Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Tamam, deneyeceğim. çok teşekkür ederim. estetikli olmuş olmam takılacak bir şey değil, değil mi? bu arada Kusura bakma başını şişirdim.
Rica ederim Olur mu öyle şey bu senin takintin ben de burnumdan estetik oldum kimi çok begeniyo kimi yüz şeklin değişmiş diyo kimin ne dediğini bile takmiyorum ki ben aynaya bakınca mutluyum isteyen estetik güzeli desin umrumda değil..

bu çok iyi. umarım ben de senin gibi düşünebilirim. teşekkür ederim. bu arada doktorun tevfik sözen miydi?

hayırlı olsun yeni burnun epey şiş görünüyo ama güzel olmuş hangi doktora oldun
Tsk ler Ahmet tuna eren e oldum ama çok sis biliyorum inecek ama eski haline çok benzetiyorum böyle okadar zahmet boşuna mı diyorum sonra nasılsa inecek diyorum sonrada ya daha kötü olursa diyorum

Sana katılmıyorum canım bi insan sadece burnuyla güzel olmaz bence..fındık burunlu olup hiç bi çekiciliği olmayan bisuru insan var.insanlar bakınca gözlere bakar emnonemlisi göz bence

Geçmiş olsun canım:)evet gayet memnunum bi sorun yok . evet alcidan sonra bant yapistiriyor oda uc gun duruyor . yeni gordum.msjini alcim ciktimi simdi ciktiysa foto atsana merak ettim.

Sana katılıyorum banada öyle dediler çoğu kisi farketmedi estetik olduğumu ama.sende bi degisiklik var güzeldi dahada bebek gibi olmusun demişlerdi. Yani kimse estetik ile guzellesti bu kız demedi. Bence guzllik gorecelidir sadece kendine alışmak zaman alıyo

Yani sonuçta burunda bi duzeltilme olduysa sonuçta o kumaş bizim o gözler kaslar bizim yani insanları memnun etmek çok zordur herkes seni begenecek diye de bir şey yok..beğenen zaten her haliyle beğenir karsisindakini. Dediğin gibi bu göreceli bir şey.

Sirf sana cevap yazmak icin girdim. Bence yanlis dusunuyorsun. Cevremde onlarca estetik olmus ancak guzellesememis insan var. Ayrica onlarca da bir dokunusla muhtesem guzellige sahip olanlar var. Bunun sebebi zaten o kisinin onceden de guzellige sahip olmasi, sadece guzelligini golgeleyen burnunun ya da cenesinin olmasi. Onlara da mudahale edilince su gibi guzellige sahip oldular. Ben bu insanlari gordugumde aman bu da estetikle guzel oldu demiyorum.zaten guzeldi simdi iyice guzel oldu diyorum. Mesela buradaki merve arkadasimiza hepimizin bayilmasinin sebebi burnu degil sadece. Tamam burnu da gercekten guzel olmus, ancak forumda burnu merveden daha basarili yapilmis olan ancak merve kadar guzellesememis onca insan var. Sebebi zaten mervenin onceden de guzel olmasi. Mervenin gozleri gercekten benim gordugum en guzel gozler. Kaslari dudaklari gercekten o kadar guzel ki... yeni burnuyla artik dehset guzel olmus. Yani anlatmak istedigim sorun senin burnun degil, cevrendeki kiskanc insanlar.eminim sen de cok guzel birisindir.

Bende burnumu yaptırdım fakat kemer bölgesinde bir nokta gibi çıkıntı kaldı tekrar masaya yatmaya korkuyorum

bu yazdıklarınız bana inanılmaz moral oldu. teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…