• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ondan hoşlandığımı anlayınca...

Dolcissimo

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
471
92
643
mrb kızlar benim hoşlandığım bi çocuk vardı onla çok muhabbetimiz yoktu ben de 1,5 yıl ondan adım bekledim adım atmayınca araya ortak arkadas sokup hayatında biri lup olmadığını öğrendim biriyle çıkıyomuş işte bikaç aydır. şuanda benim ondan hoşlandığımı biliyo ve beni gorunce arkadasları birbirlerini dürtükleyip kafa çevirip bana bakıyolar acayip sinir oldum sizce napmalıyım artık ona karsı tum duygularım bitti

mrb kızlar benim hoşlandığım bi çocuk vardı onla çok muhabbetimiz yoktu ben de 1,5 yıl ondan adım bekledim adım atmayınca araya ortak arkadas sokup hayatında biri lup olmadığını öğrendim biriyle çıkıyomuş işte bikaç aydır. şuanda benim ondan hoşlandığımı biliyo ve beni gorunce arkadasları birbirlerini dürtükleyip kafa çevirip bana bakıyolar acayip sinir oldum sizce napmalıyım artık ona karsı tum duygularım bitti

Gerçekten O'na KArşı Tüm Hislerini Yitirdi İsen; Sence Bir Şey Yapmana Gerek Var mı?

Hiç istifine bozmadan başın dimdik yürü..ayıplanacak bir durum yok, insanların duygularını açıklaması kadar doğal birşey yok..

haklısın cnm ama gururuma dokunuyo her gorduğunde arkdas grubu mal mal bakıyo ne yapmaya çalışıyolar çok takıntılıyım ben zaten sinir oluyorum

Hislerin Gerçekten Bitmiş Olsaydı..
Bunlara Takılmaz, Önündeki Maçlara Bakardın.. :34:

Back
X