- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Estetik cerrahiydi merak ettim seninkinide resmi varmi :)
Tamam bekliyorum :)Özelden atayım :)
Merhaba benim de 32. Günüm burnum hala büyük ama doktorum iner diyo ve kemeri de duruyo ve yamuk gibi acaba 1 aya ne kadarı inerKbb miydi estetik cerrahmıydı acaba?
Ay kıskandın valla benimkinden daha küçük maşallah :) 2,5 ay oldu benim seninki çok yeni.
Jalapeno
Profil resmim estetikten sonraki halimMerhaba benim de 32. Günüm burnum hala büyük ama doktorum iner diyo ve kemeri de duruyo ve yamuk gibi acaba 1 aya ne kadarı iner
Profil resmim estetikten sonraki halim
Profil resmim estetikten sonraki halim
Sadece estetik amaçlı büyük burnum vardı ama başarılı degil gibi bilemedim sadece burun ucu derisi kalındıSelam Elif kime oldun acaba ameliyatını?
Derin kalın gibi görünüyor ama dediğin gibi kemer var sanki
doktordan doktora değişiyo canm benim zor bi süreç oldu hala acıyorYarın ameliyat olacam ve bu gece nasıl yatacam bilmiyorum.
Sadece estetik amaçlı büyük burnum vardı ama başarılı degil gibi bilemedim sadece burun ucu derisi kalındı
Selam Elif kime oldun acaba ameliyatını?
Derin kalın gibi görünüyor ama dediğin gibi kemer var sanki
Yarın ameliyat olacam ve bu gece nasıl yatacam bilmiyorum.
Ben gordum diger ameliyatlari normal benim birde doktor secme sansim olmadi pek trabzonda en iyi doktor buydu hala ayni sorunlari yasiyorum büyuk kemerli ve yamukAma burun şiş olsa da belli bi şekli olur, benimde ödemler geçmedi ama bi kavis bi şekil falan var.
Önceki yaptığı burunları gördün mü?? Sen mutluysan bu şeklinden sorun yok ama hiç ameliyat olmamış gibi
Evet canmÖzel hastanemiydi?
1. Ayım acaba ne kadar düzelirÖzel hastanemiydi?
1. Ayım acaba ne kadar düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?