ondan vaz mı geçmeliyim?

daha bir kadınla nasıl konuşulacağıni bilmeyen, askerlik arkadasi gibi konusan, sizin tabirinizle bu kekonun neyinden hoslandiniz?

Ben kaba Saba insanlari sevmediğim için, bu tarz insanları kim seviyor diye düşünürdüm hep. Bir avukat da sevebiliyormus böyle tipleri, hayret. Böyle adamlardan uzak durun, çok üzülürsünüz.
İşte ben de böyle bir insan değiliö. Bence gayet kibar bir insanım ama hoşlandığımı fark ettim. Bunun kendi içimde yaşattığı ikilemde beni çok yoruyor ne yalan söyleyeyim. Ama işte bilemiyorum..

Merhaba, arkadaşlar. Burada daha öncesinden yazılan mesajları okuyordum. Ancak, şu an ilk defa kendimle igili bir şey yazmaya cesaret edebiliyorum. 23 yaşındayım tazecik avukatım. Daha öncesinde hiç erkek arkadaşım olmadı ve şu an hoşlandığım birisi var.. Ama hareketleri çok dengesiz. Bazen diyorum o da benden hoşlanıyor. Bazen de diyorum kendimi kandırıyorum. Arkadaşlarım ümitsizliğe kapılmamam gerektiğini söylüyorlar ama ben içten içe beni arkadaşı olarak gördüğünü hissediyorum. Bilemiyorum.. Biz şimdi aynı iş yerinde çalışıyoruz ve aslında çok farklıyız. Yani biraz keko gibi de. Ama bence temiz kalpli bir insan. Daha öncesinden kesinlikle olmaz diyebileceğim tarzda bir insan için kalbimin bu kadar atması da ilk başta tuhaftı açıkçası. Ancak, ben bunu kendi içimde hallettim. Yani şu an çok sorun değil gibi de.. Bilemiyorum. Onu görünce kalbim hızlanıyor. Böyle yanaklarını felan mıncırasım da geliyor. Aslında çok ağırbaşlı birisi ve benim yanımda çocuksulaştığını şımardığını da hissediyorum. Bu ilk başta hoşuma da gidiyordu açıkçası. Neyse gelelim asıl mevzuya, benim canım sıkkın olduğunda canımın neden sıkkın felan olduğunu da sorguluyor. İş yerinde küçük olduğum için bana korumacı da davranıyor. Ancak bazen bana tabiri caizse askerlik arkadaşı gibi davranıyor. Kaç kez benim bir kız olduğumu ve benimle böyle konuşmaması gerektiğini söyledim ama ağzından yanlışıkla çıktığını felan söyledi. Bir de ben ilk başlarda kız arkadaşının olup olmadığı ile ilgili araştırma yapmayı bekleyip kendimi dizginlemeye çalıştım. Kız arkadaşı olduğunu ya da aklında birisinin olduğunu bildiğim bir insan için en başından kendimi dizginlerdim diye düşünüyorum. 14 şubat öncesi ofiste yemek yerken konuşuyorduk bir abla benim planlarım olup olmadığını sordu. Ben de o an böyle şeylere inanmadığımı söyledim. Sonra o abla benim hoşlandığım şahısa sordu. O da benim böyle şeylerle işim olmaz dedi. Veee benim orada içim ısındı arkadaşlar. O an kendim gibi düşündüm. Sonra ben o ve başka bir erkek iş arkadaşımızın fotoğrafını çektim. O da 'yok oğlum benim işim olmaz böyle şeylerle' dedi. Meğersem yalan söylemiş. Ben bu anlarda inanılmaz ümitlendim arkadaşlar. Bazen gözümün içine dik dik bakarak konuşurdu. Dedim o da bana boş değil. NE SAFMIŞIM! Geçen hafta işte canı sıkkındı. Bende neden canının sıkkın olduğunu sordum. Hatta biraz ısrarcı davrandım. Çünkü olmamasının oluyormuş gibi olmasından daha iyi olduğunu düşünüyorum. O da 2 ay önce ayrıldığı 4 yıllık kız arkadaşından bahsetti. Meğer ben onun her bir bakışına her bir sözüne anlam yüklerken onun bir kız arkadaşı varmış. Kız arkadaşından kötü bir şekilde bahsetti. Kız bunu aldatmış. Ancak ben içten içe soğuduğumu hissediyorum ondan şimdi. Bilmiyorum. Kafam allak bullak. İşte her gün de görüyorum. İşimi bıraksam onu da bilmiyorum. Bana biraz akıl verin
Işi birakmak ne ya. Sonuna kadar iyi geliyordun işte masumane bir hisleri var diye dusundum sonunda baya abarttin. Hoşlandiginiz biri için boyle kararlar vere bilecekseniz hayatinizin geri kalani için kaygilandim açikcasi.

Kendisi iki defa kız arkadaşının olmadığı yönünde yalan söyledi. Herkesin özel hayatı ile ilgili açık olduğu anda.. Evet bir ilişkim var diyebilirdi.. özel hayatının detaylarını vermesine gerek yoktu hiçbir zaman..

Belki yalan değildi ; ayrıldı barıştı. Diğerleri gibi özel hayatını paylaşmak istemiyor olabilir. Orası bir işyeri , bu tarz sohbetlere dahil olmaktan hoşlanmıyor olabilir.

Adam arkadaşça davranmış , siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz.

Yakın arkadaşlar , bazen destek olmaya çalışırken boş ümitlere kapılmanıza da yol açabilirler. Artık ortaöğretim yıllarında değilsiniz. "Kızlar bana baktı , acaba hoşlanıyor mu benden" sohbetleri belli bir yaştan sonra kişiye zarar verir.

Adamın bir kız arkadaşı olduğunu yakın arkadaşları biliyordur. Kimse özel hayatını , iş hayatındaki insanlarla paylaşmak zorunda değil. Genelde iş hayatında : nişan gibi resmiyete dönük veya evlilik gibi resmi durumlar paylaşılır.

Gerçek hayattaki insanları dizi karakterlerine benzetip sahte bir hoşlanma yaşıyor dahi olabilirsiniz.

Adam hiçbir şey yapmamış. "Yüzsüz yüzsüz odama gelir" ne demek ?

İşyerinden beklentiniz çalışmak ve işinizde ilerlemek değil de erkek arkadaş edinmek mi ?
Konu sahibi camdaki kızdan çok evlilik hakkında her şey dizisi bi ofis ortamı ve karakterler anlatmış😅 ben de insanlar niye durduk yere sevgilim var desin odanıza gelmek yüzsüzlükle ne alaka yazacaktım ki tam anlamıyla düşüncelerimi yazmışsınız👏🏻👏🏻

Merhaba, arkadaşlar. Burada daha öncesinden yazılan mesajları okuyordum. Ancak, şu an ilk defa kendimle igili bir şey yazmaya cesaret edebiliyorum. 23 yaşındayım tazecik avukatım. Daha öncesinde hiç erkek arkadaşım olmadı ve şu an hoşlandığım birisi var.. Ama hareketleri çok dengesiz. Bazen diyorum o da benden hoşlanıyor. Bazen de diyorum kendimi kandırıyorum. Arkadaşlarım ümitsizliğe kapılmamam gerektiğini söylüyorlar ama ben içten içe beni arkadaşı olarak gördüğünü hissediyorum. Bilemiyorum.. Biz şimdi aynı iş yerinde çalışıyoruz ve aslında çok farklıyız. Yani biraz keko gibi de. Ama bence temiz kalpli bir insan. Daha öncesinden kesinlikle olmaz diyebileceğim tarzda bir insan için kalbimin bu kadar atması da ilk başta tuhaftı açıkçası. Ancak, ben bunu kendi içimde hallettim. Yani şu an çok sorun değil gibi de.. Bilemiyorum. Onu görünce kalbim hızlanıyor. Böyle yanaklarını felan mıncırasım da geliyor. Aslında çok ağırbaşlı birisi ve benim yanımda çocuksulaştığını şımardığını da hissediyorum. Bu ilk başta hoşuma da gidiyordu açıkçası. Neyse gelelim asıl mevzuya, benim canım sıkkın olduğunda canımın neden sıkkın felan olduğunu da sorguluyor. İş yerinde küçük olduğum için bana korumacı da davranıyor. Ancak bazen bana tabiri caizse askerlik arkadaşı gibi davranıyor. Kaç kez benim bir kız olduğumu ve benimle böyle konuşmaması gerektiğini söyledim ama ağzından yanlışıkla çıktığını felan söyledi. Bir de ben ilk başlarda kız arkadaşının olup olmadığı ile ilgili araştırma yapmayı bekleyip kendimi dizginlemeye çalıştım. Kız arkadaşı olduğunu ya da aklında birisinin olduğunu bildiğim bir insan için en başından kendimi dizginlerdim diye düşünüyorum. 14 şubat öncesi ofiste yemek yerken konuşuyorduk bir abla benim planlarım olup olmadığını sordu. Ben de o an böyle şeylere inanmadığımı söyledim. Sonra o abla benim hoşlandığım şahısa sordu. O da benim böyle şeylerle işim olmaz dedi. Veee benim orada içim ısındı arkadaşlar. O an kendim gibi düşündüm. Sonra ben o ve başka bir erkek iş arkadaşımızın fotoğrafını çektim. O da 'yok oğlum benim işim olmaz böyle şeylerle' dedi. Meğersem yalan söylemiş. Ben bu anlarda inanılmaz ümitlendim arkadaşlar. Bazen gözümün içine dik dik bakarak konuşurdu. Dedim o da bana boş değil. NE SAFMIŞIM! Geçen hafta işte canı sıkkındı. Bende neden canının sıkkın olduğunu sordum. Hatta biraz ısrarcı davrandım. Çünkü olmamasının oluyormuş gibi olmasından daha iyi olduğunu düşünüyorum. O da 2 ay önce ayrıldığı 4 yıllık kız arkadaşından bahsetti. Meğer ben onun her bir bakışına her bir sözüne anlam yüklerken onun bir kız arkadaşı varmış. Kız arkadaşından kötü bir şekilde bahsetti. Kız bunu aldatmış. Ancak ben içten içe soğuduğumu hissediyorum ondan şimdi. Bilmiyorum. Kafam allak bullak. İşte her gün de görüyorum. İşimi bıraksam onu da bilmiyorum. Bana biraz akıl verin
İş hayatına yeni atılmışsınız, ik gördüğünüz adamın büyüsüne kapılmayın. Kaldı ki adam size asker arkadaşı muamelesi yapmış yani sizden hoşlanıyor olamaz. Biran önce araya mesafe koyun kendisine olan ilginizi fark ederse bunu kullanır, üzülürsünüz. Ayrıca adam yalancı.

Kusura bakmayın ama adamın bakışından size benzemesinden anlam çıkarmak gerçekçi değil. Siz bu adamı bana askerlik arkadaşı gibi davranıyor diye uyarmışsınız daha ötesi var mı? İlişkisini söylememesini de tuhaf bulmadım. Benim de bir sürü tanıdığım ciddi bir adım atana kadar ilişkisinden dogru dürüst bahsetmemiştir. Hatta kendi kuzenimi duymuştuk biriyle görüşüyor diye sormuştuk yok öyle birşey vs dedi sonra duyduğumuz kızla 2 ay içinde evlendiler öyle söyleyeyim.

Son düzenleme:
Üniversite okumuşsunuz 23 yaşındasınız ve hiç erkek arkadaşınız olmamış, neden? Kimse okulun ilk günü koşarak erkek bulmaz ama ne bileyim lisedeyken falan bir iki flörtünüz olmadı mı? Buradaki çoğu kişi üniversiteden tanıştığıyla evlenmiş. Bunu sormamın nedeni, karşınızdaki erkeğin her lafından her hareketinden mana çıkarmanız. Böyle söyledi ama sonra şunu yaptı, gözümün içine bakarak konuştu, işim olmaz dedi... Bunlar ortaokul lise çağında yaşanan şeyler.
Bu kişi senden hoşlanıyorum dememiş, dışarıda buluşma teklifinde bulunmamış hatta size özel hiç bir davranışta bulunmamış. Her söylediğini kendinize göre yorumlamışsınız.

Size bir tavsiye; bu kişi veya herhangi bir erkek belirsiz davranışlarda bulunuyorsa, bir gün öyle bir gün böyleyse uzak durun. Kesinlikle ciddi düşünülecek tipler değil böyle erkekler. Hiç böyle beyin yorucu işlere girmeyin. Bunu söyledi ama şunu mu demek istedi yerine açık olun gidin konuşun.
Eğer böyle saçma sapan bir şey yüzünden işten ayrılırsanız büyük hata yaparsınız. Kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz, resmi davranıp işinize odaklanın

Hayır ama kendisine iki defa soruldu. Evet benim bir birlikteliğim var diyebilirdi. Yok benim öyle şeylerle işim olmaz dedi... ki ikinci olayda kendisi dahil iş yerindeki en yakın üç kişiydik.. söyleyebilirdi..
Belki de o ara sevgilisi ile arası açıktı. Şu an bu ilişki bittiğine göre bazı şeyler bir süredir ters gidiyormuş. Belki Kızgınlıkla ya da kırgınlıkla söylemek istemedi. Çünkü ilişkisinden emin değildi, hevesi kalmamıştı ya da gerçekten o ara ilişkisi bitme aşamasındaydı. Bunu niye üstünüze alınıyorsunuz?
Üzgün göründüğünde zamanda içinden gelmiş söylemiş.

Egitimli insansiniz ve bu kisi ile uyumsuz olacaginiz kesin bence. Zaten bir kıza askerlik arkadasi gibi davranan mentalitedeki adamdan ne bekliyorsunuz. Kimbilir iliskide neler yapar. Bence bu duygu ve heyecaninizi hislerinizi gercekten buyutmeyin. Olasi şeyler bunlar. Bazen zit insanlar ilginc gelir ve hic bilemeyiz bilinc altimizdaki bi sebepten baska bi insanin bi mimigi bi kelimesi bile hos gelir bir anlik sonrada o hissin pesinden gideriz. Zamanla heyecan vs olur ki bunları da kendimiz besleyip olusturmusuzdur. Ne isi birakacaksiniz falan. Emin olun bi baskasi ciksin karsiniza yada daha biri cikmadan bile biraz sakinlesince ne kadar gereksiz bi duygu seli yada hoslanti icinde oldugunuzu anlayacaksiniz. Ben bundan neredeyse %100 eminim. Hakkınızda hayirlisi.

Adam gayet arkadaşça davranmış. Ortada fol yok yumurta yok siz boş yere her harekete bir anlam yüklemişsiniz. Zaten aynı iş ortamından biriyle sevgili olmak hiç hoş değil bence.

Bence bu kişiden uzak durun. 4 yıllık bir ilişki kolay unutulmaz hele ki aldatma olmuşsa. Kalbinin acısını sizinle susturmaya çalışabilir. Ayrıca yanınızda üslubuna dikkat etmeyen biriyle arkadaş olunmaz siz flört olmayı hayal etmişsiniz. Sevgili olsanız yine devam eder ağzımdan kaçtı der yani boşverin

Belki de o ara sevgilisi ile arası açıktı. Şu an bu ilişki bittiğine göre bazı şeyler bir süredir ters gidiyormuş. Belki Kızgınlıkla ya da kırgınlıkla söylemek istemedi. Çünkü ilişkisinden emin değildi, hevesi kalmamıştı ya da gerçekten o ara ilişkisi bitme aşamasındaydı. Bunu niye üstünüze alınıyorsunuz?
Üzgün göründüğünde zamanda içinden gelmiş söylemiş.
Hayır üzerime alınmıyorum da. Yalan söyledi gibi hissediyorum. En başından bilseydim ben küçük bir heyecan olarak kalırdı. Daha ileriye gitmezdi..

Egitimli insansiniz ve bu kisi ile uyumsuz olacaginiz kesin bence. Zaten bir kıza askerlik arkadasi gibi davranan mentalitedeki adamdan ne bekliyorsunuz. Kimbilir iliskide neler yapar. Bence bu duygu ve heyecaninizi hislerinizi gercekten buyutmeyin. Olasi şeyler bunlar. Bazen zit insanlar ilginc gelir ve hic bilemeyiz bilinc altimizdaki bi sebepten baska bi insanin bi mimigi bi kelimesi bile hos gelir bir anlik sonrada o hissin pesinden gideriz. Zamanla heyecan vs olur ki bunları da kendimiz besleyip olusturmusuzdur. Ne isi birakacaksiniz falan. Emin olun bi baskasi ciksin karsiniza yada daha biri cikmadan bile biraz sakinlesince ne kadar gereksiz bi duygu seli yada hoslanti icinde oldugunuzu anlayacaksiniz. Ben bundan neredeyse %100 eminim. Hakkınızda hayirlisi.
Haklısınız...

23 yaşında kariyerinizin başındasınız. Böyle biri için heba etmeyin. Düşünsenize adamla geyik falan yapıyorsunuz ama 4 yıllık ilişkiden laf arasında da olsa bahsetmemiş. Hadi diyelim sizinle oldu. Aynısını size de yapacak. Bazı erkek modellerinin evliliği bile gizli kapılar ardında. Bence karşınıza çok çok daha iyileri çıkar.

Bu aldatma olayında mmm😅😅inandırıcı gelmedi

işte bu kız arkadaşından bahsederken mesela sen benim kız arkadaşımsın. Ben bu hareketinden rahatsızlık duyduğumu söylesem sen yine bu hareketi yapar mısın dedi. Arada canım benim felan diyor. Bir de neden kız arkadaşı olduğunu sakladı. Ben en başından bilseydim kendime bunu yapmazdım..
Sana 15 yıl sonradan seslenen bir meslektaşın olarak söylüyorum, size her göz süzüp flört etmeye çalışan adam yüzünden iş bıraksanız işsiz ve kariyersiz kalırsınız haberiniz olsun. Bizim mesleğimiz irade mesleği, her zorlukta hemen kaçılır mı? Kaldı ki meslekte o sizin kekodan onlarca var haberin olsun.😉 Ayrıca yukarıdaki cevabını bilerek alıntıladım. Bak genç arkadaşım yüzlerce boşanma görmüş bir ablandan sana tavsiye, bir erkek koskoca yetişkin bir kadının hareketlerine karışma ve sınırlama hakkı görüyorsa ve bu adam birde kendine hukukçu diyorsa o adamdan kaç kaçabildiğin kadar. Kaldı ki canım benim falan bir iş arkadaşı için fazla avam ve seviyesiz hitaplar. O kız arkadaşına laf edeceğine kendi hareketlerine baksın bence.

Sana 15 yıl sonradan seslenen bir meslektaşın olarak söylüyorum, size her göz süzüp flört etmeye çalışan adam yüzünden iş bıraksanız işsiz ve kariyersiz kalırsınız haberiniz olsun. Bizim mesleğimiz irade mesleği, her zorlukta hemen kaçılır mı? Kaldı ki meslekte o sizin kekodan onlarca var haberin olsun.😉 Ayrıca yukarıdaki cevabını bilerek alıntıladım. Bak genç arkadaşım yüzlerce boşanma görmüş bir ablandan sana tavsiye, bir erkek koskoca yetişkin bir kadının hareketlerine karışma ve sınırlama hakkı görüyorsa ve bu adam birde kendine hukukçu diyorsa o adamdan kaç kaçabildiğin kadar. Kaldı ki canım benim falan bir iş arkadaşı için fazla avam ve seviyesiz hitaplar. O kız arkadaşına laf edeceğine kendi hareketlerine baksın bence.
Bu değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim💜 Çok haklısınız bu arada..

İyi de anlattıklarınız içinde adamın size karşı en ufak bir flört içerikli hareketi yok. Baya baya kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz. Özel hayatını da daha öncesinde paylaşmak istememiş olabilir. Sonuçta iş yerindesiniz. Canım kelimesine falan bu kadar anlam yüklemeyin hiç. Boşuna umutlanıp, kendinizi üzmeyin.

Back
X