- 22 Temmuz 2015
- 211
- 28
- 28
- 35
devlette mi sedat tatar ben daha önce duymadım hiç?mrblar arkadaslar ya bende kayserıde sedat tatara estetık olacagım daha once olmus olan arkadaslar benımle ıletısıme gecebılırmı
iray1502 forumda böyle bir kullanıcı var ben fotograflarını goremedm ama sedat tatara ameliyat oldugunu ve cok memnun kalıdıgını yazmiş bir iletişime geç istersendevlette mi sedat tatar ben daha önce duymadım hiç?
çok hoş duruyo şişlikde pek görünmüyor yani göze kötü görünen birşey yok maşallah..
Geçtiğimiz perşembe günü ameliyat oldum ama domuz burnu oldu sanki? Ne zamana iner acaba bu kalkıklık?
evet bugün çektim bunu. umarım 20 günde iner de bir an önce kendime gelirim. çok korkuyorum domuz kalcak diyebunu bugün mü çektin ? Ben daha ameliyat olmadım ama yorumlardan okuduğum kadarıyla iniyor ztn 20. günde ancak toparlyr kendini sabret ama güzel olacak gibi.
Kızlar cok şanssızım yaameliyatıma 2 gün kala adet oldum, ve ağrı kesici içmek zorunda kaldım. Dayanabileceğim seviyede değildi maalesef. Doktoruma danışarak yaptım tabi ki. Bana sorun yok içebilirsin dedi.
ben ameliyat olduğum gün regl oldum sorun çıkmadıahh ben de çok korkuyodum regl günüme gelcek diye ama stresten olmasım aksine ben :) regl çok sorun teşkil etmiyo diye biliyorum ama işte insan kendini yok yere sıkıntıya sokuyor :/
devlette mi sedat tatar ben daha önce duymadım hiç?
iray1502 forumda böyle bir kullanıcı var ben fotograflarını goremedm ama sedat tatara ameliyat oldugunu ve cok memnun kalıdıgını yazmiş bir iletişime geç istersen
Kız ben bugün ameliyt olsam hayatta ağrıdan olamazdımben ameliyat olduğum gün regl oldum sorun çıkmadı
ben ameliyatı hiç stres yapmadığım için gayet gününde geldiahh ben de çok korkuyodum regl günüme gelcek diye ama stresten olmasım aksine ben :) regl çok sorun teşkil etmiyo diye biliyorum ama işte insan kendini yok yere sıkıntıya sokuyor :/
Kız ben bugün ameliyt olsam hayatta ağrıdan olamazdım
ben ameliyatı hiç stres yapmadığım için gayet gününde geldibenim korkum ağrı kesici içememekti. Kanı sulandırdığından genelde doktorlar 1 hafta öncesinden içirmiyorlar. Ama doktoruma sordum içebilirsin dedi ona güvenip içtim bende.
Daha önce meme ameliyatı oldugum icin korkum yok canım. Senın ilk ameliyatun mı olacak? Birde evet gerçekten daha demin kaşlarımı aldırdım adetimin ilk günü ya her yerim şişti yüzümde kızardı hiç bu kadar olmazdıben de doktora regl geciktirici ilaç kullanayım mı demiştim kullanma gerek yok, regl gününe gelmesi sadece morarmanı artırır demişti. senin zaten 3 ya da 4. gününe gelecek bence hiç sorun teşkil etmez. stres yapmaman da ne güzel valla. benim stresten yüzüm sivilcelendi. 2 aydır onları yok etmekle uğraşıyorum bi de
Alçı çıkartıldı bugün ikinci alçım takıldı şimdilik çok şiş ama son hali :))
Alçı çıkartıldı bugün ikinci alçım takıldı şimdilik çok şiş ama son hali :))
Selçuk Işık'a oldum tesekkur ederim :))Çok beğendimmm yaa gerçekten , kime oldun?
Estetik cerrahiydi merak ettim seninkinide resmi varmi :)Kbb miydi estetik cerrahmıydı acaba?
Ay kıskandın valla benimkinden daha küçük maşallah :) 2,5 ay oldu benim seninki çok yeni.
Jalapeno
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?