C
Cimcime_06_20
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Cimcime_06_20
-
ondan etkilenmen geçerli bi bahane değil mi?
direk çık karşısına söyle "senden etkilendim,sevgilim olur musunlülülülülülü"
adamın sevgilisi,nişanlıısı,sözlüsü,karısı olabilir delikafadulden
boşuna uğraşma kendini rezil edeceksin
senden önce kimbilir kimlere öyle davranmıştır:1ninca:
HERKEZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CEVAPLARINIZ İÇİN AMA BULDUM SONUNDA GİTTİM BAŞKA BİR ŞÖFÖR İLE GÖRÜŞTÜM kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 EHLİYETİNİ KAPTIRMIŞ kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 O YÜZDEN GÖREMİYORMUŞUM kaydirigubbakcemile3 PAZAR GÜNÜ MSONM DURAĞA GİDİCEM BU HAFTA SONU ÇALIŞICAKMIŞ zemuszemus zemuszemus HEPİNİZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM kaydirigubbakcemile5
canım çok sevindim bu yazını okumamışım ne güzelde bende sana başka dolmusculara sor diye yazdım sen zaten bulmusun bizi haberdar et unutma tamamı :lepi: :lepi: :lepi:
canım çok sevindim bu yazını okumamışım ne güzelde bende sana başka dolmusculara sor diye yazdım sen zaten bulmusun bizi haberdar et unutma tamamı :lepi: :lepi: :lepi:
dolmuş gelior dolmuş dolmuşin içi solmuş:dance::teytey:
Fazla umide kapılma. Hayal kırıklıgına ugrayıp üzülen olma..
Temkinli ol...şakkıdı
Evet belkide beni küçük görücek belkide sözlü nişanlı hatta belki evli bilemem mafoldumben ama etkilendim aşık bile olabilirim aşk kolay bulunmuyor şansımı denemk istiyorum gitmek istiyorum durağa :gitme: kısmetde varsa görürüm zaten yoksa göremem belkide gittigimde beni tanımıcak bile senağlama belkide ben kaçıncıyım onun için ama yaşamadan ögrenemem içimde kalmasını istemiyorum aşkın :a015:
Canım çok teşekkür ederim destekleriniz için :kedi: umarım beni hatırlar umarım beni tebessümle karşılar :kedi: karşısına aniden çıkıcam ne tasadf ya dicem kaydirigubbakcemile3 umarım inanır kaydirigubbakcemile3arkadaslar munececımmısınız ya???? askımı falan sızene ıstedıgını yasasın..aşkta kuralmı olur ..gıdp tanıs canım imkansız dıe bısey yok olamazda ön yargılada hıc br zaman mutlu olamazsnız..ben medenı cesaretınden dolayı senı tebrık edıorum inşşş hersey cok gusel olurrr bıze mutlaka haber ver sevgıle kalllll
çok hoş yaa)
inşallah guzel bı baslangıc olur evlı fln degıldır :))
cesaretınde varmıs masallah
ne güzel anlatmışsın tebessümle okudum
durağa git görürsün belki onu
yani dolmuş şöförüyse durakta görebilme ihtimalin yüksektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?