- 30 Haziran 2010
- 3.342
- 1.199
- 373

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrılığı ben istedim ne kadar sevsemde içim kan ağlasada yorulmuştum artık ufacık bir konu yüzünden konu büyüdü büyüdü ve artık dayanamadım baktım olucak gibi değil BİTSİN dedim.benim tarafm beni haklı buluyor onun tarafı onun ama yapamadım artık dayanamadım derler yha kadınlar içine atar atar sonra bir şekilde sabrı kalınca patlar diye bendede aynen öyle oldu ben sadece sevdiğimi yanımda istedim ona dokunmak sarılmak istedim ama olmadı olmıcak bitti bugün tam 31 gün oldu biteli..ama hala ne msnden ne beni sildi ne ben onu silebildim dün doğum günümdü kaç gündür msne girmiyordu ama dün girdi sevinmiştim belki kutlar diye daha önce mailler atmıştım ben bitirdim ben adım atıyım dedim onsuz yapamadım çünkü ama ne maillerime cevap verdi nede doğum günümü kutladı.ki hassas olduğumu özel günler konusunda kendisi iyi bilir ama kutlamadım kutlamaktan ziyade bana dokunan bu 31 günde UNUTULMAK madem benimle konuşmuyorsun cvp vermiyorsun neden o zaman silmiyorsun başkalarına diyorsun o benim kalbimi çaldı diye al işte ben burdayım sana bir adım attım mailde her şeyi söylediğimi seni hala sevdiğimi ama insan olumsuzda olsa bir cevap yazmaz mı bu kadar zor mu?ama görüyorum ki UNUTULMUŞUM gerçekten insan bir kere doğıyor o günümü bile hatırlamadı insan iki shbet edetdi bahane olarak ama demek ki sevmiyormuşsun ki gerek duymadın buna bitirlemekle iyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama insan adam yerine koydup bir şey yazar cvp atar yok ama yok ne can yakıcı şey umursanmamak adam yerine konmamak:gitme::a015:
bitecek mi kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bitecekkkkkkkkkkkk![]()
zamanında çok acı çektim bir sevgili uğruna,gurur namına bişey kalmadı, ağlamak zaten allahın emri ,kendimi çok küçültüm bu adam için ,ondan sonra ne mi yaptımm aklinialirimsmile
şehir değiştirdim ve kısmet bu yaaa lise arkadaşımla karşılaştım aşkı onunla yaşamışım peki önceki neydi sadece saplantıııı ben ona saplantılıymışım aşk güzel bişey çünkü ve evlendim şimdi çok mutluyum ve geriye baktığımda sadece utanıyorum keşke onun için bir damla göz yaşı döküp gururumu 5 paralık etmez bir adama teslim etmeseymişim alsanaalsanasmile
ama çokkkk mutluyum ve dilerim sizlerde çok mutlu olun kaydirigubbakcemile5
ben duyduğumda odamın içinde dört döndüm ağlayarak deli atlar gibi ordan orayaattım kendimi nefes alamadım ölmeyi düşündüm bi an ruhum gitsin istedim nasıl yaparım diye düşündüm çok fenaydım deli gibi ağladım deli gibi.. şok bi kararla bitmişti.. sonra arkadaşlarımı aradım 2 saat telefonda ağladım onlara rahatladım biraz yatağıma yattım gücüm tükenene kadar ağladım sonra dedim..ağlasan dönecek mi sana...uyudum ilk gece en zor zaman..hele rüyada hala iyi bi halde görülüp uyanmak ve telefona bakmak alışkanlıkla..onlar koyuyo...