Yakın arkadasimin sevgilisi var ve daha bir buçuk ay oldu evlenme konusu dönüyor. Açıkçası bozuldugum kısım şu benim hayalim hep biri gelecek ve birden bire olacak biseyler bugüne kadar olmayan aşk sevgi duygusunu bende birden bulucam diye hayal ederdim. Lakin son görüştüğüm kişinin de takılmak istiyorum sadece demesi üzerine hayalimi arkadaşımın yaşaması benim baya sinirlerimi bozdu. Yakın arkadasin ama.o diyeceksiniz biliyorum ama zaten eskisi gibi hissetmiyorum ona karşı egosundan ve ben bilirim tavrından sıkılmıstm son dönemlerde. Surkli kendime yüklenme var bende ama zor günümde yanımdaydı ama şöyle yaptı böyle yaptı gibi . Sanki ben de ona karşı yapmamışm gibi kendimi degersizlestirme yaptığımın farkına vardım. Ve bu benim hayalimi onun yaşamasının verdiği sıkıntı duygusu beni yıpratıyor. Kendimi olmadığım biri olarak buluyorum hiç sevinmiyorum ilişkisine de mutlu olmasına da. Zaten ne zaman tartissak bunalıma girerdim duygusal bağımlılık olusturmusum ona karşı o ise bana karşı öyle değil bunu da yüzüme vurduğu için ayriyeten sinirleniyorum. Kendimi uzak tutmaya karar verdim her anımı onla paylasmiyorum . Mutluluğunu paylasasim da yok zaten frekanslar uymayınca olmuyor . Lisede ilk yasamistik buna benzer durum tabi ona hava hoştu ilk sevgilisiyle mutluluk fotoğrafları paylaşıyordu ben ise depresyon saydım. Onun etkisinin kaldığını düşünüyorum içimde. Ve nefretinin. Çünkü bundan önce kendisinin sorununu kendi sorunumdan önde tutardım. Birşey olsa koşar yanına giderdim o ise annem.izin vermiyor derdi . Ben için için yanarken dertleşmek isterken o.hadi oyun oynayalım diyip kafa dağıtmaya bakardı. Sanırım bu dostluğun sonu geldi. Lakin o hala normal sanıyor bizi gidip içimi doksem tek çıkardığı kıskandın beni olacağı için ugrasmak da istemiyorm. Sahte yapmacık şekilde arada konuşuyorum. Eskisi gibi olmayı denedim içim el vermedi. Ve malesef tek onu merkeze koyduğum için şuan yalnız kalmış oluyorum. Başka yakın arkadaşım yok. Bu da üzüyor. Misal üni teden biri var hep arıyordum geçen kendisi aradı açamadım o an sonra aradık o açmadı ve sonra dönmedi neden hep ben dönüyorum ki bu şekilde mi arkadaşlık kaybetmemeye çalışmalı .. içimi dökmek istedim daha önce de böyle konu açtın söylesin böylesin diye egosunu tatmin etmek isteyenler ve beni tanımayıp yakın arkadaşını bana benzetenler uzak dursun lütfen