onedio hepimizi ifşa edecek. bu listede olabilirsiniz kızlar

ne bileyim .
teknoloji çok ilerledi .
üye adından kimliği bulurlar diye düşünmedim değil

Üye adından (rumuzları kasdediyorsunuz herhalde) kimliği bulma ihtimallerî olabilir diye düşündünüz. Yani bu bir ihtimal olarak aklınıza geldi ve başlık olarak "Hepimizi ifşa edecekler" demeyi mi uygun gördünüz. Hepimiz derken tüm üyeleri kasdediyorsunuz. Edecek derken de gelecekte kesin olacak bir şeyden bahsediyorsunuz. Ne kadar yanıltıcı bir başlık.

valla açarken o kadar geniş düşünemedim .
heycan yaptım galiba içlerinde tanıdık başlık ve üye olunca

keşke olsa
bu sitede bir kız evlilik dışı hamile kalmıştı ve çocuğu aldırmak için verilen yasal süreyi epey aşmıştı.
konu sahibi ortadan kayboldu ve muhtemelen çaresizlikten bebeği aldırdı diye düşündük hepimiz

aslında o üyenin gerçek kimliğini görmek isterdim .

ohhooo geçen senenin konusu bu konu konuşulup tartışıldı kk da kazen el attı diye hatırlıyorum emin değilim

Son düzenleyen: Moderatör:
Milleti korkutmayın neyin ifşası , buraya üye olduğunuzda bilmeniz gerekir zaten herkes farklı rumuzlarla burada.
Saçmalık ötesi başka hiç bir şey değil gülmedim hiç .

Sitedeki alıntı cevaplara koptum yanlız :)))
Madigudi diye alnımdamı yazıyorda, sokağa çıkınca herkes beni tanıyacak?
İfşa oluyoruz diye gereksiz panik yapmışsınız.

Amacın neydiki ?
Neyin telaşı bu böyle ?

Konuyu kapatıyorum, boşuna panikletmeyin kimseyi, 10 yıldır sitedeyim hiçbir üyenin yasal durumlar ve üyelerin kendi kendini deşifre etmesi hariç 3. şahısların isim soyad bulabildiğine şahit olmadım, kaldı ki burası herkese açık bir platform, yazdıklarınız elbette Google tarafından indeksleniyor, açılan konuların izinsiz kopyalanıp haber yapılması etik mi tartışılır ama ziyaretçilerce okunması haberdar olunması olağan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…