De ki; Allah'ından bulsun.....
Bi insana edilecek tek beddua budur. Gerisi döner seni bulur. Öfken kinin buna sebep. Ama ne demişler öfkeyle kalkan zararla oturur.
Allah elbet o kadının yaptıklarını yanına bırakmayacak sen beddua etsende etmesende. İyi bişey değil. Ben bile üvey anneme hiç beddua etmedim Annem bile babamla olan son telefon kayıdında ( savcılıkta intihar olduğu için araştırıldı ve bende bu kaydı dinledim) dediği tek şey;
- Benim dirhem dirhem biriktip aldığım arabada dostunla gezdin ya, Benim çocuklarımın ve benim gözümden yaş akıttın ya seni Allah' a havale ediyorum. diyor.
o anda bile beddua etmiyor.
Çoluğuna çocuğuna döner. Gerçi olgun bir kadınsın kimseye şunu yap demek bana düşmez. ben sadece tavsiye verdim.
sağol tavsiyen için canım. ben atamıyorum o öfkeyi o kadar olgun olamıyorum.
yaşadıklarımızı unutursam biegün ben de senin gibi davranabilirim belki. . bana kötü olana kötüyüm. ki çok sabırlı bir insanımdır normalde .
şimdilik düşüncem bu.
Kızlar çok değil bundan kısa süre önce burada üye bi hatun vardı çok sıklıkla KK'ya girmemişti bi Topikte konuşmuştuk sonra bana eskiden bankacı olduğum için Banka ile ilgili soru yaşadığını söylemişti burada zor oluyor faceden yardımcı olur musun demişti bende olur demiştim.
Kıza insanlık edelim dedik, meğerse niyeti bozukmuş.
Erkek arkadaşımın meğerse resimleri ve beğenileri herkese açıkmış sen bu kız git sevgilimin bütün resimlerini beğen.
Ertesi sabah uyandım bi faceye bakayım dedim işte bilmem ne x kişi benimkinin fotolarını beğendi falan yazıyordu anasayfamda.
Ay şoka girdim beynimden vurulmuşa döndüm.
Böyle bir karaktersizlik olamaz.
Erkek arkadaşımın dünyadan haberi yok faceye çok sık girmez zaten.
Bende facede arkadaş oldularda öyle beğendi sandım kıyametleri koparmıştım.
Tabi sonra hiçbrşey bilmediğini öğrendim şifresi bende var baktım bildirimlere dahi bakmamıştı.
Bide bu kız gitmiş mesaj atmış diğer kutusuna düşmüş.
Ya böyle nişanlanacağınız kişiyi az çok tanıyorum ama aşırı yakışıklıınız benim Yunus Polislerine karşıda bi zaafım var yazamadan edemedim falan demiş.
Ay cinnetin eşiğine gelmiştim.
Size diyeceğim o ki hiç kimseye güvenmeyin.
Burada gerçekten iyi bir şekilde tanıdıktan sonra ekleşin vs
İyilik yapayım dedim başıma neler geldi.
Dikkat edin insanlar gerçekten çok namussuz
Bu arada kızında sevgilisi vardı !!!
Amin canım inşallah.
Hayatımda ilkkez bu kadar arsız bir insanlar karşılaştım şoka girdim.
Ya sanalda da olsa hiç göremeyecek olsamda bir insanın şerefi haysiyeti utanma yetisi olmalı ya.
Allahım eşlerimizide bizide böyle ahlaksızlardan korusun.
Ne kadar onursuz,ahlaksız, zavallı kadınlar var..kk da böyle tipleri gördükçe kadınlığımdan utanmaya başlıyorum artık..
En basta gecmis olsun demek istiyorum, ucuz atlatmissiniz. Zira insanliktan nasibini almamis biri ile karsilasmissiniz. Hicbirimizin hayatina boyle insanlarin yanasamamasi dilegiyle...
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Ben üvey kardeşimin annesi yüzünden neler çektim bir bilsen.
Babasında gözü var bu kızın babasına sulanıyor bile dedi üvey annem
keza annem babam bu kadınla dost hayatı yaşadı diye intihar etti ve sadece 36 yaşındaydı ben 16 yasında annesiz kaldım
Şimdi üvey kardeşim var hiç görmedim ama hiçte beddua etmedim.
Yaşadım biliyorum. Ama beddua etmek gereksiz. Döner dolaşır sahibini bulur.
Tövbe Estağfurullah ya neler var cidden her an tetikte mi yaşıycaz biz böyle karaktersizler yüzünden. 50sini geçmiş bir kadın da annemin yanında sürekli babama asılıyordu. Kovsak gitmiyor sürekli geliyordu. İnsan bi süre sonra şaşırmaz oluyor malesef
Allah rahmet eylesin çokta gençmiş.
Gökten akıllı yağsa bize deli düşer hesabı olmuş o biraz.
İyi tanımadan bu tür iletişimlere girmemek lazım.
Yuh ya ..
İşte o 50 yaşında ki kadında bizim KK sapığının yaşlı versiyonu sanırım.
Sevgilime utanmadan oh sesinide duymuş oldum dedi ya şaka gibi
Kızlar çok değil bundan kısa süre önce burada üye bi hatun vardı çok sıklıkla KK'ya girmemişti bi Topikte konuşmuştuk sonra bana eskiden bankacı olduğum için Banka ile ilgili soru yaşadığını söylemişti burada zor oluyor faceden yardımcı olur musun demişti bende olur demiştim.
Erkek arkadaşımın meğerse resimleri ve beğenileri herkese açıkmış sen bu kız git sevgilimin bütün resimlerini beğen.
Ertesi sabah uyandım bi faceye bakayım dedim işte bilmem ne x kişi benimkinin fotolarını beğendi falan yazıyordu anasayfamda.
Tabi sonra hiçbrşey bilmediğini öğrendim şifresi bende var baktım bildirimlere dahi bakmamıştı.
Ya böyle nişanlanacağınız kişiyi az çok tanıyorum ama aşırı yakışıklıınız benim Yunus Polislerine karşıda bi zaafım var yazamadan edemedim falan demiş.
Gökten akıllı yağsa bize deli düşer hesabı olmuş o biraz.
İyi tanımadan bu tür iletişimlere girmemek lazım.
Üstelik o kadın annemden yaşlıydı.
Terbiyesizlik yüzsüzlük diz boyu olmuş da taşmış sizinkinden. Sırf kıskançlıktan yapmış huzursuz etmek için. Siz daha mutlu olun daha da çatlasın
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
yok artı yaa bu kadarı da fazla
daha fazla size zararı dokunmadan engeleyebilmişssiniz en azından gerçek hayattada sanalda uzak etsin böyle kişilerden bizi allah
ay çok güldüm şu lafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?