Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

evet. ben doğal ve düz olmasını istedim. fakat olmadı. çok mutsuzum sonuçtan. senin için sevindim ama.
Sıkıntı kavisiyse bi arkadas vardi burdan o da kavisinden
Cok rahatsizdI sonunda dr tavsiyesiyle dolgu yaptirmisti sonuctan cok memnun kalmisti. Iki kere yaptirinca kalici oluyomus dolgu.

ost: 43904380, member: 718032"]Tatlim korkacak hiçbişey yok.tekrar revizyon ameliyati olunacak diye birsey de yok.istanbuldan doktor oneremiyorum cunku safranboludayim :) iyilesme sureci kisiden kisiye değişiyor ben 1ay once ameliyat oldum .ameliyattan sonra yuzumde sisme morarma hicbirsey olmadi .ilk gun burnumda hafif bir sizi vardi ikinci gun burnumdaki silikontamponlar biraz rahatsiz etti tikandi burnum doktorum temizledi ertesi gun tamponlarim alindiktan sonra rahat nefes aldim ara ara tikanir gibi oluyo ki bu gayet normal birsey.merak ettigin ne varsa elimden geldigince cevaplarim[/QUOTE]
Cevap verdigin için çok teşekkür ediyorum. Korkumu bir an önce atıp ameliyat olmak istiyorum ve kararimdan vazgecmemem lazımçünkü mutsuzum. Ameliyat olunca bu mmutsuzluk geçecek mi onuda bilmiyorum

Cevap verdigin için çok teşekkür ediyorum. Korkumu bir an önce atıp ameliyat olmak istiyorum ve kararimdan vazgecmemem lazımçünkü mutsuzum. Ameliyat olunca bu mmutsuzluk geçecek mi onuda bilmiyorum [/QUOTE]
Inanirmisin zerre korkmadim oyle doktor falan da aramadim problemlemlerimden dolayi kbb doktoruna gittim bana ameliyat olman grrekiyor dedi.peki ameliyat olunca burun seklimde duzelirmi dedim istiyorsan ki en mantiklisi estetikte yapilmasi burun acilmisken hepsi birarada cikdin dedi .kendi sinin estetikte yapacagini bilmiyordum estetik cerrahlami girecrksiniz ameliyata dedim yoo hayir ben yapiyorum zaten dedi ooo iyi o zaman dedim 1 hafta sonrasina gun verdi o arada tatlillerim yspildi anestezi uzmani gördü vs ameliyat oldum :)

Cevap verdigin için çok teşekkür ediyorum. Korkumu biryapabilir mi?atıp ameliyat olmak istiyorum ve kararimdan vazgecmemem lazımçünkü mutsuzum. Ameliyat olunca bu mmutsuzluk geçecek mi onuda bilmiyorum
Inanirmisin zerre korkmadim oyle doktor falan da aramadim problemlemlerimden dolayi kbb doktoruna gittim bana ameliyat olman grrekiyor dedi.peki ameliyat olunca burun seklimde duzelirmi dedim istiyorsan ki en mantiklisi estetikte yapilmasi burun acilmisken hepsi birarada cikdin dedi .kendi sinin estetikte yapacagini bilmiyordum estetik cerrahlami girecrksiniz ameliyata dedim yoo hayir ben yapiyorum zaten dedi ooo iyi o zaman dedim 1 hafta sonrasina gun verdi o arada tatlillerim yspildi anestezi uzmani gördü vs ameliyat oldum :)[/QUOTE]

Peki ameliyati kbb de mi yoksa estetik cerrahina mi yaptirmak dogru olur. Kbb doktoru guzel bi burun yapabilir mi? burnunun fotoğrafını paylaştın mi acaba cok merak ettim.

Peki ameliyati kbb de mi yoksa estetik cerrahina mi yaptirmak dogru olur. Kbb doktoru guzel bi burun yapabilir mi? burnunun fotoğrafını paylaştın mi acaba cok merak ettim.[/QUOTE]
Valla 1 aylik burun fotomu paylastim tatlim .kbb doktoruna ameliyat oldum devlet hastanesinde herhangi bir ucret odemedim .cokta memnunum iyikide olmusum bu ameliyati diyorum profilimde resimlerim var ordan bakabilirsin :)

TE="esilaay, post: 43022848, member: 577712"]bunlarda güncel fotograflardan. 1 sene 2 aylik. acaba hala degisim yasarmiyim ucu dusermi bide bunu taktım kafaya insallah hep ayni kalir:)[/QUOTE]

Merhaba doktorunuz kim acaba

Kizlar doktorum evren aydin mersin devletteydi mesaj atmissiniz fakat suan devlette olmadigini ogrendim ankarada demisti birisi tam bilgi veremiyorum o yuzden

Eklentiler

• IMG-20151207-WA0006.webp
    11 KB · Görüntüleme: 782
Cok tatli olmus canim burnun masallah bayagi sis evet ama daha coook yeni 10 gunluk burna gore muhtesem cok begendim .
Sağol bitanem ama çok zor bi süreç mis aynaya çok bakmamaya çalışıyorum başka biri gibi geliyor bide gülerken aldığım şekil bana çok itici geliyor gulmezsem sorun yok ta tek umudum sislikler in inmesi benin bandım da kendiliğinden çıktı 2.gün derim yaşlandığından oyuzden normalden fazla sis galiba

Sislikler yavas yavas iner gulusun eskisi gibi olur hepimiz ayni surecten gectik hic moralini bozma benimde amelliyattan 1 hafta sonra alcim alinmis yerine bandaj yapilmisti ertesi gun sabah bi kslktim bandaj yatagin icinde doktorumla ayni sitede oturuyoruz kostur kostur adamin evine gittim :)olsun dedi onemli degil bandaj daha fazla sismesin odemler biraz daha inene kadar burnunu gorme diyeydi dedi zaten burnum felaketti aynadaki ben degildim sanki Michael Jacksona benziyordum bana oyle geliyordu :)))simdi gayet iyiyim burnumun sol tarafinda odem var oda en az 4 ayda iner dedi doktorum cunku sol tarafimda cok calismis kikirdakla doldurmus vs o yuzden takmiyorum artik herkes cok dogal burnum oldugunu soyluyor e eski haliyle degerlebdirince evrim gecirmis resmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…