Benim de öyle acısı sızısı çok umrumda değil güzel olcağını rahat nefes alcağımı bileyim yeter siz kime olcaksınız
Tesekkur ederim.moral oldu.burun eti ve kemik egriligi varcmiydi sizde.
Bende öyleyim işte kan aldırsam tansiyonum düşüyor acı eşiğim çok düşük benimÇok teşekkürler ucunda hala çok ödem var inince daha iyi olucağını düşünüyorum :) ağrım hiç olmadı şiştim morardım o da 1 hafta içinde yok oldu bi ağızdan nefes zorlayan o da ilk 3 gün :) korkulcak hiç bişey yok ben hayatımda kan aldırmayan biriyim düşün :)
Ben de emre ilhana olucam inşallah aynı gün hayatımızda büyük değişiklik olucakBolu'da İbrahim Sağlam 'a. Siz
Acı ağrı inan yok sadece ağızdan nefes almak biraz zor ona da değer :)Bende öyleyim işte kan aldırsam tansiyonum düşüyor acı eşiğim çok düşük benimama çok beğendim biraz acı buna değer gibi geldi
35. Günüm şimdilik herşey yolunda :) estetik gibi durmayan doğal bi burun oldu önden de hoşuma gidiyo o da önemli kimse atmamış önden fotoğraf burdaaa. Umarım bu memnuniyetim hep sürerEki Görüntüle 1752185 Eki Görüntüle 1752187
Yaa çok teşekkür ederim canım beniiiim :*offf çok guzelsinnnnnn gerçekten harika olmus. Burun bir yana sen kendin guzelsin. Masallahhhhhh :)
inşallah iyi geçerKızlar bende çarşamba günü oluyorum, Allah'ın izniyle :)
İnşallah canım cok teşekkür ederim :))inşallah iyi geçer
Ay en merk ettiğim seninki canım,hayırlısı. Sürecini paylaşmayı ihmal etme:)Kızlar bende çarşamba günü oluyorum, Allah'ın izniyle :)
Merak etme canım kendime gelir gelmez paylaşacağım:) çok heyecanlıyım ..Ay en merk ettiğim seninki canım,hayırlısı. Sürecini paylaşmayı ihmal etme:)
Anezteziden korkuyorum bende ya,ondan heycanlanırıdm nasıl olucak diyesinden çok:)) öncesi sonrası hallerini sağ sağlıklı paylaşacağın güzel günleri şimdiden görüyor gibiyim,hadi inşallah Jannacım:)Merak etme canım kendime gelir gelmez paylaşacağım:) çok heyecanlıyım ..
Ben daha önce anestezi aldıgımdan o kısmına cok heyecanlanmıyorumda daha cok burnum nasıl olacak heyecanı var:)) bide ameliyat sonrası dönemden korkuyorum acıkcası . İnşallah canım inşallahAnezteziden korkuyorum bende ya,ondan heycanlanırıdm nasıl olucak diyesinden çok:)) öncesi sonrası hallerini sağ sağlıklı paylaşacağın güzel günleri şimdiden görüyor gibiyim,hadi inşallah Jannacım:)
kime ameliyat olmaya karar verdin?Ben daha önce anestezi aldıgımdan o kısmına cok heyecanlanmıyorumda daha cok burnum nasıl olacak heyecanı var:)) bide ameliyat sonrası dönemden korkuyorum acıkcası . İnşallah canım inşallah
Bora Karaaaliye olacağım.kime ameliyat olmaya karar verdin?
Tatlım Merhaba bende esteizmit ten randevu aldım Şubat 15 e çok heyecanlıyım maşallah seninki çok güzel beni biraz aydınlatsan ne güzel olur korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?