Siz çok tehlikeli bir insansınız. Allah sizin kalbinize biraz temizlik verir inşallah. Madem bu kadar kötü bir insandı neden evlenme kararı alıp sizin hayalinizi yaşayana kadar görüşmeye devam ettiniz?! Aslında konu başlığınız bütün anlattıklarınızın özeti. Size gerçekten çok üzüldüm. Böyle yaşamak gerçekten çok zor olmalı...
Aboov adam birde zengin migercekten cok kiskanmissiniz , kizcagizdan bencede uzak durun .
Mesafe iyidir .
üzgünüm ama senin gibilere acıyorum bende zengin koca tek derdiniz o yüzden ondan da sogudum zaten. zengin avcısı ahlak yoksunu ama güzel kalpli olanlar sizi :)
Valla arkadaşın için en hayırlısı zaten ondan uzak durman olur. Ne biçim arkadaşsın sen ¿ Sen kıskanacaksın diye kız sevgilisiyle evlenmesin mi . Her gün bir yaşıma daha giriyorum şu sitede . Oldum 88.
herkes kendi kaderini kendi hayatını yaşar. onda var bende niye yok dersek ooooo. işin içinden çıkamayız. o zaman tek başımıza ıssız bir adada yaşamamız gerekir. biraz daha olgunlaşmalısınız.
Arkadaşının iyiligi icin ondan uzak dur,bence..
Bizim bir şey dememize gerek kalmamış, siz kendinizi zaten yeterince gömmüşsünüz.
Psikologa gitmeyi düşünün, ciddi söylüyorum. Bu kafayla hayatınızda samimiyet geliştirebileceğiniz hiçbir insan kalmaz.
Ya da bulabilirseniz, insanların sahip olduklarını ölçebilen bir terazi bulun da, sadece sizden daha azına sahip olanlarla ya da sizin istediklerinize sahip olmayanlarla arkadaşlık kurun. Ancak öyle mutlu olursunuz.
Merhaba adini feriha koydumda ki cansu.
Psikologa gidin.
böyle bir kuzenim var
bizim maddi durumumuz onlardan hep iyiydi istedigim her sey er yada gec onume gelirdi ama ben herşeyi onunla paylaşırdim çorabimi bile
bu kuzenim yillarca bazi seyleri kendine dert etmis sanirim ki ben evlendim ev aldim araba aldim cocuk sahibi oldum
sonrasinda kendisi ev alirken elindeki paranin kat kat ustunde bir ev almaya kalkti uyaranlar oldu odeyemezsin diye benim chamallows dan ne eksigim var olmus cevabi
evlenmek istiyor yaş oldu 39 kizimla beni gorunce sende evlendinde ben kaldim ya tuuuh bana diyor güya espiriyle !!!
etraftaki herkes onun herkese ve herseye karsi bu hirsinin okadar farkindaki insanlar yolda görünce selam vermemek icin yolunu degisiyor artik buna yillarca kardesim ablam dedigim bende dahilim
bunlari neden anlattım bir şeyler istedigin gibi olmuyorsa belkide sorun sendedir
hep sana şerefsizler denk geliyorsa hatayi birazda kendinde ara
bunu sana laf sokmak amacli falan soylemiyorum yanlış anlama olurmu
Yahu kıskanıyorsun o belli ama ahlakına niye laf ediyorsun? Oh ne güzel kız zengin kocayı da kaptı sen otur haline yan ... bu fesat kalple senin başına güzel şeyler gelmez
Ee zaten durum bu?
Aboov adam birde zengin migercekten cok kiskanmissiniz , kizcagizdan bencede uzak durun .
Mesafe iyidir .
Şuraya sana uzun bir cevap yazardım da, şöyle bi eski konularına baktım "boşver allah vurmuş sen vurma dedim" vaz geçtim... yapma tatlım millete sararak mutlu olunmaz,temizle şu kalbini resmen kin,nefret dolu.
Yav he he.. anamızın karnından böyle çıktık he atıp tutmada bir numarasinBu kıskançlık değil bildiğiniz fesatlık.
Kalbini temizlemeden iyi bi şey bulmayacak seni. Sor bakalım bi neden hiç mutlu değilsin, kalbin kötü çünkü.
Ben bi oneri daha vermek isterim
Aslinda bu duygunun sebebi hirs
Hirsin da basarisizlik ve degersizlik duygusuyla iliskili oldugunu dusunuyorum
Size degersiz hissettiren basarisiz hissettiren durumlar yasiyor musunuz? Bunlardan kurtulma sansiniz var mi
Yanlis anlamayin ismi o sekilde oldugu icin soylemem gerek. Asagilik kompleksi diye bir durum var bircok kisinin muzdarip oldugu. Onu arastirin. Bilmek kabul etmek iyilesmenin ilk adimidir. Sonrasini da telkinlerle ve bazi tekniklerle hafifletebilirsiniz diye dusunuyorum. Kolay bi yol degil biraz zahmetli ama bence deger cunku bu duygular bize zarar verir sadece
bu benim hayalimi onun yaşamasının verdiği sıkıntı duygusu beni yıpratıyor. Kendimi olmadığım biri olarak buluyorum hiç sevinmiyorum ilişkisine de mutlu olmasına da.
Sanırım bu siteninlinç tayfası hazır olda bekliyor hep ben zaten sizlerin ziyaretinden emindim merak etmeyin günlük dozunu alan çıktı sanırım. Yorumlarda beni anlayıp yol gösterenler olmuş onlara tesekkür ederim. Ben zaten durumdan rahatsız olmasam niye konu acayım zilyon tane video izledim ayrıca terapi de almıs biriyim hepimizin kaygıları takıntıları var ben bu konuyu takıntı yaptıgımı düşünüyorum. Kendi özgüvenimi özsaygımı yükseltme yolunda ilerliyorum lakin bu duygu beni asırı yoruyor cıkıs kapıyı farklı yorumu olan olur belki diye konu acıyorum linç tayfa eminim aklıyla bile okumadan anca saldırışa geciyor kendi hayat hikayeleri döküp benzetenler vesaire bu takıntı durumunu yaşamadan asla anlamayacaksınız üzgünüm.. Lakin bir gün olur basınıza gelirse o dlaga gecmeleri hatırlarsınız.. Cünkü bende eskiden kıskanclık duygusunun k si bile yoktu kendimden önce insanlara koşardım. Bir sorun varki durum böyle oldu siz buraya dert yazıp derman arayanlara yardımcı olmak için değil sinir stresinizi atmak için kaydolmus olan kişiler sadece zavallısınız .. Yol gösterip farklı düşünmemi sağlayanlara tesekkür ederim
Gecen ki konunda sana yol gostericek bir takım onerilerde bulunmustum ama o konunun ustunden 1hafta bile gecmeden bu konuyu actınız bastan sona okudum ve sizi haklı bulamadım linc falan etme cabasında degilim sizi tanımam etmem neden linc etmeye calısayım. Hosunuza gitmeyen her yorumu linc olarak nitelendirmeyin. Herkes sizin kafanızın icindekinin dogru oldugunu savunmak zorunda degil ki.
Zaten bir kere yorum yaptım ondada kısa ve öz yazmışım arkadasınızın iyiligi icin uzak durun demisim. Bunda linclik birsey goremedim. Arkadasımı kıskanıyorum benim istediklerimi yasiyor ayni zamandada ahlaksız diyip arkadasini asıl linc etmeye calışan sizsiniz. Linc boyle olur. Sen bence derman aramiyosun arasan sana daha onceden yazilan bir cok seyi yapardın ki hala boyle devam ettigine gore insanlarin verdigi akıllları yapmadgn belli sen tek bir seyi iyi yapiyorsun oda Demagoji.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?