Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Ya çok güzel olmuş hep burunlarınız kimsenin ağrısı da olmamış ama benim ağrım var

Bende öyleyim işte kan aldırsam tansiyonum düşüyor acı eşiğim çok düşük benim ama çok beğendim biraz acı buna değer gibi geldi

mrblar arkadaslar ya bende kayserıde sedat tatara estetık olacagım daha once olmus olan arkadaslar benımle ıletısıme gecebılırmı

Merak etme canım kendime gelir gelmez paylaşacağım:) çok heyecanlıyım ..
Anezteziden korkuyorum bende ya,ondan heycanlanırıdm nasıl olucak diyesinden çok:)) öncesi sonrası hallerini sağ sağlıklı paylaşacağın güzel günleri şimdiden görüyor gibiyim,hadi inşallah Jannacım:)

Ben daha önce anestezi aldıgımdan o kısmına cok heyecanlanmıyorumda daha cok burnum nasıl olacak heyecanı var:)) bide ameliyat sonrası dönemden korkuyorum acıkcası . İnşallah canım inşallah

Ben daha önce anestezi aldıgımdan o kısmına cok heyecanlanmıyorumda daha cok burnum nasıl olacak heyecanı var:)) bide ameliyat sonrası dönemden korkuyorum acıkcası . İnşallah canım inşallah
kime ameliyat olmaya karar verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…