- 11 Kasım 2015
- 137
- 57
- 13
- 35
Maşallah çok güzel görünüyo hayırlı olsun yeni burnusun canım ne kadar oldu ameliyat olalı? Ben beğendim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah çok güzel görünüyo hayırlı olsun yeni burnusun canım ne kadar oldu ameliyat olalı? Ben beğendim
Ayy gercekten mi cok tesekkur ederim :)tam 1 ay oldu dehset sorunluydu burnum hala sis sol taraf ozellikle bugun kontrolum vardi doktorum gayet iyi gidiyoruz dediMaşallah çok güzel görünüyo hayırlı olsun yeni burnusun canım ne kadar oldu ameliyat olalı? Ben beğendim![]()
Valla çok güzel görünüyo bi aylık böyle şiş se harika benceAyy gercekten mi cok tesekkur ederim :)tam 1 ay oldu dehset sorunluydu burnum hala sis sol taraf ozellikle bugun kontrolum vardi doktorum gayet iyi gidiyoruz dedi
Canim cok sagol acayip moral oldu .3 yil once cok buyuk ameliyat gecirdim sonrasinda tedavim devam etti .o tedavi kikirdaklarimi cok cok zayiflatmis.burun ameliyatim 4 saat surdu .cok sansliymisim Allah ima sukurler olsun.ameliyatimi devlet hastanesinde oldum.cebimden 1 lira para cikmadi .Doktorum mukemmel bi insan :)Valla çok güzel görünüyo bi aylık böyle şiş se harika bence
Peki öncesi var mı sorun derken ne tür bi sorundu?![]()
Becereyip yukleyemiyorumki :)bi deneyeyim .soyle diyeyim burum agzimin içine giriyordu nerdeyse o kadar dusuktu saga yatik ve hic nefes alamiyordumPeki öncesi var mı sorun derken ne tür bi sorundu?![]()
Ayy valla doktorunun eline sağlık maşallah ne güzel ya :)) bu ikinci burun ameliyatiniz mi?Canim cok sagol acayip moral oldu .3 yil once cok buyuk ameliyat gecirdim sonrasinda tedavim devam etti .o tedavi kikirdaklarimi cok cok zayiflatmis.burun ameliyatim 4 saat surdu .cok sansliymisim Allah ima sukurler olsun.ameliyatimi devlet hastanesinde oldum.cebimden 1 lira para cikmadi .Doktorum mukemmel bi insan :)
Yok yok hayir burun ameliyatim ilk kbb doktoru yapti ustelik ameliyatimi.benim buyuk dedigim ameliyat tümör ameliyatiydi bobregim alindi vs vs gecti oda cok sukur.Ayy valla doktorunun eline sağlık maşallah ne güzel ya :)) bu ikinci burun ameliyatiniz mi?
Anladım çok çok geçmiş olsun Allahım bi daha yasatmasin şimdi maşallah cok iyisinYok yok hayir burun ameliyatim ilk kbb doktoru yapti ustelik ameliyatimi.benim buyuk dedigim ameliyat tümör ameliyatiydi bobregim alindi vs vs gecti oda cok sukur.
Anladım çok çok geçmiş olsun Allahım bi daha yasatmasin şimdi maşallah cok iyisin[/QUOT
Aminnnn.Allah ima bimlerce kez hamdolsun iyiyim .
Doktorunuzu kutluyorum başarılı bir operasyon olmuş.Dr. Hadi Nural 28,2,2015 de operasyon oldum oncekı hali alcından sonra kı halı ve en son hali fotoğraftadırEki Görüntüle 1706576
Burnunuzu bende çok beğendim, doktorunuzu ve operasyon ücretini ogrenebilirmiyim? Bu arada geçmiş olsun
Ben safranbolu devlet hastanesi kbb doktoru serdar şengul e ameliyat oldum.valla tek kurus para odemedim.tesekkur ederim tatlimBurnunuzu bende çok beğendim, doktorunuzu ve operasyon ücretini ogrenebilirmiyim? Bu arada geçmiş olsun
doktorunuz kim çok güzel olmuş hayırlı olsun burnusun:)bu da benden olsun kızlar. ameliyatımın 3. günündeyim. İyileşince öncwsi sonrası kolajı yapcam.
Tatlim korkacak hiçbişey yok.tekrar revizyon ameliyati olunacak diye birsey de yok.istanbuldan doktor oneremiyorum cunku safranboludayim :) iyilesme sureci kisiden kisiye değişiyor ben 1ay once ameliyat oldum .ameliyattan sonra yuzumde sisme morarma hicbirsey olmadi .ilk gun burnumda hafif bir sizi vardi ikinci gun burnumdaki silikontamponlar biraz rahatsiz etti tikandi burnum doktorum temizledi ertesi gun tamponlarim alindiktan sonra rahat nefes aldim ara ara tikanir gibi oluyo ki bu gayet normal birsey.merak ettigin ne varsa elimden geldigince cevaplarimArkadaşlar merhaba. Ben burun estetiği yaptırmak istiyorum. Uzun zamandır istediğim ama cesaret edemediğim bir konu. Bu forumda ki ve başka yerlerde yapılan yorumları okuyorum açıkçası biraz tedirgin oldum ve kafam karıştı. Burun estetiği olan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olabilir misiniz? Öncelikle burun ameliyatı yapan herkes tekrar revizyon ameliyatı oluyor mu? İkincisi bana çok iyi bir doktor tavsiyesi lazım ama İstanbul'da olursa iyi olur. paylaşılan öncesi ve sonrası fotoğrafları da göremiyorum. Lütfennn cevaplarınızı bekliyorum.