Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım senin burnunda şimdiden gayet iyi duruyorCanım cok begendım burnunu,dogru bır karar vermıssın,ben de 3.gunumu doldurdum,son halım su sekıldeEki Görüntüle 1688253
burun ucuna herhangi bir müdahale yaptırmadın mı? sadece kemer gitmiş gibi duruyor:) ama güzel ve doğal olmuş hayırlı olsun yeni burnun3 hafta önce ameliyat oldum kızlar
burnunuz çok güzel olmuş fakat şunu söylemek istedim, kapalısınız sanırım bu siteye erkekler de giriyor üye olmadan bile görülebiliyor fotoğraflar hatta, bilmiyorsunuzdur belki diye söylemek istedim. Kapalı değilseniz dikkate almayın :)3 hafta önce ameliyat oldum kızlar
Bilmiyordum nasıl silebilirimburnunuz çok güzel olmuş fakat şunu söylemek istedim, kapalısınız sanırım bu siteye erkekler de giriyor üye olmadan bile görülebiliyor fotoğraflar hatta, bilmiyorsunuzdur belki diye söylemek istedim. Kapalı değilseniz dikkate almayın :)
sanırım yönetime mesaj atmanız gerekiyor mesajlar silinmiyor diye biliyorum çünküBilmiyordum nasıl silebilirim
Bu fotoların hepsinde mi 2 ay 10 günlük burnunuz?Buda benim burnum kızlar :).
Amelyat olalı 2 ay 10 gün oldu.
Cok tesekkur ederım,bende cok begenıyorumÇok geçmiş olsun canım senin burnunda şimdiden gayet iyi duruyor
net değil biraz daha yukarıyı çekebilir misiniz tam burunuCanım koymustum aslındaEki Görüntüle 1688274 ama senın ıcın tekrar koyayım![]()
süperrrr3 hafta önce ameliyat oldum kızlar
kime oldun canım doktor fiyat bilgisi vs verin :) bu arada ben begendım burnunuBuda benim burnum kızlar :).
Amelyat olalı 2 ay 10 gün oldu.
Istanbul Ayşe Öztürk'e oldum 3000 bin tl ye :). Tesekur ederimkime oldun canım doktor fiyat bilgisi vs verin :) bu arada ben begendım burnunu
Son foto 2 ay 10 gunluk diger ikisi 2 aylik :)Bu fotoların hepsinde mi 2 ay 10 günlük burnunuz?
Ayşe öztürk hangi hastanede yapıyor ameliyatı canımIstanbul Ayşe Öztürk'e oldum 3000 bin tl ye :). Tesekur ederim