çok güzel olmuş.Bes ay bir haftalik burun
Ya merve ben böyle bir burun görmedim en pahalı yapan dr lar bile böyle burun yapamaz çok nadirdir yani. Çok sanslisin canimm nazar değmesin. Benİmde 3 ay oldu hala şişlikler varBes ay bir haftalik burun
sizin burnunuzu kendi burnuma benzettim
Resmin varmı. Okuduğum kadariyla sen burnundan memnun değilsin. Ben ise çok memnunumsizin burnunuzu kendi burnuma benzettim
Eki Görüntüle 1680571 Eki Görüntüle 1680571 Eki Görüntüle 1680572 Kızlar Güncel Öztürk'e burun estetiği oldum. Kapalı rinoplasti ile yapıldı burnum sizce nasıl olmuş?
Resmim yok burada, göstermek isterdim aslında. burnundan memnun olmana inan çok sevindim. ben burnumun sırtı fazla oyulmuş olduğu için sevmiyorum.Resmin varmı. Okuduğum kadariyla sen burnundan memnun değilsin. Ben ise çok memnunum
Anladım canım tercih meselesi tabi . Benimki hafif oyuk ve hafif kalkik drumla öyle karar verdik. Ama sevmeyen için durum farklı oluyo tabi sanırım sen doğal olan düz burun istiyormssun.Resmim yok burada, göstermek isterdim aslında. burnundan memnun olmana inan çok sevindim. ben burnumun sırtı fazla oyulmuş olduğu için sevmiyorum.
evet. ben doğal ve düz olmasını istedim. fakat olmadı. çok mutsuzum sonuçtan. senin için sevindim ama.Anladım canım tercih meselesi tabi . Benimki hafif oyuk ve hafif kalkik drumla öyle karar verdik. Ama sevmeyen için durum farklı oluyo tabi sanırım sen doğal olan düz burun istiyormssun.
Ayy cok tesekkur ederim canim zaten doktoruma tekrar tesekkure gidecektim alti ay kontrolunde fakat ankaraya gitmis diye duydumYa merve ben böyle bir burun görmedim en pahalı yapan dr lar bile böyle burun yapamaz çok nadirdir yani. Çok sanslisin canimm nazar değmesin. Benİmde 3 ay oldu hala şişlikler var
Tesekkurler :) evren aydin
Doktorum Alpaslan yıldırım. Cok tesekkür ederim:))doktorunuz kim çok güzel olmuş hayırlı olsun burnusun:)
Mutlu gulumsemeler canim :)Ben safranbolu devlet hastanesi kbb doktoru serdar şengul e ameliyat oldum.valla tek kurus para odemedim.tesekkur ederim tatlim
Mervecim doktorunu ogrenebilirmiyim ? Ve fiyat mümkünseBes ay bir haftalik burun
Mervecim doktorunu ogrenebilirmiyim ? Ve fiyat mümkünse
Burnun çok güzel ama ayrıca kendin güzelsin cnm maşallah :) önceki hali de var mı burnusunun?Bes ay bir haftalik burun
Anladım. Teşekkür ederim yalnız her doktor guzelliginize güzellik katmiyor maalesef. Doktorunuzu kutluyorum. Ayrıca çok guzelsiniz maşallah.Mersin devlet hastahanesi evren aydin ucretsiz oldum fakat doktorumun ankaraya gittigini duydum
Cok tesekkur ederim tatlimMutlu gulumsemeler canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?