Kızlar merhaba
O kadar sinirim bozuk ki anlatamam daha önce de konu acmıstım ancak artık iyice dayanılmaz bı haldeyım kendımı berbat hıssedıyorum su an gercekten
Eski sevgilimle konusuyoruz su anda ama ismi yok cismi yok hayatında biri var mı yok mu bilmiyorum söylesem nolcak bilmiyorum gercekten sevgi mi takıntı mı bilmiyorum kafam cok karısık hayatıma adapte olamıyorum evet ona cok kızgınım ama vazgecemıyorum bu kendımı berbat hıssetmemı saglıyor gecırmek ıcın antıdepresan kullandım spor yapıyorum kötu ve korkulu dusuncelerımden uzaklasmak ıcın ama basaramıyorum yetmıyo artık ya adam gibi gelsın ya da bıtsın tamamen hıc konusmayalım dıyorum evet onla hıc mutlu degılım adam kesınlıkle sorumluluk alamıyor ama bu belirsızlik beni daha da kendımden alıyor çok yoruldum hem de çok sureklı ruyamda gormekten hep gecmısı dusunmekten. Aglamaktan bosluktamıyım sanmıyorum guzel bı meslegım var gercekten ama ona dahı odaklanamıyorum ıcımden de atamıyorum
Bunu zamanında cok denedım hayatında bırı olsada bıldıgım sey onada sorumlukuk veremez aptal kadın tavlama sıtelerıne uye ve cok sacma hayatında hıc 1 aydan uzun ılıskısı olmamıs bırı gercekten boyle bırını neden sevıyorum bılmıyorum ama takıntı oldugunu sanmıyorum degıl gercekten cok yoruldum
1 yıl ayrılıp barısmalarla ama hıc kopmadık 1 aydan fazla neden ki?sizin ilişkiniz ne kadar sürdü ?
1 yıl ayrılıp barısmalarla ama hıc kopmadık 1 aydan fazla neden ki?
Dogru dıyorsun cok hemdemerak ettim uzun yıllar boyumu diye sadece. bence yolunuza daha kararlı biriyle devam edin.
Zaten bitti olmayan ilişkim de sonucta olması gereken oldu..mutlu olmadığını söylüyorsan ve sorumluluk almadığını diyorsan neden bu adamla devam ediyorsun? hayatınız boyunca ilişkinizi sen mi sırtlanacaksın. çok zor birşey.
İkili delilik :) evet ben de bittim kalmadım hele sonrasında yaptıklarını görunce iyice arttı bu bitikliğim ama bu resmen kangrenli bir bağ ve sadece bana zarar veriyor.Artık hayatımdan çıksan diyorum
Bu ikili delilik sona erse
İkimiz için de en hayırlısını diliyorum
Hiç olmamış gibi davranabilmeyi
Bu yok ediciliği anlayabilmeyi
Bir bilsen ne kadar yürekten istiyorum
Lütfen
Görmeyeyim seni
Bir yerlerde karşıma çıkma
Konuşmayalım, bakışmayalım
Ne olursun
Daha fazla tükenmeye takatim yok
Sanki aşkı öğütmeye programlı gibiyiz
Aslında bakarsan insan olarak iyiyiz
Ama daha fazlasını isteme benden yalvarırım
Ben bittim artık kalmadım
Durumunuzu okuyunca bu şarkı geldi aklıma...
Zor oldu ama yaptım ve sonra olanları izliyorum sadece nolacagını , kac zaman emek verdıgım kısı su an swarmda vs . Onu bunu eklıyor ve ben onun için psıkolojımı bozup depresyon tedavisi alıyorum , işimden ayrılmak zorunda kalıyorum..Konularımı takip edenler belki hatırlar, farklı bir olayda seninle benzer bi ruh halindeydim, çıkmam 3 ayımı aldı hemen hemen. Zor bir süreçti senin şurada söylediklerinin bir kısmını hergü ben de kendime söylemiştim.
Geçsin istiyorsan yapacağın ilk şey önce kafanda bitirmek, sonra sevgilinin karşısına çıkıp bitti demek. Bir zaman suçlu hissedebilirsin, pişman olabilirsin ama sonra kendine yaptığın en büyük iyiliğin bu olduğunu göreceksin.
Çok hemde çok can yakıyor kendinden utandırıyor insanlar ne acılar çekerken benım bir erkek için yaptıgım gururuma yedıremıyorum ama yınede bısey yapmıyorum bu durumdan cıkmak ıcın ..bu da bu sürecin bir parçası ama inan ki geçiyor..ama acıta acıta geçiyor.
Bir süre sonra kimse olmaz ben bu konuda katılmıyorum size su an oyle gelıyor herkesın bir kotu anı vardır kı bu bahsettıgım kısı tam bır psıkopat yanı en ufak seyden etkılenır hassas bıraz ve o an derdını anlatacak omzunu sırtını sıvazlayacak bırı bulamadıgında anlayacak kaybetmenın acısını su an farkında olmasını beklemıyorum.senin bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapıp başında gezdirdiğin kişiye bir başkası yer bezi muamelesi yapıyor, ve sevdiğin adam bundan hoşnut. en kötüsü de o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?