Bana da öyle geliyor bir kişiye aşırı güvenmek aşırı hayatıma dahil etmek sonucu takıntı olduBence probleminiz kendinizle ilgili tek kişiye odaklanıyorsunuz demekki takıntı gibi birşey
universitede cok samimi oldugum bi arkadasim vardi yemegimizden tut nerdeyse tuvalete bile beraber giderdik o derece yakindik.o surekli egosunu benim ustumden tatmin etmeye calisir bende alttan alirdim.onun tek istegi sizin gibi aniden evlenmekti ama sizin deyiminizle onun hayalini ben yasadim.esimle tanistiktan 1 ay sonra soz 6 ay sonra evlendik.evlenince bu arkadasim bana dusman oldu bana yapmadigini birakmadi.onun kotu enerjisiyle cok kotu zamanlar yasadim.sizin konunuzu okuyunca aklima geldi.dusunce biciminiz cok sacma sizin hayaliniz diye kimse bisey yasamasin mi cok sacma bi dusunce
Valla arkadaşın için en hayırlısı zaten ondan uzak durman olur. Ne biçim arkadaşsın sen ¿ Sen kıskanacaksın diye kız sevgilisiyle evlenmesin mi . Her gün bir yaşıma daha giriyorum şu sitede . Oldum 88.
Fazla kıskancsınız yahu kendinize zarar
Bunlardan size ne?Kiskanabilirim kendisi bana ay sen herkesle gorusebiliyorsun ben bulusamiyorum bile derken bir ayda seviştiğini evleneceğini anlatırsa hem kıskanırım hem yargılarim bende böyleyim valla kusura bakmayın. Zaten adama aşık değilim demesi ama evlenme kararı verecek kadar hisbvar demesi de adamın zengin olmasından kaynaklı bu da zaten ondan soğuma sebbeim tek kıskançlık değil olay
Arkadaşının iyiligi icin ondan uzak dur,bence..
Bunlardan size ne?
Kıskanıyorsun, geri kalan herşey bahane.
Fazla kıskancsınız yahu kendinize zarar
Bizim bir şey dememize gerek kalmamış, siz kendinizi zaten yeterince gömmüşsünüz.
Psikologa gitmeyi düşünün, ciddi söylüyorum. Bu kafayla hayatınızda samimiyet geliştirebileceğiniz hiçbir insan kalmaz.
Ya da bulabilirseniz, insanların sahip olduklarını ölçebilen bir terazi bulun da, sadece sizden daha azına sahip olanlarla ya da sizin istediklerinize sahip olmayanlarla arkadaşlık kurun. Ancak öyle mutlu olursunuz.
Merhaba adini feriha koydumda ki cansu.
Psikologa gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?