Dediğin gibi ben çok şikâyetçiydim eski burnumun Gülerken Öne eğilmesinden. Kanatlar açıldıkça ucu da coşup nerdeyse ağzıma giriyordu :) şimdi Gülerken sadece kanatlarım hafif Açılıyor ama ucu yerinde sabit :)burun dediğin gülerken öne eğilmeyecek arkadaş doğuştan burnu güzel olanların bile gülünce önü düşüyo sabit kalmalı burun dediğin gülümserken önden çekilmiş fotolar koyabilir misiniz rica etsem
1 haftayı bulmadan kendi çıkıyor geneldeKızlar alçı alındıktan sonra takılan bant kaç gün kalıyor?
Yarın alci çıkacak. Cuma günü de eşimin kuzeninin nişanı var.gitmek istiyorum ama görüntü ne halde olacak bilemiyorum.yüzümde çok morluk um yok hatta bir kat kapaticiyla bişey kalmaz.yüzümün gözümün sisi de indi.ama işte alçıdan sonra böyle bir ortama girebilir miyim ki?1 haftayı bulmadan kendi çıkıyor genelde
Harika olmuş...Ameliyatımın ddokuzuncu günü bu resim dün çekildi şiş burnum :)
süperrrAmeliyatımın ddokuzuncu günü bu resim dün çekildi şiş burnum :)
Banada resmini yollarmisin acabaÇok tsk ederim:)
Birinci ayim doldu kızlar resmen burnumun ucunu hissetmeye başladım hala bazen tikana biliyor o zaman okyanus suyu ile yikiyorum onun haricinde ufaktan yan yatmaya başladım çünkü sırt üstü maalesef uyuyamiyorum dikisler bir ay sonrasina dusermis sonuç olarak hepsi geçip gidiyor umarım sonuç değer herşeye hepiniz için herkese geçmiş olsun olmak isteyenler de korkmasiiiin
Yaaa çok mutlu oldum çok tesekkurler :)hayatımda gördüğüm en güzel estetik burundur heralde. yani muhteşem olmuş. ve ben estetiği genelde anlarım ama hiç estetik gibi değil. valla ne cevherler var demek ki. mersin de bi doktor bu kadar iyi iş çıkarsın:) emre ilhanı övüyorlar bir de. bir tane böyle güzel yaptığı burun yok valla. çok çok yakışmış, şahanee:))
Evren aydın :)
Yaaa çok mutlu oldum çok tesekkurler :)
Arkadaşım İMC de 2 .500 e ameliyat oldu canim bu civarıdır muhtemelen geneli :)sen para vermedğini söylemişsin ama normalde ücreti ne kadar canım biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?