Ondan etkilendim ama bir daha grmek ksmet olmad :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cimcime_06_20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bende bundan korkuyorum işte :gitme:
Hafta sonu gidicem son durağa onu beklicem o gelincede tesadüfen karşılaşmışım gibi yapıcam kaydirigubbakcemile3

Ama ne konuşcağımı bilmiyorum
Bulcam artık birşeyler :hulya:

gelişmeleri bildir valla merak ettim canım ama çok kaptırma kendini bence de lmaz:

Evet keçiörende oturmuştum önceden :hulya:

dolmuş gelior dolmuş dolmuşin içi solmuş:dance::teytey:

Fazla umide kapılma. Hayal kırıklıgına ugrayıp üzülen olma..
Temkinli ol...şakkıdı

canım yazını okurken benim dahi kalbim çarptı çok güzel bir aşkın başlangıcına benziyo inşallahta öyle olur.bence eğer kalbinde bi kıpırtı olduysa mutlaka o dolmuscuyu bulmanı isterim vede evet genelde otaraflara giden başka dolmusculara sor adınıda biliyomusun tarif edersen hemen sana söylerler numarasını dahi alırsın en azından bizim buralarda genelde aynı yöne giden dolmuscular birbirini tanır sana başarılar bu yolda

JARED ;

canım çok sevindim bu yazını okumamışım ne güzelde bende sana başka dolmusculara sor diye yazdım sen zaten bulmusun bizi haberdar et unutma tamamı :lepi: :lepi: :lepi:

Canım çok teşekkür ederim sizlere umarım güzel haberler ile gelirim kaydirigubbakcemile2
çok korkuyorum sözlü veya nişanlı yada evliyse kendimi hiç affetmem kaydirigubbakcemile Umarım öyle bir durumla karşılaşmam ve umarım pazar günü gittigimde onu orda bulabilirim zaten erkenden gidicem ilk işim gelip size yazmak olucak emin olun :asigim: Bana şans dileyin :kedi:

dolmuş gelior dolmuş dolmuşin içi solmuş:dance::teytey:

Fazla umide kapılma. Hayal kırıklıgına ugrayıp üzülen olma..
Temkinli ol...şakkıdı

Evet belkide beni küçük görücek belkide sözlü nişanlı hatta belki evli bilemem mafoldumben ama etkilendim aşık bile olabilirim aşk kolay bulunmuyor şansımı denemk istiyorum gitmek istiyorum durağa :gitme: kısmetde varsa görürüm zaten yoksa göremem belkide gittigimde beni tanımıcak bile senağlama belkide ben kaçıncıyım onun için ama yaşamadan ögrenemem içimde kalmasını istemiyorum aşkın :a015:

son durakta onların bekleme yerleri oluyo canım git oraya bekle biraz :)

"aşk" mı ki buşakkıdı

bence iyi bir rezil olacaksın kafamçokkarıştı

2 gün sonra unutup gideceksin yasakkelime

Cok güzel bir baslangic ama yinede temkinli ol canim
Bakalim pazar günü seni hatirlayacak mi
Hersey gönlünce olsun
Gelismelerden bizi haberdar et kaydirigubbakcemile5

ne güzel anlatmışsın tebessümle okudum
durağa git görürsün belki onu
yani dolmuş şöförüyse durakta görebilme ihtimalin yüksektir..

arkadaslar munececımmısınız ya???? askımı falan sızene ıstedıgını yasasın..aşkta kuralmı olur ..gıdp tanıs canım imkansız dıe bısey yok olamazda ön yargılada hıc br zaman mutlu olamazsnız..ben medenı cesaretınden dolayı senı tebrık edıorum inşşş hersey cok gusel olurrr bıze mutlaka haber ver sevgıle kalllll

HEPİNİZE ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK SAOLUN HEPİNİZİ HABERDAR EDİCEM ÇOK SAOLUN opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :kedi:

Canım çok teşekkür ederim destekleriniz için :kedi: umarım beni hatırlar umarım beni tebessümle karşılar :kedi: karşısına aniden çıkıcam ne tasadf ya dicem kaydirigubbakcemile3 umarım inanır kaydirigubbakcemile3
Yarın sabah gidicem , umarım görürüm ve konuşurum

çok hoş yaa )

inşallah guzel bı baslangıc olur evlı fln degıldır :))

cesaretınde varmıs masallah

çok hoş yaa )

inşallah guzel bı baslangıc olur evlı fln degıldır :))

cesaretınde varmıs masallah

İnşallah çok teşekkür ederim
Ben aslında öyle cesaretli felan degilimdir ama arkadaşlarım birinden etkilendigimi duyunca baya gaz verdiler bana kaydirigubbakcemile3

Zaten gidip konuşmucam öyle onu yapamam imkanı yok :kedi:
sadece karşılaşmışız gibi yapıcam kaydirigubbakcemile2

ne güzel anlatmışsın tebessümle okudum
durağa git görürsün belki onu
yani dolmuş şöförüyse durakta görebilme ihtimalin yüksektir..

Teşekkür ederim zemuszemus
Evet şöförmüş
Yarın gidicem durağa işte son durağa 3 saat felan beklerim yoksa giderim :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…