ondan ayrıldıktan hemen sonra neler yaptık??

(: tahmin ediyodum ztn ama konduramıodum işte sevio beni diodum bitsin değince başımdan ayak ucuma kdr titrediğimi hissettim arkadaşlarımlaydık alışveriş merkez tarzı bi yere gittik akşamkda bi arkadşmda buluşma kararı aldık o gün hiç ağlamadım ama evde olsam ağlıycaktm o kesin hatta uzun bi süre geçtikten snra ağlamadım şimdi ayrılalı sekiz ay oldu sevmiorum ona aşık değilim ama içimdeki boşluk hala dolmadı :(

zaten sürekli ayrıldığımız için artık bana ayrılıklar dokunmuyodu onun için tamamen ayrıldığımızdada olayın sıca sıcana bişey hissetmedim öyle ağlamalar yemeyip içmeme gibi bişey olmadı.zaman geçtikçe kötü oldum ben sonradan ama sonra her aklıma geldiğinde bana yaşattıklarını aklıma getirdim
ve onun için kendimi ne üzücem dedim
şimdi çok mutluyum ağlayıp kahrolmaya değen zaten ayrılmaz böyle daha iyi hayat yaşanmaya değer

ayrıldıktan hemen sonra ağladım yarım saat sonra banyo yaptım giyindim süslendim dışarı çıktım arkadaşlarımla buluştum...ne aradım ne sordum 20 gün boyunca üzülsemde kahrolsamda aramadım..ama bigün dayanamadım aradım açtı konuştuk sonra msj atmaya başladım...cevap gelmeyince kahroldum iyice keşke aramasaydım hiç sormasaydım...ama o da reglimin getirdiği bişeymiş ama 1 haftadır ölüyorum sanki içimdeki acıdan....

ayrılığı ben istedim ne kadar sevsemde içim kan ağlasada yorulmuştum artık ufacık bir konu yüzünden konu büyüdü büyüdü ve artık dayanamadım baktım olucak gibi değil BİTSİN dedim.benim tarafm beni haklı buluyor onun tarafı onun ama yapamadım artık dayanamadım derler yha kadınlar içine atar atar sonra bir şekilde sabrı kalınca patlar diye bendede aynen öyle oldu ben sadece sevdiğimi yanımda istedim ona dokunmak sarılmak istedim ama olmadı olmıcak bitti bugün tam 31 gün oldu biteli..ama hala ne msnden ne beni sildi ne ben onu silebildim dün doğum günümdü kaç gündür msne girmiyordu ama dün girdi sevinmiştim belki kutlar diye daha önce mailler atmıştım ben bitirdim ben adım atıyım dedim onsuz yapamadım çünkü ama ne maillerime cevap verdi nede doğum günümü kutladı.ki hassas olduğumu özel günler konusunda kendisi iyi bilir ama kutlamadım kutlamaktan ziyade bana dokunan bu 31 günde UNUTULMAK madem benimle konuşmuyorsun cvp vermiyorsun neden o zaman silmiyorsun başkalarına diyorsun o benim kalbimi çaldı diye al işte ben burdayım sana bir adım attım mailde her şeyi söylediğimi seni hala sevdiğimi ama insan olumsuzda olsa bir cevap yazmaz mı bu kadar zor mu?ama görüyorum ki UNUTULMUŞUM gerçekten insan bir kere doğıyor o günümü bile hatırlamadı insan iki shbet edetdi bahane olarak ama demek ki sevmiyormuşsun ki gerek duymadın buna bitirlemekle iyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama insan adam yerine koydup bir şey yazar cvp atar yok ama yok ne can yakıcı şey umursanmamak adam yerine konmamak:gitme::a015:

bizim için beklenen sondu ve gün geldi gerçekleşti...o gün burukluk vardı...ama hayat devam ediyor gerçeği daha ağır bastı...anlaşarak ayrıldık ama hemen ertesi gün arkamdan hoş olmayacak yazılar yazdı...zaten karşılıklı bitmişti...arkamdan saçmalamasına gerek yoktu...sonradan belirli aralıklarla mesajlar attı...hiç birine bakmadım...bitti...zaten bitmişti...ama artık ne duamsın ne bedduam derler ya...şimdi aynen öyleyim...beddua edecek kadar bile değeri yok gözümde...o derece karaktersiz ve değersiz birine zaman ayırarak kendime yazık ettiğimi düşünmekle geçti ondan ayrıldıktan sonradi ilk günlerim...

ayrılığı ben istedim ne kadar sevsemde içim kan ağlasada yorulmuştum artık ufacık bir konu yüzünden konu büyüdü büyüdü ve artık dayanamadım baktım olucak gibi değil BİTSİN dedim.benim tarafm beni haklı buluyor onun tarafı onun ama yapamadım artık dayanamadım derler yha kadınlar içine atar atar sonra bir şekilde sabrı kalınca patlar diye bendede aynen öyle oldu ben sadece sevdiğimi yanımda istedim ona dokunmak sarılmak istedim ama olmadı olmıcak bitti bugün tam 31 gün oldu biteli..ama hala ne msnden ne beni sildi ne ben onu silebildim dün doğum günümdü kaç gündür msne girmiyordu ama dün girdi sevinmiştim belki kutlar diye daha önce mailler atmıştım ben bitirdim ben adım atıyım dedim onsuz yapamadım çünkü ama ne maillerime cevap verdi nede doğum günümü kutladı.ki hassas olduğumu özel günler konusunda kendisi iyi bilir ama kutlamadım kutlamaktan ziyade bana dokunan bu 31 günde UNUTULMAK madem benimle konuşmuyorsun cvp vermiyorsun neden o zaman silmiyorsun başkalarına diyorsun o benim kalbimi çaldı diye al işte ben burdayım sana bir adım attım mailde her şeyi söylediğimi seni hala sevdiğimi ama insan olumsuzda olsa bir cevap yazmaz mı bu kadar zor mu?ama görüyorum ki UNUTULMUŞUM gerçekten insan bir kere doğıyor o günümü bile hatırlamadı insan iki shbet edetdi bahane olarak ama demek ki sevmiyormuşsun ki gerek duymadın buna bitirlemekle iyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama insan adam yerine koydup bir şey yazar cvp atar yok ama yok ne can yakıcı şey umursanmamak adam yerine konmamak:gitme::a015:

Unutulmaya dayanamıyoruz...
Onlar hala bizim rüyalarımızdayken unutulmayı kabullenmek hiç kolay değil
O benim aklımdan çıkmıyor
ee bu ilişkiyi yaşarken o da benim gibi hissettiğini söylüyordu herşeyi hatta fazlasını
Peki neden şimdi ben unutamazken o unutabiliyor yanlış nerede ?? düşünceleri içinde boğuluyoruz ...:gitme:

yanlış yok ama malesef erkekler nasıl yaratıklarsa
onlar acıyı ayrıldıktan sonra yaşamıyor biz kendimiizi ne zaman topladık
onların kafasına dank ediyor o zaman yaşıyorlar ve bir adık atıyorlar
ama iş işten geçmiş oluyor....

Bitecek bütün acılar ve kendimizi toplayacağız ... Ve ben artık duygularım farklı olsa da mantığım neler dediğini duyabiliyorum ve zamanla başarabileceğime inanıyorum en azından

bitecek mi kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bitecekkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile4
zamanında çok acı çektim bir sevgili uğruna,gurur namına bişey kalmadı, ağlamak zaten allahın emri ,kendimi çok küçültüm bu adam için ,ondan sonra ne mi yaptımm aklinialirimsmile
şehir değiştirdim ve kısmet bu yaaa lise arkadaşımla karşılaştım aşkı onunla yaşamışım peki önceki neydi sadece saplantıııı ben ona saplantılıymışım aşk güzel bişey çünkü ve evlendim şimdi çok mutluyum ve geriye baktığımda sadece utanıyorum keşke onun için bir damla göz yaşı döküp gururumu 5 paralık etmez bir adama teslim etmeseymişim alsanaalsanasmile

ama çokkkk mutluyum ve dilerim sizlerde çok mutlu olun kaydirigubbakcemile5

bitecek mi kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bitecekkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile4
zamanında çok acı çektim bir sevgili uğruna,gurur namına bişey kalmadı, ağlamak zaten allahın emri ,kendimi çok küçültüm bu adam için ,ondan sonra ne mi yaptımm aklinialirimsmile
şehir değiştirdim ve kısmet bu yaaa lise arkadaşımla karşılaştım aşkı onunla yaşamışım peki önceki neydi sadece saplantıııı ben ona saplantılıymışım aşk güzel bişey çünkü ve evlendim şimdi çok mutluyum ve geriye baktığımda sadece utanıyorum keşke onun için bir damla göz yaşı döküp gururumu 5 paralık etmez bir adama teslim etmeseymişim alsanaalsanasmile

ama çokkkk mutluyum ve dilerim sizlerde çok mutlu olun kaydirigubbakcemile5

Ne güzell. Sevindim sizin adınıza.
Biteceği de bir gerçek. Elbette bitiyor. Sonsuza kadar bizi istemeyen bir adamı düşünecek ve sevecek halimiz yok. Zaman lazım sadece. Herkes istediği mutlu sona ulaşır inşallah.

ben duyduğumda odamın içinde dört döndüm ağlayarak deli atlar gibi ordan orayaattım kendimi nefes alamadım ölmeyi düşündüm bi an ruhum gitsin istedim nasıl yaparım diye düşündüm çok fenaydım deli gibi ağladım deli gibi.. şok bi kararla bitmişti.. sonra arkadaşlarımı aradım 2 saat telefonda ağladım onlara rahatladım biraz yatağıma yattım gücüm tükenene kadar ağladım sonra dedim..ağlasan dönecek mi sana...uyudum ilk gece en zor zaman..hele rüyada hala iyi bi halde görülüp uyanmak ve telefona bakmak alışkanlıkla..onlar koyuyo...

ben duyduğumda odamın içinde dört döndüm ağlayarak deli atlar gibi ordan orayaattım kendimi nefes alamadım ölmeyi düşündüm bi an ruhum gitsin istedim nasıl yaparım diye düşündüm çok fenaydım deli gibi ağladım deli gibi.. şok bi kararla bitmişti.. sonra arkadaşlarımı aradım 2 saat telefonda ağladım onlara rahatladım biraz yatağıma yattım gücüm tükenene kadar ağladım sonra dedim..ağlasan dönecek mi sana...uyudum ilk gece en zor zaman..hele rüyada hala iyi bi halde görülüp uyanmak ve telefona bakmak alışkanlıkla..onlar koyuyo...

Ben de öyle ağladım ağladım ağladım öylece uyuyup kalmışım
Kötü bir rüya ile uyandım
O da bilir kabus görünce ben onu ararım hep
Unutup onu aradım korkuyorum diye :(
O anda adımla hitap edince anladım ...
Sonra o gün de konuştuk son kez bir şeyleri
Yine aynı şekilde ağlayarak uyudum
Hala da farklı değilim
Ama hıçkırarark ağğlamıyorum da gözlerimden durdurulamayan yaşlar süzülüyor
Öylece uyuyorum geceleri
Sabah telefonuma bakmaya korkuyorum
Onun adıyla uyuyup onun adıyla uyanıyorum
Baş ucumda da resmi duruyor :(
Bazen dayanamıyor saklıyorum resmi
Ona anlatmak istediğim onunla paylaşmak iştediğim şeyler oluyor ama yapmıyorum artık ... Yapamıyorum ..
Keşke sadece sevgilim olsaydı ama değildi işte

:gitme::gitme:

ve ayrıldık... bi sakinlik çöktü üstüme önce, evet bitti sonunda dedim sonra noldu bilmiyorum deli gibi ağlamaya başladım, durmaya çalıştıkça daha çok ağladım... mideme kramplar girdi feci bi baş ağrısı ağlaya ağlaya uyuyakaldım... rüyamda hep onu gördüm, tam pes ettiğim anda ellerimden tuttu kankam, ne zaman ağlasam zorla güldürdü beni, ölürüm heralde derken yaşadığımı farkettim... efsane bi aşktan geriye kalan sadece benim gözyaşlarım...o hayatına aynen devam etti kaldığı yerden ben mahvolurken...

şok olmadım bttiğinde . çnkü uzaktık ve soğuyodu benden. bende soğuyodum ilk günkü gbi değildim . bu yüzden boyle birşey bekledğim için şok oolmadım açıkcası. ağlamadımda . dün ayrıldık ve hiç ağlamadım üzmüyorum olumsuz taraflarıyla teselli ediyorum kendmi ve bliyorumki unutuluyor. boşuna ağlayıp üzemem kendmi . harap etmedim kendimi küçültmedim bile ona karşı . bahaneler uydururken sende bttin bnm için çoktan dedim ve btti

Bundan önceki kavgamızda çok büyük bir sinir krizi geçirdim. Ailem hastaneye götürmeye çalıştı beni. O gün o bana kendini affettirmeye çalışırken onu karşıma aldım ve bugünü asla unutmayacağımı söyledim. Ve 1 hafta sonra ayrıldık. Zaten bu 1 ay içinde çok ayrılıp barıştık. Ama bu son ayrılığımızda hiç bişeyi içime atmadım. İçimden geçenleri tek tek saydım ona ve defolmasını söyledim. Ardından tv izlemeye başladım. Şoktaydım belki bilmiyorum. Ama 4. gün bugün ve ben ağlamadım. Çok özledim ama hayırlısı neyse o olsun.

Üst üste tokat darbeleri yedm yere yıgldım o halde beni bırakıp gitti. ayaga kalktım gökyüzüne bakmaya calıştım gözlerimi acamıyordum tökezledim yürümeye basladım dişlerimi sıka sıka hıckıra hıckıra aglamaya basladım sonra durdum ellerim titriyodu oturdum bi kaldırıma durmadan agladım eve nasıl geldigimi hatırlamıyorum.. Ben bunları haketmedim yalvarırım geri dön artık :50:

Tokat darbeleri yediğin adamı mı geri istiyorsun? :53: :53: :53:
Pess yaaa... :53: Gerçi olayın iç yüzünü bilmiyorum ama dayak varsa biter o iş.
Allah kimseye vermesin. :26:

Ben istedim ayrılmayı ilk önceleri, ama sonra o bitsin böylesi daha iyi olacak dedi. İlk ne olduğunu anlamadım, sessiz sessiz kabullendim. Ertesi gün gerçeği ancak idrak edebildim heralde. İlk huzurlu gibiydim, sanki üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi. Çünkü olmuyordu. Ama sonradan bir daha onun sesini duyamamak, ondan haber alamamak düşüncesi oturdu yüreğime. Günlerce ağladım, annem teselli etti. 11 gün oldu. Sanki ondan başkasıyla olamayacakmışım gibi geliyor. Bir de sürekli rüyamda görüyorum onu. Nasıl unutacağım yaşananları. Mümkün mü?:43:

ayrildigimda o kadar zogurdum ki onca yildan sonra sanki kus gibi keske daha once yapsaydim ddim ve tatile gittim gelir gelmezde isime yogunlastim ardindan tam 4 ay sonra esimle evlendim her kotu olayin sonunda ii bisiler vardir gorulucek diyorum unutun gitsin elde neler var!!!!

Back
X