• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Üniversitede bir hocam eğrilik probleminden oldu. Burnu hiç değişmedi doktor sadece eğriliğini düzeltmişti.

benim hafif bir kemerim var ama, onu düzeltmek için kemikleri kıracaklar, kıkırdakları yeniden birleştirecekler falan filan, tamamen aynısı olmaz gibime geliyor. Senin bahsettiğin muhtelemen septum deviasyonu, o ameliyatta şekil çok değişmiyor zaten :( burnum psikolojimi çok bozdu ya evden çıkasım gelmiyor sürekli gözlük takıyorum kapansın o kısım diye. Ameliyat riskini de alamam, ya daha kötü olursa, sonradan çökme ucunun düşme riski falan da varmış. Keşke teknoloji çok ilerlese de ameliyatsız kırıksız çıkıksız halledebilseler şu burunları.

benim hafif bir kemerim var ama, onu düzeltmek için kemikleri kıracaklar, kıkırdakları yeniden birleştirecekler falan filan, tamamen aynısı olmaz gibime geliyor. Senin bahsettiğin muhtelemen septum deviasyonu, o ameliyatta şekil çok değişmiyor zaten :KK43: burnum psikolojimi çok bozdu ya evden çıkasım gelmiyor sürekli gözlük takıyorum kapansın o kısım diye. Ameliyat riskini de alamam, ya daha kötü olursa, sonradan çökme ucunun düşme riski falan da varmış. Keşke teknoloji çok ilerlese de ameliyatsız kırıksız çıkıksız halledebilseler şu burunları.
ufak bir kemerde burun kırılmıyor diye biliyorum? törpüleme işlemi yapılmıyor mu?

Merhaba bişey merak ediyorum, benim burnumun tek bir taraftında eğrilik var, diğer tarafı düzgün. Bir taraftan bakılınca düzgün diğer taraftan bakılınca yamuk gözüküyor o yüzden. Ben istiyorum ki eğrilik olan tarafı da düzgün taraf gibi yapsınlar, burnumun orjinal şeklini kalkıklığını vs bozmadan. Eğrilik minik zaten. Tecrübesi olanlar var mı böyle bir şey mümkün mü? Ameliyat olacağımdan değil de sadece merak ediyorum. Mesela burnun altından açıp deriyi kaldırıyorlarmış, sonra burnunun ucu düşer falan dediler :KK43:
Guncel bey kapali rinoplasti ile yapiyor ameliyatlarini ve bana sormus olursaniz yapilabilecek en dogal burnu yapiyor eger sizde simanizi degistirmeyecek bir burun istiyorsaniz Guncel Ozturku bir arastirin derim cunku benim kemerli bir burnum olmasina ragmen suanki burnum ile simam degismedi kimse anlamadi ameliyat oldugumu sevgiler

ufak bir kemerde burun kırılmıyor diye biliyorum? törpüleme işlemi yapılmıyor mu?
Guncel bey buyuk burunlari da torpuleyerek yapiyor burun kirilmiyor benim burnum kirilmadan dikissiz yan
çok çok süper...bende bilge Türk bilen e oluyorum hafta içi...bakalım nal olacak....sizin burunlar zaten küçük benimki suan kemerli etli..nal olacak acep...
Aslinda benimde cok kemeri bir burnum vardi

kapalı burun ameliyatını ben pek önermesem de doğal burun isteyenler burnunda çok sorun olmayanlar deneyebilir:)

12196018_10153656392169030_1388219503109886780_n.webp 12219485_10153656391729030_4292996209270257917_n.webp 12234872_10153656401054030_5899034415979959902_n.webp beşinci ayım olacak 10 gün sonra :) bekir sivri:)

Selçuk Kuyubaşına fotoğraflarımı mail attım, kemiklerin kırılıp törpülenmesi gerekiyor dedi.

Guncel bey kapali rinoplasti ile yapiyor ameliyatlarini ve bana sormus olursaniz yapilabilecek en dogal burnu yapiyor eger sizde simanizi degistirmeyecek bir burun istiyorsaniz Guncel Ozturku bir arastirin derim cunku benim kemerli bir burnum olmasina ragmen suanki burnum ile simam degismedi kimse anlamadi ameliyat oldugumu sevgiler

Ameliyatı hala istemiyorum ama rinoplasti ile ilgili her şeyi araştırdım resmen, ameliyat fikrine ısınamıyorum. Sanki o zaman benim burnum olmayacakmış o burun gibi hissediyorum, allahın verdiğini değiştirmek doğru mu vs kafamdan geçen düşünceler bunlar. Ama mesela önceki fotoğraflarıma baktığımda böyle bir sorun yok burnumda, liseden mezun olduğum yıl burnum gayet normal ve simetrik. Ve de yamukluk sadece bir tarafta, sanki burnumu kırmışım da orası yanlış kaynamış gibi. Yani anlatmak istediğim burnumun doğal şekline ait bir özellik değil bu bahsettiğim kemerimsi çıkıntı zaten moralimi bozan da bu. Gittikçe büyürse diye de korkuyorum :(

Sonunda bekir sivriye olan birii:)
Bende bu sene bekir sivriye olmayı düşünüyorum.. benim burnum kücük ama bende burun eğriliği var ve cok hafif bir kemer onu düzelttirmek istiyorum. Memnun musunuz Bekir beyden? Ameliyat sonrası süreciniz nasıl geçti? Agrınız vs..
canım gayet memnunum:) ağrım sızım olmadı benim sadece yüzm çok şişti morluğum olmadı ama sıkıntılı bir süreç yaşamadım allaha çok şükür gönül rahatlığı ile kendini teslim edebilirsin.:)

canım gayet memnunum:) ağrım sızım olmadı benim sadece yüzm çok şişti morluğum olmadı ama sıkıntılı bir süreç yaşamadım allaha çok şükür gönül rahatlığı ile kendini teslim edebilirsin.:)
Ya peki şu tampon mu diyorlar ne? Onu çıkartırken acıyor mu acaba? o_O

Benin burnuma cok benziyor bende ocak ayi gibi egrilik yuzunden olacagim. birde senin gibi burun ucumu hafif kucultmek istiyorum. Simdiden merakla bekliyorum.
Canım bugün oldum amelıyatımı,saat 17:00 de cıktım,hıc bu kadar rahat uyanmayı beklemıyordum,sıfır agrı,tıpplastı benimki kemiği kırmamıs Alper bey,torpulemıs sadece ama ucunda kocaman bir kıkırdak varmıs,bakalım nasıl olacak,sureklı resim paylasıcam,sende fikir sahibi olursun;)IMG_20151110_183115_edit1_edit.webp

Canım bugün oldum amelıyatımı,saat 17:00 de cıktım,hıc bu kadar rahat uyanmayı beklemıyordum,sıfır agrı,tıpplastı benimki kemiği kırmamıs Alper bey,torpulemıs sadece ama ucunda kocaman bir kıkırdak varmıs,bakalım nasıl olacak,sureklı resim paylasıcam,sende fikir sahibi olursun:KK66:Eki Görüntüle 1684547
Evet muhtemelen benimki de sadece törpülenecek.. Burnun şimdiden süper görünüyor.. Bant çıktıktan sonra ki halini merak ile bekliyorum canım çok geçmiş olsun. İnşallah hiç ağrın olmazsa ağrısız sızısız atlatırsın bu süreci..Seninde burnun benimki gibi ince derili galiba.. Bütün sürecini detaylı bir şekilde bekliyorum canım:)) Bu arada hangi doktora oldun?

Kimisi de diyor ki gıdıklar gibi hissediyorsun. Bir arkadasım da çok acıyacak falan dedi kafam karıştı. Korktum açıkçası :KK70:
Eger cok canın tatli degilse fazla aci olmaz bana mesela tampon degil dikis aciyor demislerdi ama dikis alindigini hissetmedim bile

Evet muhtemelen benimki de sadece törpülenecek.. Burnun şimdiden süper görünüyor.. Bant çıktıktan sonra ki halini merak ile bekliyorum canım çok geçmiş olsun. İnşallah hiç ağrın olmazsa ağrısız sızısız atlatırsın bu süreci..Seninde burnun benimki gibi ince derili galiba.. Bütün sürecini detaylı bir şekilde bekliyorum canım:)) Bu arada hangi doktora oldun?
Evet ince derili,cok tesekkur ederim moral oldu begenmen,Alper Tuncel'e oldum,tum süreci yazıcam bir başlık altında,ben bu siteden çok faydalanıyorum her konuda,belki benim tecrubelerım de birilerinin işine yarar:)

Back
X