Azalacak on. Güne inanılmaz iyileşiyorAmeliyatimi oldum.3.günüm göz altlarında hafif bir şişlik ve çok hafif bir morluk var.acaba günden güne artar mi yoksa azalacak mi kızlar? İnanılmaz merak ediyorum burnumun yeni halini.
Alçı ne zaman çıkacak?Benm en fazla 2. Ve 3. Gün şişlik oldu sonrasında azalmaya basladı 6. Günümdeyim. Azıcık yyanaklarımda var şişlik o kadar. 3. Günündeysen artık şişecegini sanmam
Yarın :)Alçı ne zaman çıkacak?
Çok mutlu olursun inş. Burnunu görünce.Yarın :)
Tıkanıklık falan ne durumda canım?Benm en fazla 2. Ve 3. Gün şişlik oldu sonrasında azalmaya basladı 6. Günümdeyim. Azıcık yyanaklarımda var şişlik o kadar. 3. Günündeysen artık şişecegini sanmam
Yaa kizlarrr yardimmm edinn ben 26 haziranda oldum ve burnum iki kasimin arasi ve burun ucum hala cok sis yani cok korkuyorum ne zaman gecicek bu?Tıkanıklık falan ne durumda canım?
Canim benim ben de daha yeni ameliyat oldum.alçim bile çıkmadı. Ama forumda okuduklarıma göre zamanla geçiyormuş bu şişlikler.Yaa kizlarrr yardimmm edinn ben 26 haziranda oldum ve burnum iki kasimin arasi ve burun ucum hala cok sis yani cok korkuyorum ne zaman gecicek bu?
Benim de ilk zamanlar öyleydi.dudak ve burun arası mesafe fazlaydı.fakat alçı alındıktan sonra düzeldi.alçı ve bandaj kalkık tutuyor o yüzden öyle görünüyorArkadaşlar merhaba.Burnumu çarşamba sabah yaptırdım. Esmer bi kızım, ameliyattan sonra morluğum en küçük şişliğim dahi olmadı. Bugün 3.günüm kendimi iyi hissediyorum tabi nezle grip gibiyim ama olsun o kadar da :) size eski halimin fotoğrafını atacağım ama yeni burnum şekillendikten sonra. Aklımda bi kaç küçük sıkıntı var, burnum olduğundan fazla kalkık duruyor dudak mesafem fazla, ve korkuyorum ki böyle kalacak?!! Daha önce ameliyat olmuş ve benim gibi böyle bir durumla karşılaşmış birileri varsa fikirlerini alabilir miyim? Benim için yandan görünüm çok önemli evet fakat ön profil daha da önemli,yardımcı olabilirseniz yorumlarınızla çok sevinirim...:)
Masallah cok guzel gorunuyor. Bebginde hayirli olsun :)Ameliyatımın 20. Günü'nden bu fotolar :) doktorcuğum bu FOTOĞRAFLARIN ait olduğu 3. Hafta kontrolünde aslında bir iğne yapacakmış bana, şişlikleri HIZLA indiren. Fakat geçen hafta hamile olduğumu öğrendiğim için yapamayacağını, artık 6 ayda yavaş yavaş ineceğini söyledi :) ben yine de memnunum, ucu biraz toparlak ve kenarlarda şişkinlik var zaten. 3. Ay kontrolüne kadar vedalaştık :) Eki Görüntüle 1591472 Eki Görüntüle 1591475
Çok teşekkür ederim :)Masallah cok guzel gorunuyor. Bebginde hayirli olsun :)
canm şişlik herkeste değişiyor benm 8. günüm cok şişliğim yok ama arkadaşımda ameliyat oldu onun 20 günü geçti benden fazla şişliği var. bide yapılan işlemle alakalı. kemiğin kırılarak mı yapıldı ameliyatın. öyle olduğunda genelde şişlik fazla oluyor ama zamanla geçecektir bozma moraliniYaa kizlarrr yardimmm edinn ben 26 haziranda oldum ve burnum iki kasimin arasi ve burun ucum hala cok sis yani cok korkuyorum ne zaman gecicek bu?
ya bu da süper olmuş nerde oldunuz kime oldunuz ücreti nedir tşk :)Ameliyatımın 20. Günü'nden bu fotolar :) doktorcuğum bu FOTOĞRAFLARIN ait olduğu 3. Hafta kontrolünde aslında bir iğne yapacakmış bana, şişlikleri HIZLA indiren. Fakat geçen hafta hamile olduğumu öğrendiğim için yapamayacağını, artık 6 ayda yavaş yavaş ineceğini söyledi :) ben yine de memnunum, ucu biraz toparlak ve kenarlarda şişkinlik var zaten. 3. Ay kontrolüne kadar vedalaştık :) Eki Görüntüle 1591472 Eki Görüntüle 1591475
Teşekkür ederim :) Ankara Hacettepe - Ozan Bitik ve 4500 liraya bu da süper olmuş nerde oldunuz kime oldunuz ücreti nedir tşk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?