• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ondan ayrıldıktan hemen sonra neler yaptık??

çok güzel bir gün geçircez dıye benı beklıyordu ve ben arkadaşımda olduğum o evde öğrenci evi oldugu ıcın sureklı bırılerı gelip gidiyordu ve ben sabah 11den öğlen 15 e kadar evden cıkamamıştım gittim neredeydın bu saate kadar dıye bağrındı yürü arkadaşlarım benı beklıyorlar senın yuzunden rezıl oldum herkese dedı benmı senmı dememle boğazıma bır yapıştı sankı öldürecekti.taksıcıler elınden zor aldılar buna ragmen gerı döndüm nolur bıtmesın dıye ağladım benı yüzsüzlükle suçladı bırbırımıze gırdık ve nereye gıdeceksen ben görürcem ve br daha asla görüşmeyecegız dedı laf söyledim tekrar yapıştı bogazıma boğazım mosmor olmuştu arkadaşımı aradım gelıp benı almaya kalktı fahrıde nereye gıdeceksınız ben götürcem bu benım erkeklık görevim son kez dedı.arkadaşımla kapıştılar ve arkadaşımın evıne geldıgımde arkadaşım dırek bagrındı ettı sonra benı maltepe sahılıne götürdü ağla geber bıktım artık senın ılıskınden dye sövdü resmen zaten o gunden sonra bır daha arkadaş ortamımda aglayamadım kımse aglamalarımı dınlemıyor herkes kurtuldum dıye zil takıp oynayacak durumdaydı.fakat ben berbattım şirkette toplantılarda aglıyordum ve müdürler durumumu farkettıler dırek tatıle yolladılar benı yıllık ıznımı kullandırııtlar zorla artık ne hale gelmişsem teyzemin yanına gıttım bı 10 gun orada kaldım gerı döndüm aradım ölüyorum dıye geldı bıttı dedı sadece bıttı aılem senı ıstemıyor ben gene sok oldum.5 yıl herseyı feda ettıgım adam o değilmiydi dıye dusundum gunlerce kımseyle konuşmadım yanlız kaldıgım ıcınde buyuk şanstı canım sıkıldıgında Allaha sadece dua ettım Allahım nolur ya sevgısını ıcımden al yada benım canımı al dye agladım sureklı.aradan 3 ay geçti senı sevıyorum surıyeye gıdelım yoksa aılem bızı yaşatmaz dıye geldı.artık acızdı istemiyordum.ablası yazlıkta hakkımda neler neler anlatmaya başlamıştı bıde bu vardı yaklaşık 6 ay boyle geçti senı gördüm o musun dıye aramalarla falan

Son düzenleme:
6 yıl mııı..:1shok::1shok::1shok:akannehir
O zaman söyleyecek bir şey yok. Allah kimseye yaşatmasın.Ama ondan daha iyisi çıksaydı karşına hem fizik hem de karakter olarak böyle düşünmezdin. Demek ki o şans seni bulmamış.benneyaptımki

aslında hem fizik hem karakter olarak daha iyi bir insan var şimdi hayatımda.ama karşındakinin çok yakışıklı ya da iyi olması yetmiyor bazen.
bu işler kimya uyuşması sanırım biraz da.bilmiyorumkismile
bazen gönlüne söz geçiremezsin.ama hayat devam ediyor dimi?
şimdi mutlu değil miyim? mutluyum.
seviyor muyum? evet seviyorum.
belki de pişmanlıkların neden olduğu bi unutamama hali.
sürekli onu düşünmüyorsun tabii ama bazen bir şarkıda boğazın düğümleniyor yine.

27 temmuz 2009 pazartesi akşamüstü saat 6,daha on gün önce görüşmüştük istanbulda benim memlekete dönmem gerekiyodu,beni uğurlamaya gelmedi gelseydin son kez görseydim dedim,anlamıştım sanki içime doğmuştu ayrılacağımız,ölüm olmazsa son olmaz demişti ayrılık lafı yoktu güya mücadele edecekti yalancıı:mymeka:
telefon ettim sonra konuşalım dedi hayır şimdi dedim kem küm etti bitti dedim tamam dedi,hakkımı helal etmiyorum dedim haklısın etme dedi,biliyordu hiç haketmemiştim,bu kadar adi olamazdı inanamamıştım:sinifsinif:ilk gün şoktaydım,ne konuşabildim kimseyle ne yemek içmek ruh gibi sadece uyumak istedim,annem üzülmemeliydi,anlamamlıydı üzüldüğümü gizledim gözyaşlarımı hep içime akıttım çünkü annemin karşısında ağlamak onu yıkmaktı,sessizce anlattım ona bitti dedim,üzülmüyorum dedim içim kan ağlarken...
üzülme hakkında hayırlısı kızım dedi sarıldık,ağlamadım yine içime akıttım,bir ay kendimde değildim biri çıkıp bunlar rüyaydı işte sevdiğin seni bekliyor diyecek diye bekledim:1no2:,olmadı...ses seda çıkmadı:umursamaz:
bu insanı mı sevdim ben,iki buçuk yılımı bu adama mı verdim diye üzüldüm,seven gitmezdi geç olsada anladım ve Rabb'ime şükürler olsun toparlandım sendeleyerek de olsa
kaybettiğim sadece iki buçuk yılımdı ama biliyordum telafi edebilirdim,arkadaşlarımı aradım:teselli: işime sarıldım,aileme sarıldım...
şimdi tekrar emin adımlarla yürüyorum sendelemiyorum artık...
iki buçuk yıl kaybettim ama çok büyük bir tecrübe kazandım...
İNSANI ÖLDÜRMEYEN ACI ONU DAHA GÜÇLÜ KILAR:lepi:

heheyt helal be sana.şuan müzik dinliyorum en sevdiğim aşk şarkıları benimde gizli imkansız bir aşkım var yere düşüp yaralanacağım günleri bekliyorum nişanlanmak üzere cvb bekleniyor karşı taraftan offffffffffffffff of.inşallah bende senin gibi toparlananırım inşallah sendelemeden kalkıp koşarım gizli aşk bu söyleyemem derdimi hiç kimseye:gitme:

heheyt helal be sana.şuan müzik dinliyorum en sevdiğim aşk şarkıları benimde gizli imkansız bir aşkım var yere düşüp yaralanacağım günleri bekliyorum nişanlanmak üzere cvb bekleniyor karşı taraftan offffffffffffffff of.inşallah bende senin gibi toparlananırım inşallah sendelemeden kalkıp koşarım gizli aşk bu söyleyemem derdimi hiç kimseye:gitme:

Yere düşüp yaralanacağın günleri mi bekliyorsun??:bbo:
Sonunu baştan biliyorsan daha kolay atlatırsın bence. Ani bir yıkım veya şok yaşamıcaksın ne de olsa. Ama yine de Allah sabır versin.:delphin:

Yere düşüp yaralanacağın günleri mi bekliyorsun??:bbo:
Sonunu baştan biliyorsan daha kolay atlatırsın bence. Ani bir yıkım veya şok yaşamıcaksın ne de olsa. Ama yine de Allah sabır versin.:delphin:

evet dayanamayacağım için kesin fena yara alacağım. bir başkası ile onu düşünmek çok kötü birşey yaaaaaaaaa ama olsun beni öldürmeyen şey daha güçlü kılar bilmiyorumkismile (sürekli duyuyorum bu cümleyi)inşallah öyle olur

yok güzelim. korkuyorum ve hala birisinin gözüne bakmaya kalksam onu aldatıyomuşum gibi geliyor.. artık herşey saçma geliyor.. evlilik gibisempatiksalakcinni

bana da öle geliyo of yaaa senağlama

Tam 5 yılı beraber gecirmiştik...Hem de öyle dolu doluydu ki...Deli gibi seviyorduk birbirimizi...Ben artık evlenmeyi düşlerken bir anda tek kalemde silip attı beni , sadece birgün bana yokmusum gibi davrandı ama o öyle biriydiki bana öyle davranınca anlamıstım sanki biticeğini..Yine de kimsenin ağzından cıkmadı.Sabaha kadar birlikteydik hiç konusmadık diyebilirim...Sonra ben 3 saatlik bir yolculuğa cıktım.Kocaman bir boşlukta o iki saat boyunca kendimi durduramadan ağlıyordum...Bitti dememişti ama bitmişti işte bunu ciğerlerime kadar hissetmiştim...Sonra ne mi oldu..Asla aramadı beni aylarca.Yani neden bitti bunu hiç bilmedim,günlerce mesajlar attım cevap yok aradım ulaşamadım hiç....7 ay sonra aradı beni..7 kocaman ay geçtikten sonra yalvaran bir sesle..Ama neye yarar.O koca zamanda neler yaşadığımı hiç bilmeyecek ki.....................

Tam 5 yılı beraber gecirmiştik...Hem de öyle dolu doluydu ki...Deli gibi seviyorduk birbirimizi...Ben artık evlenmeyi düşlerken bir anda tek kalemde silip attı beni , sadece birgün bana yokmusum gibi davrandı ama o öyle biriydiki bana öyle davranınca anlamıstım sanki biticeğini..Yine de kimsenin ağzından cıkmadı.Sabaha kadar birlikteydik hiç konusmadık diyebilirim...Sonra ben 3 saatlik bir yolculuğa cıktım.Kocaman bir boşlukta o iki saat boyunca kendimi durduramadan ağlıyordum...Bitti dememişti ama bitmişti işte bunu ciğerlerime kadar hissetmiştim...Sonra ne mi oldu..Asla aramadı beni aylarca.Yani neden bitti bunu hiç bilmedim,günlerce mesajlar attım cevap yok aradım ulaşamadım hiç....7 ay sonra aradı beni..7 kocaman ay geçtikten sonra yalvaran bir sesle..Ama neye yarar.O koca zamanda neler yaşadığımı hiç bilmeyecek ki.....................

ben olsam affederdim herhaldesenağlama

çok ağladım hemde nasıl antidepresana başladım ama o bile fayda etmıyor yolda yürüdüm ağlaya ağlaya bi banka oturdum ıyıce ağladım

Mayısta 10 ay olacak biteli ama dün gece onunla alakalı bir durum oldu ve fenalaştım yine. Bayılacaktım neredeyse. Ruhum daralıyordu. Çookkk zor bir şey. Ayrılığın İlk 3 ayında çok yaşamıştım bunu ama aylar sonra da küçük bir olayla yeniden olabiliyormuş demek ki.mafoldumben (Bu arada kesinlikle haplara yönelmedim ben. Tek başımıza atlatabiliriz bence çok zor da olsa.)
O an yine ona lanetler yağdırdım.mafoldumben Ne hallere düşürdü beni.:kızgın:
Arada bu tip şeyler olsa bile ben yeni aşklara yeni insanlara sonuna kadar açığım. Ve çok daha mutluyum artık.kaydirigubbakcemile2

Kocamla flört dönemimizde bir kez ayrıldık , o zamanda gittim pastaneden krokanlı 5 kişilik bi pasta aldım eve geldim tek başıma bitirdim bi müddet bununla avundum , iyi geldi yani.
3 gün sonra da tekrar birlikte olmaya başladık.
Şimdi neredeyse 3 yıllık evliyiz , adam kendini pastaya vurdu :D

sabaha kadar ağlamıştım hüngür hüngür tabi oda benı terketmesine ragmen telefonda karşımda ağlamıştı

sabaha kadar ağlamıştım hüngür hüngür tabi oda benı terketmesine ragmen telefonda karşımda ağlamıştı

O da mı ağladııı:1shok: Madem ağlıcaksın ne ayrılıyorsun arkadaşım yeaa..:1closedeyes:
Gerçi ben de terkettikten sonra terkettiğim kişiyle bu hale nasıl geldik nasıl da onu üzdüm diyerek epeyce ağlamıştım.
Vicdan azabından oluyor sanırım bu tip şeyler.:delphin:

hepimizin aynı olmasa da ne kadar çok ortak yönü var bu konuda malesef..ben de 7 sene önce hayatım aşkı ile tanışmıştım.üniversitedeydim o zaman ilk senem ve ilk haftam düşünün..bir arkadaş ortamında tanıştık ve ben görür görmez vurulmuştum,aşık olmuştum..koskoca 2 sene beraberdik,bir elmanın iki yarısı gibiydik desem az bile olur.evlenmeyi düşünüyorduk..ben o kadar adapte olmuşum ki demek:(
2 sene sonra ayrıldık..ayrılan o olmuştu..benim arkadaşlarım yüzünden yani çevre aramıza girdi tabi ki ondan da kaynaklanıyor..ben bazı arkadaşların dediği gibi bir bankın üstüne yığılıp kaldım..gözüm dönmüştü..ve intihara kalkıştım..bunun için kendime şu an öyle kızıyorum ki ama o anı da yaşamayan bilemez..bana çok fazla bişey olmadı çünkü ağlamamı duyan birisi gelip kurtarmıştı beni..her neyse anneme geldim o gece otobüse atlayıp..ne ağladım,ne güldüm..sadece konuşuyorum,anlatıyorum susmadan..2 gün sonra geri döndüm..yurdu değiştirdim..1-2 gün sonra da sevdiğim kişiyi yakın arkadaşımın kolunda görmeyeyeim mi:delphin:benneyaptımki bu duyguyu kelimelerle anlatmaya kalksam yetmez..hiçbişey olmamış gibi davrandım..okulda alnı ak,başı dik,gülücüklerle dolaşan ben(ki onlar her allahın günü gözümün öünde eleleydi) eve geldiğimde salya sümük bağıra çağıra ağlıyordum..şimdi napıcam allahım nasıl nefes alıcam dediğimi hatırlıyorum..ya daha neler neler..sonrası hayatıma 5-6 kişi girdi..ama hiçbiri gerçek manada sevgilim olmamıştı..kimi uzaktaydı o şekilde görüşüyodum,kimi platonikti haberi bile olmadı..kimini sevdim,kimini sevmedim..onu unutmak içindi çoğu..çok mücadele ettim beni sevene rastlamadım..tam unuttum derken rüyama girip dağıtıyordu yine beni..hala da öylesenağlama 7 senedir bitmedi gitti..ne sevdaymış yaa..
işin kötüsü onu unutmak da istemiyorum artık..böyle hayal de olsa onu seveyim..kendimi sadece ona ait hissediyorum..başkası ile sanki onu aldatıyormuşum gibi offf:delphin:biliyorum diyceksiniz ki ama o neler yapmış..biliyorum ama:((

bizde ayriyken 10 kilodan fazla vermisimdir..ruh gibiydim resmen..millet nasil zayifladigimi sorardi..her gece 2 kez,uyurken,onu baska kizla gorup aglayarak uyanirdim..hatta bi kez ismini sayiklayarak uyandim.yedim,bitirdim resmen kendimi..simdi iyice ruhsuz oldum.
belki de bana oyle geliyor bilmiyorum..ama icimde biyerlerde bende de tuhaf korkular olmuyor degil.

hepimizin aynı olmasa da ne kadar çok ortak yönü var bu konuda malesef..ben de 7 sene önce hayatım aşkı ile tanışmıştım.üniversitedeydim o zaman ilk senem ve ilk haftam düşünün..bir arkadaş ortamında tanıştık ve ben görür görmez vurulmuştum,aşık olmuştum..koskoca 2 sene beraberdik,bir elmanın iki yarısı gibiydik desem az bile olur.evlenmeyi düşünüyorduk..ben o kadar adapte olmuşum ki demek:(
2 sene sonra ayrıldık..ayrılan o olmuştu..benim arkadaşlarım yüzünden yani çevre aramıza girdi tabi ki ondan da kaynaklanıyor..ben bazı arkadaşların dediği gibi bir bankın üstüne yığılıp kaldım..gözüm dönmüştü..ve intihara kalkıştım..bunun için kendime şu an öyle kızıyorum ki ama o anı da yaşamayan bilemez..bana çok fazla bişey olmadı çünkü ağlamamı duyan birisi gelip kurtarmıştı beni..her neyse anneme geldim o gece otobüse atlayıp..ne ağladım,ne güldüm..sadece konuşuyorum,anlatıyorum susmadan..2 gün sonra geri döndüm..yurdu değiştirdim..1-2 gün sonra da sevdiğim kişiyi yakın arkadaşımın kolunda görmeyeyeim mi:delphin:benneyaptımki bu duyguyu kelimelerle anlatmaya kalksam yetmez..hiçbişey olmamış gibi davrandım..okulda alnı ak,başı dik,gülücüklerle dolaşan ben(ki onlar her allahın günü gözümün öünde eleleydi) eve geldiğimde salya sümük bağıra çağıra ağlıyordum..şimdi napıcam allahım nasıl nefes alıcam dediğimi hatırlıyorum..ya daha neler neler..sonrası hayatıma 5-6 kişi girdi..ama hiçbiri gerçek manada sevgilim olmamıştı..kimi uzaktaydı o şekilde görüşüyodum,kimi platonikti haberi bile olmadı..kimini sevdim,kimini sevmedim..onu unutmak içindi çoğu..çok mücadele ettim beni sevene rastlamadım..tam unuttum derken rüyama girip dağıtıyordu yine beni..hala da öylesenağlama 7 senedir bitmedi gitti..ne sevdaymış yaa..
işin kötüsü onu unutmak da istemiyorum artık..böyle hayal de olsa onu seveyim..kendimi sadece ona ait hissediyorum..başkası ile sanki onu aldatıyormuşum gibi offf:delphin:biliyorum diyceksiniz ki ama o neler yapmış..biliyorum ama:((

pnrapo niye kendine bu işkenceyi yapıyorsun ki?
Sen de acı çekmeyi sevenlerdensin galiba. :delphin:
Bence eğer gerçekten istersen başka birini de sevebilirsin.
Hatta yaa o da kimmiş, artık daha mutluyum diyebileceğin şeyler de yaşayabilirsin.
Biraz çaba gösterr. O başkasına ait olmuşken sen onu aldatıyormuşum gibi hissediyorum diyorsun. Bu kendine yaptığın büyük bir haksızlık ve saygısızlık.
Umarım her şey istediğin gibi olur.:içelim:

sene 2008...mydecember sevgilisinden ayrılık mesajı alır..hemen dersaneye bi bahane bulup dersi terkedip,1 saatlik yol alıp sevgilisinin yanına gider,yalvarır yakarır ağlar zırlar...eve döner ağlamaya devam..bi rulo peçete biter,gece bitmez...msn nicklerinde hep damar sözler...beraber çekilen resimlere bir saat bakılır..

sene 2010...mydecember sevgilisinden ayrılır.eve gelir temiz bir duş alır,oturur sims oynamaya başlar,ordan da kk'ya takılır,ertesi gün kankalarla buluşulur,ve o da ne,telefon evde unutulmuştur...olsun..takılmaya devam...5 gün geçer,ve sevgiliden barışma mesajı gelir,bir ton da sitem,msn nick de şudur, ''beni öldürmeyen acı güçlendirir''

sene 2008...mydecember sevgilisinden ayrılık mesajı alır..hemen dersaneye bi bahane bulup dersi terkedip,1 saatlik yol alıp sevgilisinin yanına gider,yalvarır yakarır ağlar zırlar...eve döner ağlamaya devam..bi rulo peçete biter,gece bitmez...msn nicklerinde hep damar sözler...beraber çekilen resimlere bir saat bakılır..

sene 2010...mydecember sevgilisinden ayrılır.eve gelir temiz bir duş alır,oturur sims oynamaya başlar,ordan da kk'ya takılır,ertesi gün kankalarla buluşulur,ve o da ne,telefon evde unutulmuştur...olsun..takılmaya devam...5 gün geçer,ve sevgiliden barışma mesajı gelir,bir ton da sitem,msn nick de şudur, ''beni öldürmeyen acı güçlendirir''

şekerim 2008-2010 aynı kişimi?

her ayrılığın ardından bütün anıları toplar atarım,ve ilk işim telefon numramı değiştirim:)))az önce yaptığım gibi,ve bol bol ağlarım,sonra düşünürüm a severken ayrılınca ne kadar üzülmüştün,ağlamıştın,ama sonra be sevince nasıl sevmişim a deiyipte nefrete eden sen değilmiydin diyorum,sonra b den aryıldım,c sevipte ayrılınca şimdi diyorumki hanı be için çok acı cekmiştin,ölcektıb acından,şimdi nefret ediyosun,haa unutmadan a da b de sonra geri dönüp çok yalvarmıştılar ama hiç bir şey hissetmediğim için görüşmedım bile,oyasa ilk ayrılınca ne acılar çekmiştim,anlamadığım şey geçiceğini biliyoruz,daha öncede yaşamıştık,ama yürek anlamıyor işte...yine üzülüyor,yıne üzülüyor,hele benım bu ayrılık özel günüme denke gelid,akaşam ağlaya ağlaya komşuya girdim,kadıncağız korktu:))

İlk işim telefonumdan numarasını ve mesajlarını silmek oldu.
Daha sonra fotoğrafları yok ettim.
Sonrada zamanımı boş geçirip onu düşünmemek için kurslara yazıldım.
aklıma geldiğinde geçirdiğimiz güzel anları değil de bana yaşattığı zor anları hatırlamaya çalıştım.

Back
X