- Konu Sahibi Cimcime_06_20
-
ya bi haber versen meraktan ölcek millet herkes seni bekliyor valla çok güzel bir senaryo olurdu he bu film yapmaya kalksalar sonra adam evli olsa ama kızdan gizlese kızla sırılsıklam aşık olsalar tam evlenme hazırlığına girmek isterken kız sevdiğinin eşiyle arkadaş olsa ve kimsenin birbirinden haberi olmasa sositososito sonra bi çocuk çıkagelse çocuğu sevsen arkadaşlık ilerlese seni eşimle tanıştırayım dese oda tabi memnun olurum falan sende ona bende seni tanıştırırım sonra ikisini tanıştırırız dese kararlaştırıp eşinle tanışma günü gelse birde baksa ki kapıda aynı sevdiği adamın ayakkabısı sonra girdiğinde de duvarda resimleri sonra bir ses işte o ses sevdiği adamın sesi tüğleri ürperse bir baksa ki o evet o aman tanrım gözlerime inanamıyorum sen :)))))) oynadın benle bi çocuğun oyuncağıyla oynadığı gibi oynadın benle eşi noluyor falan derken çocuğu atlasa anne ne safsın ben bile anladım sen anlamadın mı hala dese ve bütün ümitler yıkılsa kız intihar etse sevdiği onu kurtarsa ve bu böyle olmuyor karımı seviyorum ama sana da tapıyorum ikinizle yaşıcam desee bi ev de sen bi ev de o sonra :))) ( nekadar saçma oldu) sonra işte çocukları olsa mutlu mesut yaşasalar tam mutluyum derken kız başkasına aşık olsa sonra o adamı bırakıp gitse kumasıda gelse kocam sensiz yapamıyr dön evine diye yalvarsa çocuğunun geleceği üvey babada yetişmemesi için geri dönse falan diye bi senaryo çıkardım kafamdan işte ama senin sonun böyle olmucak eminim seni arıcak aşık olucak birlikte olucaksnz herşy güzel gönlüne göre oluck ne çok konuştum değil mi ? :))))))) tamam mm sustum bugün bi tuhaf oldum zati :) aramadı mı hala bacım ya buarada
sen cok unutulmaz dizisinin etkisinde kalmisin sanirimcogu turk dizileri bu tur gidiyior zaten :) kimin eli kimin cebinde belli olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?