onedio hepimizi ifşa edecek. bu listede olabilirsiniz kızlar

esemre

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
486
226
303
33
Ankara
onedio denen site KK bir derdim var kısmında acılan konuları epey alaya almış.
başkalarının derdiyle alay etmek size mı kaldı . ben de buna dertlendim var mı diyeceğiniz

aralarında takip ettiğim başlıklar da var
linki paylaşıyorum kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Burası herkese açık bir platform konu açanlar bunu dikkate almak zorunda ama KK üyesiyim diye söylemiyorum onedio içeriğini yazan arkadaşın yorumlarına gram gülmedim ya yüzümde tek bir kas bile oynamadı yani.

Marziye nickli onedio üyesi, bunu da okursun muhtemelen. Canım cidden espri anlayışın çok berbat ya fıkrasına gülünmeyen adam havası alıyorum senden özellikle o random gülmelerin... İçerik kasacağım diye zorlama derim.

Vay be koca Türkiye'de haber olacak başka manşet, dert tasa kalmamış. Buna sevinmeliyiz ülkece.

Edit: Gram tebessüm etmedim hepsine tek tek baktım ben de üstteki arkadaş gibi. 2-3'ü dışında hepsi malesef gerçekten açıldığına inandığım ve yorum yaptığım konular oldu.

Yurdum insanı ile dalga geçmek çok fazla prim yaptığından kendilerince haber yapmışlar. Allah kimseyi bu kadar boş insan yapmasın. Mesleğin de bir layığı olmalı.

Onedio olarak siz aşk meşk testleri ya da kısmetinize kim çıkacak düğününüz nerde olacak testleri yapın. Zira herkes en iyi olduğu işi yapmalı. Burası da dert köşesi naparsın?

Son düzenleme:
Gercekten buradan mi alinti yapmislar yoksa sallayip ustune ekleme mi yapmislar? Anlayamadim.. cok asiri sacma yorumlar var cunku. Hic rastlamadim bu tur yorumlara burada ben.

İlk isim kendi basligim varmi diye bakmak di

Yalniz sizin basliğiniz da panik edici..ifsa vsvs abartmayin. Zaten acik bir platform.

sitenin reklamını niye yapayım ki . zaten bilinen bi site
ben yeni gördüm valla ..

bende dert için konu açıyorum.
başlığı alıp alay etmeleri hoşuma gitmezdi

Allahtan benim başlığı paylaşmamışlar
ben olduğumu anlayan arkadaşlarım keson çıkardı
dert belli
gidişat belli

Haber sacma olmus. Ama bu platformun herkese acik oldugunu biliyoruz o yuzde takma isim kullaniyoruz. Beni rahatsiz etmedi..

Ben konuların içindeki tutulan yorumları paylaşacak kadar akıllı sandım ama kendince bir dalga geçme durumu var ki paylaşımları reyting almayınca kk üzerinden prim kasayım demiş. Küçük dünyasında yalnız bırakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…