• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Eger cok canın tatli degilse fazla aci olmaz bana mesela tampon degil dikis aciyor demislerdi ama dikis alindigini hissetmedim bile
Benim canım pek tatlı değildir yani acıya dayanıklıyımdır diyeyim daha doğrusu. İnşallah acımaz:) zaten 1 snlik bir olay sanırsam?

Evet ince derili,cok tesekkur ederim moral oldu begenmen,Alper Tuncel'e oldum,tum süreci yazıcam bir başlık altında,ben bu siteden çok faydalanıyorum her konuda,belki benim tecrubelerım de birilerinin işine yarar:)
Ne kadara oldun peki canım? Birde hangi hastanede yapıyor Alper bey? Ay benımde burun ucumda kıkırdak var sanırım :D Bizim burunlar aynı galiba :D

merhaba geçmiş olsun şimdiden, burnunuz güzel görünüyor estetik açısından gerek var mı bilemedim. hiç korkmayın ben de 6 hafta önce ameliyat oldum tam 1 yasında oğlum var. çok korkuyordum ne olacak vurusa felan diye. aslında tehlike halen geçmiş değil ama ilk zamanlardaki hassasiyet döneminde korursanız bişeycik olmuyor. tabi ki ufak darbeleri çok acıtıyor dikkat edin ve babaya postalayın sık sık :)
Canım çok teşekkür ederım,bugun oldum amelıyatımı,cok zor girdim oğlumu düşünmekten ama sağ salim çıktım çok sukur,doktorumla da konustum gece kalmıycam hastanede,hep birlikte uyuyoruz oğlumla en zoru o olacak tabi çarpma ihtimali filan biraz dikkat etmem lazım,burnum çok kötü değildi haklısın ama takıldım bir kere:/

Benim canım pek tatlı değildir yani acıya dayanıklıyımdır diyeyim daha doğrusu. İnşallah acımaz:) zaten 1 snlik bir olay sanırsam?

Ne kadara oldun peki canım? Birde hangi hastanede yapıyor Alper bey? Ay benımde burun ucumda kıkırdak var sanırım :KK70: Bizim burunlar aynı galiba :KK70:
Canım birkaç seçenek sunuyor hastane konusunda ona göre fiyatlar degısıyor,ben Şişli Kolay Hastanesinde oldum evime yakın dıye,cok guzel bir hastane,ben memnun kaldım,fıyatı da özelden yazıyorum. IMG_20151110_120841.webp

Canım bugün oldum amelıyatımı,saat 17:00 de cıktım,hıc bu kadar rahat uyanmayı beklemıyordum,sıfır agrı,tıpplastı benimki kemiği kırmamıs Alper bey,torpulemıs sadece ama ucunda kocaman bir kıkırdak varmıs,bakalım nasıl olacak,sureklı resim paylasıcam,sende fikir sahibi olursun:KK66:Eki Görüntüle 1684547
süperrr öncesini koyabilir misin

Merhaba, ben ameliyat olalı 27 gün oluyo bu benim 3. Ameliyatım oldu kaburgadan kıkırdık alındı.. ilk iki ameliyatımı farklı doktorlara oldum herhangi bir araştırma yapmamıştım bedelini ödedim.. İlk ameliyatımdan sonra burun ucum yamuldu ikincisinde burun sırtım çöktü görüntüyüde sağlığımıda çok etkiledi nefes alamıyordum.. Şuan görüntümde de nefesimde de bi sıkıntı yok doktorumdan çok memnunum ve çok ilgili birisi her gün kontrol etti.. Düşünen arkadaşlar doktoru iyice araştırmalı ben son ameliyatımı Tevfik Sözen'e oldum kendisine güvenim sonsuz

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 1.254
Merhaba, ben ameliyat olalı 27 gün oluyo bu benim 3. Ameliyatım oldu kaburgadan kıkırdık alındı.. ilk iki ameliyatımı farklı doktorlara oldum herhangi bir araştırma yapmamıştım bedelini ödedim.. İlk ameliyatımdan sonra burun ucum yamuldu ikincisinde burun sırtım çöktü görüntüyüde sağlığımıda çok etkiledi nefes alamıyordum.. Şuan görüntümde de nefesimde de bi sıkıntı yok doktorumdan çok memnunum ve çok ilgili birisi her gün kontrol etti.. Düşünen arkadaşlar doktoru iyice araştırmalı ben son ameliyatımı Tevfik Sözen'e oldum kendisine güvenim sonsuz
çok doğal ve hoş... benim de 2. ameliyatımda burun ucum yamuk ve sırtta çöküklük vardı tüm kıkırdakları almış ilk doktor :S geçmiş olsun ince deriliyse kolayca iyileşecektir.

çok doğal ve hoş... benim de 2. ameliyatımda burun ucum yamuk ve sırtta çöküklük vardı tüm kıkırdakları almış ilk doktor :S geçmiş olsun ince deriliyse kolayca iyileşecektir.
Teşekkürler sizide geçmiş olsun benimde aynı kaburgadan aldı doktorum kıkırdağı..ince derili hemde çok inceymiş

Teşekkürler sizide geçmiş olsun benimde aynı kaburgadan aldı doktorum kıkırdağı..ince derili hemde çok inceymiş
bende de alabilirim dedi ama ameliyat sırasında gerek olmamış. çabuk inecektir tek kusuru hatayı çabuk gösterir inş hiç hatasızdır da hata falan gözükmez:)

bende de alabilirim dedi ama ameliyat sırasında gerek olmamış. çabuk inecektir tek kusuru hatayı çabuk gösterir inş hiç hatasızdır da hata falan gözükmez:)
Evet malesef keşke kalın derili olsaymışım diyorum şimdilik bi sıkıntı yok olursa ufak problem olabilirmiş onuda bi yıl beklycz uyutulmadan törpülenecekmiş inşallah ona da gerek kalmaz.. İyi ki gerek kalmamış size kıkırdak alınmasına kaburgada bayağı sızı oluyo

şimdiki burnun çok güzel olmuş canım :) sağlıkla kullan

tşk ederim canım drum Ulaş BALİ.
Aa tasadufe bak sen benim doktorumdur kendisi . Sanırım sende agrilisin . Ilimiz böylesi bir doktorla tanıştığı için çok şanslı. Fakat çok yakında İzmir'e gidiyor bu kezde izmirli hastalar çok şanslı olacak sayesinde. Çünkü; aynalarla barışık bir çok insan gerisinde bırakması ayrı bir güzellik. Bu arada geçmiş olsun sevgili hemşehrim.

Back
X