Ondan etkilendim ama bir daha grmek ksmet olmad :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cimcime_06_20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3 saat beklemeyi göze alıcaksın yanii 1 defa gördüğün biri için , bu nasıl bir etkileşimmiş şaşırdım.. Herşey gönlüne göre olsun

Evet :kedi: belki daha fazla :kedi:
kaç haftadır geçer dedim ama geçmedi rüyama bile girdi :gitme:
Amin inşallah çok teşekkür ederim kaydirigubbakcemile2

bizde arkadaşımla cok merak ettik hayırlısı olsun insan seviyorda ölesiye keşke evlenincede aynı sürse olmuyor olmuyor işte

Hayırlısı canım umarım herşey istediğin gibi olur

Merak ettim bende bu öykünün sonunu :)) Mutlu biter inş

Evet :kedi: belki daha fazla :kedi:
kaç haftadır geçer dedim ama geçmedi rüyama bile girdi :gitme:
Amin inşallah çok teşekkür ederim kaydirigubbakcemile2

kafanı başka şeylerle meşgul etsene anacım

hiç mi derdin tasan yok

bir erkek için bu kadar acı çekmeye değer mi şakkıdı

aklıma gelen başına gelmez umarım :lepi:

anam bende bırınden etkılendım 7 ay sonra(eskı sevgılının yasını tutma muhabbetı) anam cocukta baya baya ılgılendı msnımı falan aldı sen tut ne ogren sevgılısı varmıs(( ama salladım gıttı :)

ben de sonucu çok merak ettimm yarın zemuszemus

Merhabalar :gitme:
Bugün gittim pazar günü ögleden sonra çalışacağını bildgimi zannederek ama yoktu mafoldumben saat 11.30 da ordaydım arkadaşımla son durakta bir sürü dolmuş geldi gitti ama hiç birinde yoktu saat 3 oldu en sonunda arkadaşım dayanamadı git birine sor artık böyle olmaz dedi en sonunda cesaretimi topladım gittim sordum ora ile sorumlu birine :gitme:
- Merhaba ben ferhata bakmışdım ama bugün yok sanırım dedim :gitme:
o da ;
- Yakışıklı ferhat mı Hoca ferhat mı dedi kaydirigubbakcemile3
Bende : Bilmiyorum lakabını dedim ama sanırım yakışıklı dediginiz olabilir dedim :hulya: o da ;
- o bugün yok çarşamba gününe kadar da olmucak dedi :bbo:
- Aynı ferhattan mı bahsediyoruz plakası ne dedi ben de öbür adamdan ögrendimi söyledim o da hı o hoca ferhat ama dedi tipini tarif et dedi felan karıştı herşey ordan dur ben şu na da sorıyım dedi tüm durak bize baktı çok utandım bu şekilde büyüceğini zannedmiyordum sonra birisi geldi yanıma ;
- numarasını biliyormusun arasana dedi ? bende hayır dedim o da ;
- kız insan sevgilisinin numarasını bilmez mi dedi naniknanik bende ;
- sevgilim degil arkadaşım dedim :sinifsinif: o da;
- hı tamam sen o zamn yakışıllı ferhatı diosun hoca göbekli felan dedi kaydirigubbakcemile3 bnde ; ya sizde numarası varsa alabilirmiyim dedim :kedi: o da ; bak öyle olmaz ama san a bi kıyak yaparım bana ne kadar güvenirsin bilmiyorum ama numaranı ve ismini bana bırak ben iletirim ona dedi yerimseniben bende biraz düşündüm felan arkadaşım da ; ikinci hatayı yapma ver numaranı bşey olmaz en fazla rahatsız ederlerse degiştirirsn numaranı dedi akannehir bende verdim numaramı ismimide aldı tamam ben söylerim ona hadi daha fazla beklemeyin gidin bellki burdan degilsiniz dedi sırnaşık şey bizde geldik ama hala aramadı ama zaten daha geleli 3 saat felan oluyo :kedi: ama umutszluğa kapıldım acaba aynı kişilerden mi bahsediyoruz hala onu bile bilmiyorum :sm_confused: :uhm:

ayy cok hoşş ya inş. güzel sonuçlanırr
merakla takıp edecegımm

ayy cok hoşş ya inş. güzel sonuçlanırr
merakla takıp edecegımm

Ferhata ulaşsa notum başka birşey istemem ama tek istegim ulaşması mafoldumben
Teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlanır canım opuyorumnanaktan

Insallah ayni kisidir canim ama sanirim ayni kisi bana öyle gibi geldi en azindan kaydirigubbakcemile5

Insallah ayni kisidir canim ama sanirim ayni kisi bana öyle gibi geldi en azindan kaydirigubbakcemile5

Bana da öyle geliyor canım ve şuan çok heycanlıyım ama çalmıyor telefonum ne zaman söylerler acaba ne zaman ulaştırırlar bilmiyorum :sinifsinif: :gitme:

ay şimdi elin telefonda bekliyosundur heyecanla
banada aynı kişiden bahsediyosunuz gibi eldi
inşallah aynıdır ve zaman kaybetmeden arar

canım ulaşmısın ne kadar güzel buundan sonrası ona kalmıs ama keske evlimi nişanlılımı sorsaydın.daha iyi olurdu biraz bekle hemen ulaşmayabilir yarına kadar anca ulaşır ona numaran inşallah güzel haberler alırsın

ay şimdi elin telefonda bekliyosundur heyecanla
banada aynı kişiden bahsediyosunuz gibi eldi
inşallah aynıdır ve zaman kaybetmeden arar

Evet telefon elimde bekliyorum aama ne arayan var ne soran :gitme:
bana da aynı kişi gibi geldi ama bilemiorum işte :gitme:
Allahtan ümit kesilmez umarım arar :kedi:

Evet canım ulaştım sonunda çok utandım durak ta ama işte :kedi: ama öbür kişi geldi yanıma ;
- İnsan sevgilisinin numarasını bilmez mi dedi ?
- Nişanlı evli felan olsa gelp öyle söylemez die düşündüm ama :gitme:

milletçe okuduğunu anlama dersi almamız gerekli.kız dolmuşçu tanıdığı olanlar arayıp onlardan soruşturmuyor ilahi yani.sadece çalışma saateleri falan nasıl olur ki nasıl ulaşırım gibi bir yol arıyor kendince o genci bulmak için.hayatım boşa arama inan ki eğer o senin nasibinde varsa o seni bulur.ummadığın anda pat diye karşılaşıverirsiniz.zamana bırak ve dua et hayırlısıysa allahım bana onu bir kez daha göster diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…