Ayşe öztürk hangi hastanede yapıyor ameliyatı canım
selinnn burnundan memnunmusunnSimdi
Yukledm canım pek olmadı ama idare ett :)
burnunun son halini görmek isterimTeşekkür ederim canmm
canım cok güzel olmuş burnun hayırlı olsun, agrın sızın oldu mu?Merhaba sonunda bende ameliyat oldum burnumda eğrilik vardı nefes problemi yaşıyordum muayenede doktorum et de var dedi ve etler temizlendi eğrilik düzeltildi ve tabi ki törpü yapıldı. 10kasımda oldum. Bugün atel çıkarıldı. Dikişlerim ise duruyor. Soru sormak isteyen sorabilir.
canım cok güzel olmuş burnun hayırlı olsun, agrın sızın oldu mu?
Merhaba banada ozelden yolarmisin Alper Tuncel'in fiyaltariniCanım birkaç seçenek sunuyor hastane konusunda ona göre fiyatlar degısıyor,ben Şişli Kolay Hastanesinde oldum evime yakın dıye,cok guzel bir hastane,ben memnun kaldım,fıyatı da özelden yazıyorum.Eki Görüntüle 1684569
Sağol cevabın icin canımJanna teşekkür ederim, ilk 3gün malum olmadı desem yalan olur bide benim ağrı eşiğim baya düşük:) baş ağrım oldu ve burunda sızı oldu ama şuan iyiyim
Tabı canım yazıyorum sımdı.Merhaba banada ozelden yolarmisin Alper Tuncel'in fiyaltarini
Arkadaslar bugun alcım cıktı,cok heyecanlıydım,ılk gorunce gozlerıme ınanamadım bu benım burnum mu dıye,resmımı paylasıyorum fıkırlerınız ıcınEki Görüntüle 1691996 [/QUOTE Bu alçı çıktıktan sonra mı?
O kızın burnu benim de dikkatimi çekmişti, mükemmel olmuş. gördüğüm en güzel estetik burunKızlar gaye turgut evin'in doktoru kim bilen var mı ? Hani beni affet dizisindeki bahar kızımız.. Estetik ameliyet sonrası kız baştan yaratılmış resmen :) Bu başarılı doktor kim cidden merak ettim
ben burnunuzu çok beğendim. çok doğal. burun kemerinin böyle düz olmasını severim, kaydırak gibi oyuk burunlar çirkin oluyor. kendimden biliyorum.Arkadaslar bugun alcım cıktı,cok heyecanlıydım,ılk gorunce gozlerıme ınanamadım bu benım burnum mu dıye,resmımı paylasıyorum fıkırlerınız ıcınEki Görüntüle 1691996
burnunuzu çok begendim. resmen bir enkazdan burun yaratmış doktorunuz. benim burnum da sizin önceki haliniz gibi. çok mtszum, psikolojim çok bozuk. eski halimi çok özlüyorum çok.Merhaba, ben ameliyat olalı 27 gün oluyo bu benim 3. Ameliyatım oldu kaburgadan kıkırdık alındı.. ilk iki ameliyatımı farklı doktorlara oldum herhangi bir araştırma yapmamıştım bedelini ödedim.. İlk ameliyatımdan sonra burun ucum yamuldu ikincisinde burun sırtım çöktü görüntüyüde sağlığımıda çok etkiledi nefes alamıyordum.. Şuan görüntümde de nefesimde de bi sıkıntı yok doktorumdan çok memnunum ve çok ilgili birisi her gün kontrol etti.. Düşünen arkadaşlar doktoru iyice araştırmalı ben son ameliyatımı Tevfik Sözen'e oldum kendisine güvenim sonsuz
Kime oldunuz acaba bi de sanırım daha yeni güzel ve doğal duruyo canım :)Buda benim burun kızlarr
Ben tokatta oldum ugur recep çelik 40 gün oldu olaliKime oldunuz acaba bi de sanırım daha yeni güzel ve doğal duruyo canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?