2.5 yılımı vermiştim. ama beni bu zaman içinde o kadar çok kırmış ve incitmişti ki ayrılığı düşünen ben olmuştum. sözler verip yapmaması, her tartışmada kendine zarar vereceğini söylemesi, telefonda sürekli ağlayıp yalvarması, özür dilemeler, bir daha yapmicam etmicem deyip te tekrar etmeler... sonra gene özür dilemeler ve saf ben ağlayıp onsuz yapamam deyip affedip devam etmeler... onunla görüşürken 2. yılımızda hayatıma biri girdi, aslında ortaokuldan arkadaşımdı ve aylar sonra görüşmüştük. bir kaç buluşmadan sonra içimde kocaman bir mutlulukla eve dönüyordum. beni üzen kişinin yaptıklarını takmamaya başlamıştım. zaten beynim kaç aydır onu istemiyordu, olmaz diyordu ama kalbim seviyordu işte... koca bi salaklık, resmen bile bile kendimi üzmüşüm ve şu da var kii aslaaa bir erkeği değiştirmeye çalışmicaksın, yapamıyorsun çoğu zaman... aylar sonra kalbimde de bitirmeye karar verdim. farklı bir şehirdeydi, sürekli gelicem gelicem deyip gelmiyordu ve işte 2008 ağustos ta gene bir gün kesin geliyorum yarın yanındayım diyip ben otobüse bindi diye düşünürken beni arayıp sorunlar oldu gelemiyorum demesi son nokta olmuştu bu ilişki için. 2.5 yılda pek fazla görüşememiştik, telefnda sorunlar büyüdükçe büyüyordu, aslında kendi uzatıyordu...30 ağustos gecesi içim birden buz gibi oldu ve bir daha görüşmicez dedim...arada sırada telefonları açıyordum ama sürekli ağlamalar, yalvarmalar... tabi saf ben gene üzülüyordum teselli etmeye çalışıyordum artık olmicak üzme kendini diyordum...
o tarihten sonra ortaokul arkadaşımla daha sık görüşmeye başladık. 11 eylül de teklif aldım ondan, aslında aşık falan değildim ama kaybetmek istemiyordum, harika bir insandı benim için. aylarca düşünüyordum bunu. 12 eylülde sevgili olduk. buluştuk, gezdik ve ben aşkı ilk defa bu adam da yaşadım evet. herşey daha farklı, daha güzeldi. kalbim daha farklı seviyodu, daha farklı tutulmuştu ona. sürekli heyecanlanıyordum onu düşündüğümde bile... şimdi 2 yıla yakındır beraberiz ve ben eski sevgilimi unuttum tabii... ayrıldıktan sonra 2 defa karşıma çıksada. otobüste başka bi şehre gittiğimi öğrenip otobüsü durdursada, isterse ağzıyla kuş tutsun evet bitirdim ben onu içimde. insanlar değişmez kolay kolay, ben gene aynı şeyleri yaşayıp kendimi yıpratmak istemiyorum. çok üzüldü belki ama ben de kendimi düşünmeliyim...
şimdiki aşkımı çook seviyorum, iyi ki kabul etmişim tek bir gün bile pişman olmadım... Rabbim nolur bu sefer ayrılık vermesin... Askerimi ve tüm askerlerimizi korusun inşallah... çok özel ve çook harika bir insan benim için.aşkı yaşatan tek insan...