Bunların hepsi kenarından köşesinden yaşam tecrübesidir, bnm ilk eşim Trkmenistandaki yan komşuyla işi pişirmiş.. Ben Trkyedeydim o sıra karmaşık hikaye ama bi sabah araığımda kadın tlfna çıkıp bnle resmen dalga geçti..Gerçekten Allah ıslah etsin böyle adileri..
Ayy oda sapık çıkmış
Kesin erkektir terbiyesiz.
İyi sizde yol yakınken dönmüşsünüz.
azmış sanırım. yemeğine şap atsıın annesi.
Ay yelloza a.ş.ifteye bak.
Adamın nikahlı karısı ile dalga mı geçiyor bide utanmaz şey
Sizde unutun artık öyle insanlara bir daha denk getirmesin Rabbim olur böyle şeyler insanlık bozuldu sıkmayın canınızı
Ay yelloza a.ş.ifteye bak.
Adamın nikahlı karısı ile dalga mı geçiyor bide utanmaz şey
Aman kadın hadi ylloz da, buna sebep olan pirim verende ş...siz di, birde utanmadan cebren inkar etmezmi ex eş.. Allahım ne berbattı yaa, Allah bidaha göstermesin, kimseyede öyle bi sorun vermesin..
benim babamın dostuna annemle öyle dalga geçmişti
-- al tepe tepe kullan --demişti anneme. güya ayrılmışlar babamla. sanki annem onun elinden alıyor adamı.
annemde çarşının ortasında meydan dayağı çekmişti kadına öldüresiye dövdü öyle böyle bi dayak değildi :)
Evet bitanem burada komik yorumları görüyorum keyfim yerine geldi.
Annem sinir küpüne döndü neredeyse uçağa atlayıp o koca şehirde kızı bulup dövecek
Ayy sende katılsaydın ya o dövme işine
Kalitesi düşük ucuz insanlar.
Evli erkekelri ayartıp bide arsızlığa vuran pislikler allahlarından bulsunlar
İşte böyle zaten bu tarz insanların istedikleri sizi sinir etmek uğraşmak huzursuz etmektir o yüzden ona o istediğini vermemek gerek kim ki o
Allahından bulsun. annem çok çekti şimdi annem rahat o kadın sürünüyor beter olsun. bide üvey kardeş var onda. evlatlarından bulsun diyorum.
bizim çektiklerimizin beterini yaşasın .. ayyyyhhh neyse kimseye güven olmuyor iştebabana bile güvenme
Ne bide kardeşin mi var o kadından
Şaka gibi zavallı annen ya
Baban irtibat halinde mi peki kadınlarla yada çocuklarıyla
Bakalım daha ne kadar düşürecek bazı hemcinslerimiz kendilerini.
yok görüşmüyorlar. kıza da sahip çıkmıyor. yani öyle biliyoruz kütüğümüzde falan yok.
bizim iş yerimiz vardı bi kaç sefer kız geldi baktım babamla çaktırmadan muhabbet ediyo . babama dedim bu kızı döverim elimden alamazsın. kızı da kovmaktan beter ettim.
kızın haberi yok gibi . bilmiyorum karışık biraz. beter olsunlar.. sürüne sürüne gebersinler hepsi.
çok adi kadınlar var işte.
Hiç sormayın bana arsız arsız konuşuyordu sonra erkek arkadaşıma karşı çok sinirlendim çocuğun günahı neyse apar topar üniforması ile geldi 15 dklık yolu 7 dk da aradı o çocuğa diyor ki ay sesinide duymuş oldum diyor şoka girdik gerçekten.
Allahtan erkek arkadaşım gözünü korkuttu ya öylesine yazdım falan dedi korktu baya.
Yazmaz inşallah bi daha.
Ama kızın günahı yok ki
Kusura bakmayın ama kadın zaten karaktersizmişte çok afedersiniz babanızda %100 kişilik sahibi biri diyemem.
Yok artık !
Deli bozması kadın...
Allah uzak etsin cümlemizden böylelerini Özge.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?