• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

güle güle kullan canım çok yakışmış. son fotograftaki rujunun markasını merak ettim. cok güzel marka ve nosu ne?:))

Geçici burun dolgusu yaptıran var mı aranızda kızlar? Doktora gitmeden önce ön bilgi amaçlı araştırma yapıyorum ama aradığım cevaplara ulaşamadım. Burnumda çok çok minik bir kısmı doldurmak istiyorum ama sanırım 6ay içerisinde eriyormuş, her 6 ayda bir dolgu yaptırmak lazım yani. Bunun uzun vadede bir zararı oluyor mu acaba? Annem burnun daha çok çöker sürekli yaptırmak zorunda kalırsın dedi korktum bende. Bilgisi olanlar lütfen bişey söylesin :KK43:
dolgu hiç tavsiye edilmiyor..

ama hiçbir yan etkisi vs yok kalıcı değil zaten falan diyorlar :KK43:
bende aksine kansarojen bir maddeye dönüştüğünü okumuştum bir makalede. iyice araştırmadan yaptırmayın bence..
çok rahatsız oluyorsanız kapalı burun estetiği ile halletmeye çalışın derim.

bende aksine kansarojen bir maddeye dönüştüğünü okumuştum bir makalede. iyice araştırmadan yaptırmayın bence..
çok rahatsız oluyorsanız kapalı burun estetiği ile halletmeye çalışın derim.
Ameliyatlık bir durum yok bende ama hyalüronik asitin insan vücudunda olan bir madde olduğu için herhangi bir reaksiyonla karşılaşmayacağımızı ve zamanla eridiğini falan okudum araştırdım konuyu baya. Doktora danışacağım zaten öncesinde mutlaka.

Merhaba bende pazartesi olmayı planlıyorum,kemıkte bir işlem yapılmayacak büyük ihtimalle,ama küçük oğlum var,carparsa filan diye çok korkuyorum,burnu bana benzeyıp ameliyat olan arkadaşlar varmı acaba? IMG_20151105_193718_edit.webpIMG_20151105_193559_edit_edit.webp

Merhaba bende pazartesi olmayı planlıyorum,kemıkte bir işlem yapılmayacak büyük ihtimalle,ama küçük oğlum var,carparsa filan diye çok korkuyorum,burnu bana benzeyıp ameliyat olan arkadaşlar varmı acaba?Eki Görüntüle 1679027 Eki Görüntüle 1679028

merhaba geçmiş olsun şimdiden, burnunuz güzel görünüyor estetik açısından gerek var mı bilemedim. hiç korkmayın ben de 6 hafta önce ameliyat oldum tam 1 yasında oğlum var. çok korkuyordum ne olacak vurusa felan diye. aslında tehlike halen geçmiş değil ama ilk zamanlardaki hassasiyet döneminde korursanız bişeycik olmuyor. tabi ki ufak darbeleri çok acıtıyor dikkat edin ve babaya postalayın sık sık :)

Merhaba bende pazartesi olmayı planlıyorum,kemıkte bir işlem yapılmayacak büyük ihtimalle,ama küçük oğlum var,carparsa filan diye çok korkuyorum,burnu bana benzeyıp ameliyat olan arkadaşlar varmı acaba?Eki Görüntüle 1679027 Eki Görüntüle 1679028
Benin burnuma cok benziyor bende ocak ayi gibi egrilik yuzunden olacagim. birde senin gibi burun ucumu hafif kucultmek istiyorum. Simdiden merakla bekliyorum.

Merhaba bişey merak ediyorum, benim burnumun tek bir taraftında eğrilik var, diğer tarafı düzgün. Bir taraftan bakılınca düzgün diğer taraftan bakılınca yamuk gözüküyor o yüzden. Ben istiyorum ki eğrilik olan tarafı da düzgün taraf gibi yapsınlar, burnumun orjinal şeklini kalkıklığını vs bozmadan. Eğrilik minik zaten. Tecrübesi olanlar var mı böyle bir şey mümkün mü? Ameliyat olacağımdan değil de sadece merak ediyorum. Mesela burnun altından açıp deriyi kaldırıyorlarmış, sonra burnunun ucu düşer falan dediler :(

103029-1446844362-eea3309354d40ffa2fbbe30b5f352690.webp
103029-1446844362-eea3309354d40ffa2fbbe30b5f352690.webp
100628-1441305877-88d3e58d01c84e6952ce28f77141d482.webp
Kızlar Güncel Öztürk'e burun estetiği oldum. Kapalı rinoplasti ile yapıldı burnum sizce nasıl olmuş?

Eklentiler

• 100628-1441305877-88d3e58d01c84e6952ce28f77141d482.webp
    100628-1441305877-88d3e58d01c84e6952ce28f77141d482.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 2.488
Merhaba bişey merak ediyorum, benim burnumun tek bir taraftında eğrilik var, diğer tarafı düzgün. Bir taraftan bakılınca düzgün diğer taraftan bakılınca yamuk gözüküyor o yüzden. Ben istiyorum ki eğrilik olan tarafı da düzgün taraf gibi yapsınlar, burnumun orjinal şeklini kalkıklığını vs bozmadan. Eğrilik minik zaten. Tecrübesi olanlar var mı böyle bir şey mümkün mü? Ameliyat olacağımdan değil de sadece merak ediyorum. Mesela burnun altından açıp deriyi kaldırıyorlarmış, sonra burnunun ucu düşer falan dediler :KK43:
Üniversitede bir hocam eğrilik probleminden oldu. Burnu hiç değişmedi doktor sadece eğriliğini düzeltmişti.

Back
X