Önde çürük diş :(

dolgu yapar sanırım
ön diş çekilmez çok kötü görünür
çürük ilerlemeden hemen gidin...
zaten dişinin rengine göre yapıyorlar ve hiç belli olmuyor
eğer ön dişinizi kaybederseniz implant yapılmak zorunda kalırsınız hem acılı hem çok pahalı bişey

Film filan cekildi hatta.Curugu iyi temizleyememis o yuzden.Yani oylesine sallamiyorum :)

küçücük bi çürükse her türlü kurtulur dişin merak etme. çürük büyümeden git yaptır.

ben yıllar önce ank. üni de yaptırmıştım ön dişlerime hala duruyor. başlarda sıcak soğuk hissetti şimdi bi sorun yok.

Biri siyah tartar olabilir demiş.
Aynayla baktım dizşin arka kısmında tartarlar var belki bu kararmıştır..
Tartar temizliği açılı bi işlem mi peki ?

hiç tartar tedavisi olmadım ama inanın korkulacak hiç bir şey yok...
bede dolgu tedavisinden korkuyordum ama korkacak birşey yokmuş tartar ondan da basit yani

hiç yaptırmadım ama yaptıranlardan duyduğum kadarıyla kimisinde acılı oluyor kimisi hiç acımadı diyor
bazı doktorlar uyuşturup yapıyolar

Diş etine sınırda olduğu için uyuştururular heralde ya:18:

benimde ön iki dişimin tam ortası çürümeye başlamıştı ,15 sene önce dolgu yapmıştı doktor,bi kaç yıl önce açılmaya başladığı için tekrar dolgu yaptı.gayet doğal kendi dişim gibi görünüyor.

çürük demişssinde tartar yani diş taşıda olabilir mi acaba :26:

çürük demişssinde tartar yani diş taşıda olabilir mi acaba :26:

İnşALLAH kötü bişey değildir ya

once igne vuruyolar daha sonra makineyle curugu temizleyip ardindan dis renginde bi jel war onu surup lazer gibi bi isikla dis rengini falan esitliyolar sonra da disini torpuleyip eskisinin aynisi gibi oluyo sadece ognede cok hafif aciyo onun haricinde aci hissetmiosun bile bende fark ettigim gibi hemen yaptirdim . curuk ilerlemeden yaptirin obur disinizede sicrayabilir . on dis onemli bole dolguyla halledebilirsiniz ilerde cektirmek zornda kalmazsiniz

ıstersenızz dolgu yapar
ıstersenız dıslerınızı kucultup alttan diş takar

Fazla ihmal etmeden disciye gidersen iyi olur. Benimde on ust disimde ortasinda siyah bisi vardi,fircaliyodum gitmiyordu disciyede gitmedim firsatim olmadi.bir gece kirildi orasi ufakti kirik. Disciye gittim once oydu ufak gorunuyo du ama biraz fazla curumus sonrada dolgu yapti hic aci sizi hissetmedim acimiyorda.

cnm dr a gir ufakj bir dolgu koyuyor bana öle yaptı renk tonu öyle bi tutturuyorki belli bile deil :)

aman arkadaşlar sakın dişlerinizi küçülttürmeyin sonunda o diş mutlak surette gidiyor. annemin başına geldi gide gide takma dişe kaldı kadın

Öndeki 4 dısı bırlestıp vız vız la torpuleyıp
Ya dolgu
Ya dıs takar hazır ysptırmısken dıslerını uzat :) tavsan gbı dıl de güldünde hos gozuksun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim dişlerime 2 kere tartar temizliği yapıldı.. acımadı ikisinde de... ama sonrasını sevmiyorum dişimde hassasiyet oluştu...

çürük mü tartarmı öğrenmek için doktor yolu göründü sana. diş bu ihmal etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…