- 16 Şubat 2015
- 448
- 824
- 133
Arkadaşım İMC de 2 .500 e ameliyat oldu canim bu civarıdır muhtemelen geneli :)
Bir arkadaşım olmuştu benden önce ondan cesaret aldım doktor beni bi beklentiye sokmadı açıkçası o yüzden beklemeyince daha bi güzel oldu :)sen doktorun önceki hasta fotolarını görmüş müydün, tesadüfen mi keşfettin?:)
Ben 3000e oldum imc de ama burun eğriliii vs değil sadece estetik. Yapılacak işleme göre değişiyor ama ben kime sorduysam genelde 3000 civarıydıArkadaşım İMC de 2 .500 e ameliyat oldu canim bu civarıdır muhtemelen geneli :)
Bir arkadaşım olmuştu benden önce ondan cesaret aldım doktor beni bi beklentiye sokmadı açıkçası o yüzden beklemeyince daha bi güzel oldu :)
Valla bilemiyorum banaa böyle söyledi :)Ben 3000e oldum imc de ama burun eğriliii vs değil sadece estetik. Yapılacak işleme göre değişiyor ama ben kime sorduysam genelde 3000 civarıydı
İki burun deliğinin orta kısmında küçük bi kesi var :)baştan yaratmış seni:) son bi şey sorıyım dikişin nerde kenarlarda mı? hiç belli olmuyor
Buraya da birakayim 43 günlük burun
20 :)/Ayyy cok guzel olmus masallah:) canim sen kac yasindasin cok merak ettim,18 den kucuk duruyosun
Testleri yaptıktan sonra doktordan bir kagit aldım sağlık kurulu var her haastahanenin onlar film di kan sonucuydu ne varsa bakıyorlar onayliyorlar bi sorun yoksa
Bu sayfada değil önceki sayfalarda fotolar :)Ben foto göremiyorum arkadaşlar neden acabaa(
Tamam canım yeni olunca böyle öğreniyorum teşekkürler :)) ve gerçekten çok güzel duruyor maşallahBu sayfada değil önceki sayfalarda fotolar :)
doktorunuz kim çok hoş olmuşÇok teşekkür ederim hepinize kesinlikle yaptırmak isteyen varsa cidden yaptırıp kurtulsun ben hem nefes almakta rahatladım hemde görüntü olarak daha iyi hissediyorum kendimi eskiden önden bakınca bir fark yoktu yandan sırıtıyordu şimdi önden bakınca kimse anlamıyor yandan belli oluyor tabi 1.eski 2.yeni
Merhaba Merve, resmen gördüğüm en harika burunlardan bir tanesi. Allah nazardan saklasın. Muhteşem olmuş. Toros Devlet Hastanesi'nde muayene için ne kadar sonraya randevu alabiliyoruz? Direk doktordan alabiliyor muyuz?Ustelik birinci ayı yanı doktor çok önemli bence
Çok tesekkurler ben 182 yı aradım bir gün sonraya aldım doktora gittiğim ilk gün test için bir kagit aldım bir hafta sonrasında gün aldım testleri yaptırdım 26 sında da ameliyat oldum canimMerhaba Merve, resmen gördüğüm en harika burunlardan bir tanesi. Allah nazardan saklasın. Muhteşem olmuş. Toros Devlet Hastanesi'nde muayene için ne kadar sonraya randevu alabiliyoruz? Direk doktordan alabiliyor muyuz?
İkincisi muayeneden ne kadar sonrasına ameliyat günü veriyorlar?
Ben normalde Ankara'dayım ama Mersin'de evimiz var. Orada da olma şansım olabilir aslında, o nedenle bu bilgileri önceden bilmem önemli.
Böyle biseyin mümkün olacağını sanmıyorum benim bir hafta sonra kanama oldu başka hastahanede bakmadilar bile sorumluluk alamazlarMERHABA KİZLAR BEN EVİME UZAK BİR SEHİRDE AMELİYAT OLUCAM TAMPONLARİN VE ALCİLARİN KENDİ SEHRİMDEKİ BASKA BİR DOKTORUN CİKARTMA OLASİLİGİ VAR Mİ SUREKLİ GİT GEL YAPMAK İSTEMİYORUM LUTFEN YANITLAYİN
Buraya da birakayim 43 günlük burun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?