Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

doktorunuz kim çok hoş olmuş

Ustelik birinci ayı yanı doktor çok önemli bence
Merhaba Merve, resmen gördüğüm en harika burunlardan bir tanesi. Allah nazardan saklasın. Muhteşem olmuş. Toros Devlet Hastanesi'nde muayene için ne kadar sonraya randevu alabiliyoruz? Direk doktordan alabiliyor muyuz?
İkincisi muayeneden ne kadar sonrasına ameliyat günü veriyorlar?
Ben normalde Ankara'dayım ama Mersin'de evimiz var. Orada da olma şansım olabilir aslında, o nedenle bu bilgileri önceden bilmem önemli.

Çok tesekkurler ben 182 yı aradım bir gün sonraya aldım doktora gittiğim ilk gün test için bir kagit aldım bir hafta sonrasında gün aldım testleri yaptırdım 26 sında da ameliyat oldum canim

MERHABA KİZLAR BEN EVİME UZAK BİR SEHİRDE AMELİYAT OLUCAM TAMPONLARİN VE ALCİLARİN KENDİ SEHRİMDEKİ BASKA BİR DOKTORUN CİKARTMA OLASİLİGİ VAR Mİ SUREKLİ GİT GEL YAPMAK İSTEMİYORUM LUTFEN YANITLAYİN

Böyle biseyin mümkün olacağını sanmıyorum benim bir hafta sonra kanama oldu başka hastahanede bakmadilar bile sorumluluk alamazlar

selam kızlar birşey sorucam da burun estetiği yıllar geçtikçe yani 2 3 sene sonra daha ii olur mu yani daha güzelleşir mi özellkle kalın burun derileri onların iyileşme süresi uzun ya merak ettim
diyen varmı ilk yıl beğenmyrdm sonra daha bi güzel oldu filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…