C
Cimcime_06_20
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Cimcime_06_20
-
milletçe okuduğunu anlama dersi almamız gerekli.kız dolmuşçu tanıdığı olanlar arayıp onlardan soruşturmuyor ilahi yani.sadece çalışma saateleri falan nasıl olur ki nasıl ulaşırım gibi bir yol arıyor kendince o genci bulmak için.hayatım boşa arama inan ki eğer o senin nasibinde varsa o seni bulur.ummadığın anda pat diye karşılaşıverirsiniz.zamana bırak ve dua et hayırlısıysa allahım bana onu bir kez daha göster diye.
Teşekkür ederim beni anladığın için opuyorumnanaktan
Evet çok dua ediyorum şuanda öyle ama sadece son şansımı deneyip gittim oraya onu görebilmek için ama göremedim bundan sonra kısmetse hayırlısıyla rabbim karşlaştırrı bizi inanıyorum :kedi:
inşallah ulaştırır adam ama siz duygularınızdan emin misiniz??:sm_confused:
Evet ben kesinlikle gidip te biri için bu kadar ugraşmam kaç gündür herkeze soruyorum birinden birşey ögrenirim diye hayatta yapmıcapım birşeyi onun için yapıyorum ta gittim son durağa onu aradım utanarak çünkü hep dolmuşcuların içine felan girdim hatta numaramı bile verdim ne kadar etkilendigimi düşünün artk :kedi:
Çok teşekkür ederim gerçekten bu kadar etkilenmesem inan bende cesaret edemezdim :kedi: senin adına çok üzüldüm ama ben işte içimde kalmasını istemedim yoksa içimde kalıcaktı sormazdım ama bak senin içinde az da olsa ukte kalmış umarım rabbim gönlümüze göre verir canımmm opuyorumnanaktanay kizz neguzel sey yasamisin hem onunla hemde onu bekledigin filan, hos duygullar ya :) heycan verici..
yanliz insallah bisevgilisi veya nisnali veya esi yokturen sevmedigim seydir bu benim. erkek bakar eder umit verir sonra bi ogrenirsin biri varmis, ay ne gicik olurum o insanlara!!
ama inanki hos duygular. :) bende suan bisiler yasadim benzer okulda ama onunla konusmadim sadece bakismayla kaldi cunku birdaha gormedim onu
yanliz cesaretinden dolayi tebrik ederim cunku ben bunu yapamazdim.. yapardim yapmasina ama ben neblm ben hep erkegin onun icin caba sarf ettigini veya pesinden kostugunu dusnmemesini isterim, hani cool halleri olur ya hihihi
birde okada iicnde sormussun deli o cucugu..ben innan donuma ederdim utancimdan birde hepsi baksa aaa birde cocuk aramasa cok uzulurum, ve buyzden yapmazdim herhalde..tekrar soluorm cesaretini toplamissin adamlara sormussun hatta telini birakmisin yaaa
insallah arar.. neguzelde elektrikde almissin filan..
ben sanirim sen kadar sansli olamiycam :)
haber et bizi deeee
kolay gelsin..ne diyimaynı dert benim başımdada var
Aşk birazda sanırım cesaret işi :kedi:
Senin başındada varsa sana da kolay gelsin canım :1hug:
Vay be dagları delen ferhat gibi oldun kızsırnaşık şeysırnaşık şey
Çarşambaya kadar yoksa belki o günü bekliyodur. Numaranı verdiğin kişikafamçokkarıştı
Yada vermiştir. Bu gün falan ararzemuszemus
çok enteresan ama cesaretine hayran kaldım ben aşkından ölsem
yine de yapamazdım :roflol: helal be sana inşallah arar valla senden
çok ben heyecanladım
sanki beni arıcak gibi ben de heyecanlandım ter bastı valla bi arasada
sonuç ne öğrensen ufff anacım aramazsa da kendi kaybeder valla senin gibi
bi kızı ne diyelim artık bu kadar uğraştıktan sonra arar aramaz bizide haberdar et dört gözle bekliyoruz :)))
hala aramadımı???? :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?