benimde burnuma yakınlarım gerek yok sen zaten gzelsin hoşsun diyolardı sağlık olarak sorunlar yaşayınca herkes razı oldu o seklde begenmediğim kemerli burnumdan 29 gn önce kurtuldm doktra karar vermek gercekten en onemlı kısım dyeblrim gerçekten içine sinen kişiyi seç iyi arastr canım gerisi kolay zaten sabır gerekyo sadece :)
sen kime oldun canım çok güzel olmuş
maşallahh
yaa cnm bend cok korkymm hftya salı gun olcmm dr sezgin özturk beye nefes problemn mi var cnmnm seniinn
yok ben estetik amaçlı istiyorum :)) o yzüden korkuyorum bozmimm kendimi :)) ama çok istiyorum kısmetse....
ya doktorda karar kılmıştım ama şimdi bir doktor daha çıktı alper bey..onlada görüşcem :))
hmm tm cnm bende nefes alamyrm hem estetk sekıli gzl olck yanii) ahahha bna msj atmşn cewap vermym olmyoo ndnsee
tam 50 tane yorum yapmalısın burdan :) bende kolay kolay mesaj atacak düzeye gelemedim :)) ve en sonunda 50 mesajı doldurdum yazıyorum artık :))
bayıldmmmmmm cok guzel ve dogal kme yaptirdnn cnm
bend ameliyat olcm hftya cok hycnlymm
biraz küçük olmuş ama tıklayınca azıcık daha büyüyo..daha büyüklerini de eklemeye çalışırım..ama albümümde çok resim var aslında..umarım yardımcı olabilirim
albüme bakın öncesi sonrası fotolarımı koydumm beğenecek misiniz sizin görüşleriniz önemli benim için canlar bekliyorum :))öptüm sizi
şişlikler ve morluklar ne kadar sürede iniyor acaba bn de olmayı düşünüyorum günümüde aldım ama korkuyorum 1 aya okullar açılıyor ve okulum var emin olmadm yardımcı olurmusunuz
önceki siyah gömlekli olan
diğerleri ameliyattan sonrası
önceki siyah gömlekli olan
diğerleri ameliyattan sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?