Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

kızlar fikir istiyorum
bende kemik eğriliği ve kıkırdak eğriliği var sağ tarafım tıkalı gibi zaman zaman ağzı açık uyuyormuşum bu yüzden sürekli faranjit oluyorum.
tomografi çekildi kbb ciler çoçukluğumdan beri amel. şart diyordu
çocukken trafik kazasıda geçirdim darbe almıştım burnuma.
plastik cerrah ise nefes için olacaksan olma çok bi değişiklik olmaz dedi. Çünkü sorun kemik eğriliği değilmiş uç kısmındaymış (nefes sorunum) ucunda çatıyı ayakta tutan kıkırdak yokmuş sanırım nazal valv darlığı var
estetik istiyorsan ucunu yapayım hafif kaldırmak lazım dedi çünkü yandan güzel bir burnum var eğriliği de düzelecek hatta bi yerde kıkırdak çok ince sorunlu dedi bana ekrandan göstererek. o zaman nefes düzelir diyor ama ben estetik istemiyorum ama nefes olayı kafama takıldı ucu ile nefesin ilgisi var mı?

yanlış anlamayn ama yapay duran burun o kadar çok görüyorum ki gerçekten istemiyorum öyle kararsız kaldım.

Yarın ameliyat olacam ve bu gece nasıl yatacam bilmiyorum.

Sadece estetik amaçlı büyük burnum vardı ama başarılı degil gibi bilemedim sadece burun ucu derisi kalındı

Ama burun şiş olsa da belli bi şekli olur, benimde ödemler geçmedi ama bi kavis bi şekil falan var.
Önceki yaptığı burunları gördün mü?? Sen mutluysan bu şeklinden sorun yok ama hiç ameliyat olmamış gibi

Ben gordum diger ameliyatlari normal benim birde doktor secme sansim olmadi pek trabzonda en iyi doktor buydu hala ayni sorunlari yasiyorum büyuk kemerli ve yamuk

1. Ayım acaba ne kadar düzelir

İnan hiç öngöremiyorum ne desem yanlış olur üzülmene sebep olmakta istemiyorum.
Genelde ilk aylarla 1.yıl sonunda değişiklik baya olur ama senin kemer alınmamış kavis verilmemiş gibi mutlaka şişlikler inicektir ama şekil olarak nasıl olur bilemedim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…