• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

ezraakkann selam bende ameliyat oldum alçılar cıktı bugun 5.günüm ve banada çok büyük gibi geliyor.gerçekten zmanla küçülüp kavısleniyor mu. bu halinden pek memnun değilim:KK43:
Tatlim daha 5.gunun coook degisecek:)benim 24.gunum ilk alci bandaj cikti bu nasil bisey demistim hala sislik var cokta sert burnum ama kuculdu kavislendi burun deliklerim asimetrik ti simdi ikiside ayni yamuk tu resmen megerse odemdenmis sakin uzme kendini fotograf ekleyemiyorum degisimi gosterirdim :KK50:

ezraakkann selam bende ameliyat oldum alçılar cıktı bugun 5.günüm ve banada çok büyük gibi geliyor.gerçekten zmanla küçülüp kavısleniyor mu. bu halinden pek memnun değilim:KK43:
Canim benim suan 2 ay olcak sadece sabret 1 ay kadar kavis oluyo ve zamanla oturuyo burun bende aynı senin gibiyim ama merak etme

şuan şeklinden de sağlık açısından da çok memnunum. rahatlıkla nefes alıyorum görüntü çirkinliği de kalmış oldu üstüne daha da iyi oldu :)
Doktorun tevfik sözendi değil mi? bir de resmine tekrar bakmak istiyorum da nerede olduğunu unuttum, kaçıncı sayfadaydı diye sorsam ayıp olur mu

Eki Görüntüle 1675083 Ahmet Tuna Eren kayseri
50. Günüm hala sislik ve ödem var burun ucumda
Duygu merhaba bende 6 gün önce Ahmet tuna eren e ameliyat oldum alciliyim hala senin memnuniyetin devam ediyoru? Ben hem heyecanlı hem de gerginim alcinin çıkmasını bekliyorum.bi de Ahmet bey açıdan sonra bandajliyor mu? Bide nevsehirlusin sanırım bende öyleyim

Dr. Hadi Nural 28,2,2015 de operasyon oldum oncekı hali alcından sonra kı halı ve en son hali fotoğraftadır
IMG_6770.webp

Merhabalar. Bende estetik olmayi düşünüyorum erdem Tezel ile telefonda gorustum kendi yöntemi olan izsiz kıkırdak tespiti ile yapacağını kapalı bi ameliyat olacağını dile getirdi bu yöntem benim içimi rahatlattı ancak fiyatı çok uçuk ve acaba doktor hakkında bilgisi olan veya başka onerebilecegniz doktor var mi fiyatta önemli benm icin.mesela selçuk İnanlı nasıl? Fiyatı nedir? Veya emre ilhan? Göruslerinzi bekliyorum arkadaşlar sömestr da olmak istiyorum artk

Kızlar sanirim fotograf yuklemeyi pek becerrmedim ameliyattan sonra 1 ay sonraki hali burunum yukarida :) nasıl sizce

Back
X