Ondan Sanırım Soğudum (?)

pause

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
251
0
0
İstanbul
Mrb Kızlar.
6 yıllık bir birlektiliğim var. Geçen hafta bi sebepten tartıştık ve küstük. Ayrılma noktasına geldik. Sonra gece konuştuk çok soğukkanlıydı. Bu kadar soğukkanlı olması beni korkuttu. Ayrılmadık...

Sonraki gün konuştuğumuzda ilişkimizle ilgili endişesi olduğunu söyledi. Direksiyon bendeymiş. Ben ne istesem yaptırabiliyormuşum ona. Oda bundan korkuyormuş. İlerisi için endişe duyduğunu söyledi ( evlilikten bahsediyor ). Örneğin ilerde sen benim annemi evimizde istemezsin. Ve bunu başarırsın diye korkuyorum diyo
Bu söyledikleri birer bıçak gibi saplandı içime. O hernekadar büyük bi tartışmanın ardından söyledim. unut desede ben atamıyorum içimden. ona sıcak davranamıyorum. Hiç konuşmak istemiyorum. hep susuyorum yanında.
Ayrılmak da istemiyorum ama ona tahammül de edemiyorum.
Bu durum normal mi. Ne yapmam gerekir nasıl davranmam gerekir.

ben kocama hayatta soguyamiycagimdan kesinkes eminim,ha eger dilim yanlislikla demisse ,kesin sÜrtcmÜstür, sizinde aslinda sogumus olmaniza inanmiyorum, guzelce konusun , 6 yilda birbirinizi daha iyi tanimis olmaniz gerekir diye dusunuyorum, herseyi acik acik konusmalisiniz, gec olmadan, ayrilmak istemediginize gore cok seviyorsunuz, onunda sizi cok sevdigini dusunuyorum , fakat galiba aklina baska seyler daha var, onlari muhakkak konusmalisiniz.
gecmis olsun

hatta neden tartıştığımızı da sölim. kızlar k. bakmayın çevremdeki birine anlatınca içlerinden ohh ohh diyorlar en azından ben öle olduğunu sanıyorum.

geçen hafta erkek arkadaşım arkadaşının kız arkadaşını bi yerden alıcaktı. kızın sevgilisi yanında olmadığı için saat gece 11e kadar kıza eşlik edecekti. ben istemiyorum dedim. gitme. ( kız başka bi şehirden bizim şehrimize geliyo). madem buraya gelebiliyo başının çaresinede baksın. o da inadıma gitti kızı almaya. gece 11 e kadar bi yerde oturmuşlar. bikaç arkadaşı var tabi. bisürü erkek tek kız. saçını başını yolasım geliyo o kızın. neymiş efendim arkadaşlarının emaneti. sonrasında kızın sevgilisi geliyorr. hepsi bi evde kalıyolar. sabaha kadar kakara kikiri.
öbür gün biz buluşcaktık bende kızdığımdam gitmedim buluşmaya.
beni aradı madem yapmıyosun dediğimi bende senin dediğini yapmıyorum deyip kapadım yüzüne. sonrada gece konuştuk zaten. bidaha olmayacağını filan söledi. ama ilk konuşlamarda biz birbirimizi iadere edemiyoruz madem öle bitrelim dedim. o da kararına saygı duyarım dedi. sonra ayrılmak istemediğini söledi. sabah 5e kadar telefonda konuştuk. Barıştık. ama sonraki gün söledikleri çok incitti beni. çok düşündürdü

aslında sogumak deil..seni bu şekilde görmesi seni rahatsız eden.kendine olan güvenini sarsmış böyle konusarak.bu hissettiklerini onunla paylaş cnm sana nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum artık de..
zor bir durum sakın ilerletme yani saplantı olusturursa çok mutsuz olursun..

tşk ederim yorumun için cnm. evet onusuz nefes alamam. onu gerçekten çok seviyorum. ama bu söledikleri ondan beklemediğim şeylerdi. zaten sakin bi konuşmanın ardından söledi bunları. biz barışmış sarılmış otururken tartıştığımız olaydan vs bahssettik. o ara söledi.

aman yaaa sanane elin kızarkadaşındannnn.... sor bakalım ona degdimi aramızın açılmasına aramıza başkalarının huzursuzlıgını soktugunaa?? erkekler böle aynı durumda sen olsan yine haksız olurdun..erkekler herzaman napsa hakllıı zatennn....

cnm ben artık o kadar doldum ki dediklerine cevap bile vermiyorum. cümle kurmuyorum ona karşı. hep susuyorum. 6 yıl dile kolay. artık bi bakışımızdan anlıyoduk birbirimizi. ama bu dedikleri... beni hiç tanımamış o zaman

bu yüzden özür diledi cnm. ama ben çok uyardığımı söledim. sonrada " sen benden ayrılmak istiyosun ayrılıyosun barışmak istiyosun barışıyosun. her istediğini yaptırıyosun. bu ilişkinini direksiyonu sende. bu beni rahasız ediyor" dedi. cümle aynen bu

Son düzenleme:
uzun bi ilişkinin ne demek oldugunu çok iyi bilirim..gitgide zorlaşır erkek zorlaştırır ama istemeden..
sende onunla sakin sakin konu ozaman yani sarılıp otururken :)
cnm böyle düşünmen beni gerçekten üzdü.beni tanımamışsın..ben ilişkiize zarar getiren herşeyde böle olmak zorundayım koruyucu olmam lazım,evet belki direksiyon benm elimde bazen ama yaptıgın olmaması gereken bişeydi bu yüzden diklendim artık böle şeylerden uzak olman lazım artık birbirimizi düşünmemiş lazım ki ilerimiz sorunsu olsun mutlu olalım vs. böyle dene bakalım hayatım ne dicek sana.ama mutlaka aslında ben öle biri deilim bunu en iyi sen biliyosun de...o düşünceyi kafasından sil....

cnm dün ona dedim ki başbaşa olmak istiyorum konuşmak istediğim şeyler var. bana dediği şey ne biliyor musun???
FARKETMEZ.
bende iyi madem fark etmiyo buluşmayalım o zaman dedim. buluşmadım. tamda senin sölediklerini dicektim. ama gelde sağuma:18:

Son düzenleme:

bak sen kendini o imaja sokuyosun farketmez desede gitmeliydin küserek biyere varamazsın dahada yıpranırsın..erkekler fazla anlamaz ama bayanlar hisseder soguklugu bu yüzden kendin onarmalısın..herzaman deil yanlış anlaşılmasın kritik noktalarda sadece..

böyle yaparakta onun sözlerini haklı çıkarıyosun cnm yapma..direksiyon meselesi yani

şu an tek düşündüğüm onunla gerektiğinden çok daha az konuşmak. evet evet - hayır hayır.
az öncede dediğim gibi ona karşı cümle bile kurmak istemiyorum.
ya anlamıyorum daha önce çok daha büyük tartışmalarımız oldu. bu sefer onu arayan be oldum diye mi böle sert laflar falan söylüyor.
o zaman onun dediği gibi direksiyon hep bende olmalıymış. küstüysek peşimden koşturmalıymışım. ben öle olmasını istemedim diye mi böle oldu

iyide hayatım onlar fark etmesede direksiyon hep bayanlarda değilmidir zaten. onlar ilişkiyi yönettiklerini sanırlar ama sadece başröl oyuncu olurlar. yönetmenlik bizde. ne oldu yani şimdi bunu bu kadar kafaya takacak. ilk ben aradım diye mi. ok o küsmelerden hoşlanıyorsa küserim bende.

canım olayda sen haklısın sonuna kadar ama 6 yıl olmuş kıyılmaz ki bu ilişkiye son söylediği laf da biraz üzücü keşke bukadar baskın karakterde olmasaydın ona karşı..erkekler bunu gerçekten sevmiyorlar maslesefki yönetelim istiyorlar yavaş yavaş unutut-rsun cnm bu lafı ama yavaş yavaş sende onun istediği gibi olmaya çalış yani bukadar baskın olma özellikle ailesi konusunda hep güzel şeyler söle evlenince annenlerle şöle yaparız böle yaparız ay onları çok seviyorum falan yap..napıcan hayat bu güzelim azcık rol yap ha rol de yapma böle olamay çalış

keşke aramsaydın kovalamayı sever bunlar

evet ama ben sadece gün boyu sesi çıkmadı iyi mi diye aradım. onu merak ettim sonra kapadım o aradı zaten. ama aramamalıymışım. niye arıyosam. eşşek kafam. ilesiyle hiçbir problemim yok ki. anesiyle filan gayet de iyi anlaşırız. nerden çıktı bu anlamadım. herhalde o eşlik ettği kızı görd. o biraz köledir sevgilisine. ondan mı dert oldu içine anlamadım ki

güzel bi yaklaşımın var cnm..evet belkide onun yüzünden bu düşünce belirmiştir kafasında...:26:

ama ben onun gibi olamam ki ben başkayım o başka. şu an konuşuyoruz. güldürmeye filan çalışıyor beni. akşam buluşucaz. tüm aklıma takılanları tek tek sölicem. ben tek üzülceğime o da bilsin o da üzülsün haksız mıyım??

Kız köledir biraz derken orasını anlayamadım köleden kastın ne?:26:
ayrıyaten neden kızın sacını basını yolasın geldı erkek arkadasın gidiyosa kızın sucu ne.
Erkek arkadasında gordum ben hatayı inadına gitmekte ne oluyo:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…