• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Evet suan memnunum ilk alçı çıktığı zaman dedim ben ne yaptım hiç hoşuma gitmemisti zaman geçtikçe oturuyo kavis sekilleniyo daha iyi oluyo canım, sen dusunuyomusun yaptirmak

burnunuzu çok begendim. resmen bir enkazdan burun yaratmış doktorunuz. benim burnum da sizin önceki haliniz gibi. çok mtszum, psikolojim çok bozuk. eski halimi çok özlüyorum çok.
Teşekkür ederimm.. Mutsuz olmanıza gerek yok çözümü olan bişey inşallah iyi olur ameliyat olmayı düşünmüyo msnz

Sana yakın olan hastanede yapıyor cnaım yani senin seçtiğin :)
Bir kaç hastane ismi sunuyor seçiyorsun
Cnm bana 5500 tl dedi face ten asistanı galiba sen nasıl 3000 tl yaptırdın şaşırdım bu fiyat uygun banada dese iyidi 5500 tl çok ya görmeden bunu demeleri tuaf :(

Aa tasadufe bak sen benim doktorumdur kendisi . Sanırım sende agrilisin . Ilimiz böylesi bir doktorla tanıştığı için çok şanslı. Fakat çok yakında İzmir'e gidiyor bu kezde izmirli hastalar çok şanslı olacak sayesinde. Çünkü; aynalarla barışık bir çok insan gerisinde bırakması ayrı bir güzellik. Bu arada geçmiş olsun sevgili hemşehrim.
Güzelim bu doktor ne zaman izmirde olur ve kaça ameliyat ediyor ?

ben burnunuzu çok beğendim. çok doğal. burun kemerinin böyle düz olmasını severim, kaydırak gibi oyuk burunlar çirkin oluyor. kendimden biliyorum.
Canıım cok tesekkur ederım,aynen bende oyuk ve yapay burunları begenmıyorum,Alper Bey ne ıstedıgımı tam olarak anladı dıyebılırım:KK54:

Evet canım,su anda cok sıslıkler oldugunu soyluyor drum,zamanla oturacak seklı ama ben sımdıden memnunum dogallıgından.

Evet suan memnunum ilk alçı çıktığı zaman dedim ben ne yaptım hiç hoşuma gitmemisti zaman geçtikçe oturuyo kavis sekilleniyo daha iyi oluyo canım, sen dusunuyomusun yaptirmak
ezraakkann selam bende ameliyat oldum alçılar cıktı bugun 5.günüm ve banada çok büyük gibi geliyor.gerçekten zmanla küçülüp kavısleniyor mu. bu halinden pek memnun değilim:(

Şu kızın burnu da estetik sanırım, benim burnumun da böyle olmasını isterdim.çok güzel

hwp_dergisi_yagmur_Tanrisevsin_4.webp

Back
X