Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Resmim yok burada, göstermek isterdim aslında. burnundan memnun olmana inan çok sevindim. ben burnumun sırtı fazla oyulmuş olduğu için sevmiyorum.
Anladım canım tercih meselesi tabi . Benimki hafif oyuk ve hafif kalkik drumla öyle karar verdik. Ama sevmeyen için durum farklı oluyo tabi sanırım sen doğal olan düz burun istiyormssun.

Anladım canım tercih meselesi tabi . Benimki hafif oyuk ve hafif kalkik drumla öyle karar verdik. Ama sevmeyen için durum farklı oluyo tabi sanırım sen doğal olan düz burun istiyormssun.
evet. ben doğal ve düz olmasını istedim. fakat olmadı. çok mutsuzum sonuçtan. senin için sevindim ama.

Ya merve ben böyle bir burun görmedim en pahalı yapan dr lar bile böyle burun yapamaz çok nadirdir yani. Çok sanslisin canimm nazar değmesin. Benİmde 3 ay oldu hala şişlikler var
Ayy cok tesekkur ederim canim zaten doktoruma tekrar tesekkure gidecektim alti ay kontrolunde fakat ankaraya gitmis diye duydum

Mersin devlet hastahanesi evren aydin ucretsiz oldum fakat doktorumun ankaraya gittigini duydum
Anladım. Teşekkür ederim yalnız her doktor guzelliginize güzellik katmiyor maalesef. Doktorunuzu kutluyorum. Ayrıca çok guzelsiniz maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…