çok güzel bir gün geçircez dıye benı beklıyordu ve ben arkadaşımda olduğum o evde öğrenci evi oldugu ıcın sureklı bırılerı gelip gidiyordu ve ben sabah 11den öğlen 15 e kadar evden cıkamamıştım gittim neredeydın bu saate kadar dıye bağrındı yürü arkadaşlarım benı beklıyorlar senın yuzunden rezıl oldum herkese dedı benmı senmı dememle boğazıma bır yapıştı sankı öldürecekti.taksıcıler elınden zor aldılar buna ragmen gerı döndüm nolur bıtmesın dıye ağladım benı yüzsüzlükle suçladı bırbırımıze gırdık ve nereye gıdeceksen ben görürcem ve br daha asla görüşmeyecegız dedı laf söyledim tekrar yapıştı bogazıma boğazım mosmor olmuştu arkadaşımı aradım gelıp benı almaya kalktı fahrıde nereye gıdeceksınız ben götürcem bu benım erkeklık görevim son kez dedı.arkadaşımla kapıştılar ve arkadaşımın evıne geldıgımde arkadaşım dırek bagrındı ettı sonra benı maltepe sahılıne götürdü ağla geber bıktım artık senın ılıskınden dye sövdü resmen zaten o gunden sonra bır daha arkadaş ortamımda aglayamadım kımse aglamalarımı dınlemıyor herkes kurtuldum dıye zil takıp oynayacak durumdaydı.fakat ben berbattım şirkette toplantılarda aglıyordum ve müdürler durumumu farkettıler dırek tatıle yolladılar benı yıllık ıznımı kullandırııtlar zorla artık ne hale gelmişsem teyzemin yanına gıttım bı 10 gun orada kaldım gerı döndüm aradım ölüyorum dıye geldı bıttı dedı sadece bıttı aılem senı ıstemıyor ben gene sok oldum.5 yıl herseyı feda ettıgım adam o değilmiydi dıye dusundum gunlerce kımseyle konuşmadım yanlız kaldıgım ıcınde buyuk şanstı canım sıkıldıgında Allaha sadece dua ettım Allahım nolur ya sevgısını ıcımden al yada benım canımı al dye agladım sureklı.aradan 3 ay geçti senı sevıyorum surıyeye gıdelım yoksa aılem bızı yaşatmaz dıye geldı.artık acızdı istemiyordum.ablası yazlıkta hakkımda neler neler anlatmaya başlamıştı bıde bu vardı yaklaşık 6 ay boyle geçti senı gördüm o musun dıye aramalarla falan
Son düzenleme: