.
Azalacak on. Güne inanılmaz iyileşiyor

Benm en fazla 2. Ve 3. Gün şişlik oldu sonrasında azalmaya basladı 6. Günümdeyim. Azıcık yyanaklarımda var şişlik o kadar. 3. Günündeysen artık şişecegini sanmam

Ameliyatımın 20. Günü'nden bu fotolar :) doktorcuğum bu FOTOĞRAFLARIN ait olduğu 3. Hafta kontrolünde aslında bir iğne yapacakmış bana, şişlikleri HIZLA indiren. Fakat geçen hafta hamile olduğumu öğrendiğim için yapamayacağını, artık 6 ayda yavaş yavaş ineceğini söyledi :) ben yine de memnunum, ucu biraz toparlak ve kenarlarda şişkinlik var zaten. 3. Ay kontrolüne kadar vedalaştık :)

Yaa kizlarrr yardimmm edinn ben 26 haziranda oldum ve burnum iki kasimin arasi ve burun ucum hala cok sis yani cok korkuyorum ne zaman gecicek bu?
Canim benim ben de daha yeni ameliyat oldum.alçim bile çıkmadı. Ama forumda okuduklarıma göre zamanla geçiyormuş bu şişlikler.

Benim de ilk zamanlar öyleydi.dudak ve burun arası mesafe fazlaydı.fakat alçı alındıktan sonra düzeldi.alçı ve bandaj kalkık tutuyor o yüzden öyle görünüyor

Masallah cok guzel gorunuyor. Bebginde hayirli olsun :)

Yaa kizlarrr yardimmm edinn ben 26 haziranda oldum ve burnum iki kasimin arasi ve burun ucum hala cok sis yani cok korkuyorum ne zaman gecicek bu?
canm şişlik herkeste değişiyor benm 8. günüm cok şişliğim yok ama arkadaşımda ameliyat oldu onun 20 günü geçti benden fazla şişliği var. bide yapılan işlemle alakalı. kemiğin kırılarak mı yapıldı ameliyatın. öyle olduğunda genelde şişlik fazla oluyor ama zamanla geçecektir bozma moralini

Kızlar. Ben ameliyat sonrası o kadar sistim ki yüz nakli olmuş gibiydim aynaya falan bakmiyodum ama on günde yüzde seksen indi bi tek ben anlıyorum şuan bir ayim doldu geçiyor hepsi sabir

ya bu da süper olmuş nerde oldunuz kime oldunuz ücreti nedir tşk :)

burun dediğin gülerken öne eğilmeyecek arkadaş doğuştan burnu güzel olanların bile gülünce önü düşüyo sabit kalmalı burun dediğin gülümserken önden çekilmiş fotolar koyabilir misiniz rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…