Ondan etkilendim ama bir daha grmek ksmet olmad :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cimcime_06_20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok tatlısın
Bir o kadarda cesur
Neyse aklında kalacağına , iyiki yapmışsın
Takdir ettim ben hayatta yapmazdım
ınşallah sonuda hayırlı olur senin için :))

ya bi haber versen meraktan ölcek millet herkes seni bekliyor valla çok güzel bir senaryo olurdu he bu film yapmaya kalksalar sonra adam evli olsa ama kızdan gizlese kızla sırılsıklam aşık olsalar tam evlenme hazırlığına girmek isterken kız sevdiğinin eşiyle arkadaş olsa ve kimsenin birbirinden haberi olmasa sositososito sonra bi çocuk çıkagelse çocuğu sevsen arkadaşlık ilerlese seni eşimle tanıştırayım dese oda tabi memnun olurum falan sende ona bende seni tanıştırırım sonra ikisini tanıştırırız dese kararlaştırıp eşinle tanışma günü gelse birde baksa ki kapıda aynı sevdiği adamın ayakkabısı sonra girdiğinde de duvarda resimleri sonra bir ses işte o ses sevdiği adamın sesi tüğleri ürperse bir baksa ki o evet o aman tanrım gözlerime inanamıyorum sen :)))))) oynadın benle bi çocuğun oyuncağıyla oynadığı gibi oynadın benle eşi noluyor falan derken çocuğu atlasa anne ne safsın ben bile anladım sen anlamadın mı hala dese ve bütün ümitler yıkılsa kız intihar etse sevdiği onu kurtarsa ve bu böyle olmuyor karımı seviyorum ama sana da tapıyorum ikinizle yaşıcam desee bi ev de sen bi ev de o sonra :))) ( nekadar saçma oldu) sonra işte çocukları olsa mutlu mesut yaşasalar tam mutluyum derken kız başkasına aşık olsa sonra o adamı bırakıp gitse kumasıda gelse kocam sensiz yapamıyr dön evine diye yalvarsa çocuğunun geleceği üvey babada yetişmemesi için geri dönse falan diye bi senaryo çıkardım kafamdan işte ama senin sonun böyle olmucak eminim seni arıcak aşık olucak birlikte olucaksnz herşy güzel gönlüne göre oluck ne çok konuştum değil mi ? :))))))) tamam mm sustum bugün bi tuhaf oldum zati :) aramadı mı hala bacım ya buarada

sen cok unutulmaz dizisinin etkisinde kalmisin sanirim cogu turk dizileri bu tur gidiyior zaten :) kimin eli kimin cebinde belli olmuyo

Herkeze Merhaba :gitme:

Dün telefonum çaldı çok heycanlandım tanımadıgım bir numaraydı
Heycanlı heycanlı açtım arayan Ferhattı Ama benim ferhat degildi mafoldumben mafoldumben
- Numaranızı bana iletmişsiniz kimsiniz dedi :sinifsinif:
Bende;
- Ben Gizem ferhat dedim hani tanışmıştık 2 hafta önce :hulya:
0 da ;
- Çıkaramadım ben sizi tanıyamadım dedi :uhm:
Anlattım konuşmalarımızı felan sonra ;
- yok tanıyamadım dedi bende tamam rahatsız ettim kusura bakmayın siz degilsiniz dedim iyi günler dileyip kapattık :gitme: ben zaten kolay kolay kimseden etkilenemem etkilenincede kavuşamam böyle işde :gitme: tüm dolmuşcuları günde en az 2 kere görüyorum ama onu göremiyorum hayırlısı degilmiş ne diyim mafoldumben

sen cok unutulmaz dizisinin etkisinde kalmisin sanirim cogu turk dizileri bu tur gidiyior zaten :) kimin eli kimin cebinde belli olmuyo

o diziyi izlemiyorum ama galiba türk filmi etkisinde kalmışım zaten hep bu tarz şeyler oluyor hayatta ama Allah kimsenin başına vermesn çok kötü olaylar kötü örnek ya neyse canım sende üzülme ya gider bir daha bakarsın kısmetinse gelir ayağına kadar hatta yerde ararken gökte bulursun gökte ararken yerde ne diyelim nasip kısmet işi bunlar çok ta üzülmemek gerek eğer hala istiyorsan onu bence tekrar bi şansını dene git durağa böyle böyle de yanlış no vermişsiniz de
bana çok acil lazım yardımcı olursanız sevinirim de ona ulaşmam gerekiyor de benim için çok önemli de bence tekrar dene şansını bu kadar uğraş boşa çıkmasın sıfır + sıfır = elde var sıfır olmasın yani değil mi arkadaşlar

aa aaa aaaaaa
e sorsaydin ya ozaman belki o kisiyi tanirdi,

hem dolmusla gezdigi yerleri ve calistii sati (yani o nu kac saatlerde gordugunu) soyleyip belkide snei icin nebilim listeye filan bakardi veya tanirdi yada sorardi.
bence hayir edemem diyecegi yok.?
olmadi ararsin rahatsiz ettim diye sorarsin ne var bunda, (en azindan ikidebir duraga gitmekten iyidir) hem belki cocugun evlimi bekarmi neyin nesi filanda biliyordur. veya senin icin ogreniverir.
hoslandim ondan ve onu ariyorum filan demezsin..belki yanlis anlarlar.., hayarli bir is icin onemli dersin, seve seve yardim ederler degilmi :)

madem buraya kadar geldin zaten cesaret etmisin simdi niye pes ediosunki :)
bence birakma ozaman pesini

not: belkide tanimamazliga gelip kendini sakladi..

Son düzenleme:
ya ama böyle olmamalıydıııı:gitme::gitme:
şaka yapıyorum canım hayırlısı...
paranoyaya bağlamak istiyorum : belki evli ve bu şekilde kaçmak istedi olamaz mı-tatlicadiarzu-
fazla paranoyakça oldu bu da yaw:teytey:

Aaa tüh ben de üzüldüm şimdi.

Hani sana benim de başıma böyle bir şey geldi demiştim ya, çok etkilendim ve bir daha görememiştim. Onun da adı Ferhattı ne tesadüf! :1closedeyes: ama benimki başka bir ülkede canım, görme ihtimalim bile yok sen bana göre daha şanslısın :bbo:

Son düzenleme:
o zamannnnnn ferhata msj attt ..bı bahane bul duzgun bı msj at telini istee..zemuszemus asıksan yappppp..ne yapçen baska çaren yok yada vazcaycan cicimmmm:hulya: ben olsam atarım msjjjkaydirigubbakcemile3

allah gönlünüze göre versin. hayırlısı olsuna.s.

...............

Son düzenleme:
cok romantik yahu:)
demek bu ferhatlar hep boyle yakisikli ve can alici oluyor ha.
benim esimin adida ferhat bende ilk goruste vurulmustum.

Ay ne tatlısın sen yaa... sonuc ne merak ettım gercek ferhata ulamasadın mı hala ?

off ya hepsını okudum ama çok sınır oldum sonunda ferhatın o aradığın ferhat olmamasına

yaa keşke o ferhat olsaydı ama olcağı varsa çıkar karşına bi gün meraklanma

Yaa bnde heycanla okuyodum sayfaları ama taa ki arayanın o ferhat olmadıgını ögrenene kadar. ee ne yapmayı düsünüyorsun?

Hofff
Firaatttt Allah cezanı vermesin..-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…