Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Geçtiğimiz perşembe günü ameliyat oldum ama domuz burnu oldu sanki? Ne zamana iner acaba bu kalkıklık?

Eklentiler

• image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 380
Geçtiğimiz perşembe günü ameliyat oldum ama domuz burnu oldu sanki? Ne zamana iner acaba bu kalkıklık?

bunu bugün mü çektin ? Ben daha ameliyat olmadım ama yorumlardan okuduğum kadarıyla iniyor ztn 20. günde ancak toparlyr kendini sabret ama güzel olacak gibi.

Kızlar cok şanssızım ya ameliyatıma 2 gün kala adet oldum, ve ağrı kesici içmek zorunda kaldım. Dayanabileceğim seviyede değildi maalesef. Doktoruma danışarak yaptım tabi ki. Bana sorun yok içebilirsin dedi.

bunu bugün mü çektin ? Ben daha ameliyat olmadım ama yorumlardan okuduğum kadarıyla iniyor ztn 20. günde ancak toparlyr kendini sabret ama güzel olacak gibi.
evet bugün çektim bunu. umarım 20 günde iner de bir an önce kendime gelirim. çok korkuyorum domuz kalcak diye

ahh ben de çok korkuyodum regl günüme gelcek diye ama stresten olmasım aksine ben :) regl çok sorun teşkil etmiyo diye biliyorum ama işte insan kendini yok yere sıkıntıya sokuyor :/

ahh ben de çok korkuyodum regl günüme gelcek diye ama stresten olmasım aksine ben :) regl çok sorun teşkil etmiyo diye biliyorum ama işte insan kendini yok yere sıkıntıya sokuyor :/
ben ameliyat olduğum gün regl oldum sorun çıkmadı

iray1502 forumda böyle bir kullanıcı var ben fotograflarını goremedm ama sedat tatara ameliyat oldugunu ve cok memnun kalıdıgını yazmiş bir iletişime geç istersen

evet onu bende gordum fakat kendısı galıba en son 2014 gırmıs yoksa onada yazdım ama cevap hala yok amelıyat olmama cok az bır zaman kaldı

ben ameliyat olduğum gün regl oldum sorun çıkmadı
Kız ben bugün ameliyt olsam hayatta ağrıdan olamazdım

ben ameliyatı hiç stres yapmadığım için gayet gününde geldi benim korkum ağrı kesici içememekti. Kanı sulandırdığından genelde doktorlar 1 hafta öncesinden içirmiyorlar. Ama doktoruma sordum içebilirsin dedi ona güvenip içtim bende.

ben de doktora regl geciktirici ilaç kullanayım mı demiştim kullanma gerek yok, regl gününe gelmesi sadece morarmanı artırır demişti. senin zaten 3 ya da 4. gününe gelecek bence hiç sorun teşkil etmez. stres yapmaman da ne güzel valla. benim stresten yüzüm sivilcelendi. 2 aydır onları yok etmekle uğraşıyorum bi de

Daha önce meme ameliyatı oldugum icin korkum yok canım. Senın ilk ameliyatun mı olacak? Birde evet gerçekten daha demin kaşlarımı aldırdım adetimin ilk günü ya her yerim şişti yüzümde kızardı hiç bu kadar olmazdı

Alçı çıkartıldı bugün ikinci alçım takıldı şimdilik çok şiş ama son hali :))

Eklentiler

• image.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 491
Kbb miydi estetik cerrahmıydı acaba?
Ay kıskandın valla benimkinden daha küçük maşallah :) 2,5 ay oldu benim seninki çok yeni.

Jalapeno

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…