Önemli Bir Uyarı Bir Bakın Lütfennnnnnnnnnnn !!!

Ay yelloza a.ş.ifteye bak.
Adamın nikahlı karısı ile dalga mı geçiyor bide utanmaz şey

Ayy oda sapık çıkmış
Kesin erkektir terbiyesiz.
İyi sizde yol yakınken dönmüşsünüz.

ya eşim diyor zaten burada kesin erkek vardır sapıklığına girer .
ben de diyor napacak bi erkek kadın muhabbetinde yok kistim var yok akıntım var :))
ne bileyim herkesi kendimiz gibi sanıyoruz.

Aman kadın hadi ylloz da, buna sebep olan pirim verende ş...siz di, birde utanmadan cebren inkar etmezmi ex eş.. Allahım ne berbattı yaa, Allah bidaha göstermesin, kimseyede öyle bi sorun vermesin..

Sizde unutun artık öyle insanlara bir daha denk getirmesin Rabbim olur böyle şeyler insanlık bozuldu sıkmayın canınızı

Evet bitanem burada komik yorumları görüyorum keyfim yerine geldi.
Annem sinir küpüne döndü neredeyse uçağa atlayıp o koca şehirde kızı bulup dövecek

benim babamın dostuna annemle öyle dalga geçmişti
-- al tepe tepe kullan --demişti anneme. güya ayrılmışlar babamla. sanki annem onun elinden alıyor adamı.
annemde çarşının ortasında meydan dayağı çekmişti kadına öldüresiye dövdü öyle böyle bi dayak değildi :)

Ayy sende katılsaydın ya o dövme işine
Kalitesi düşük ucuz insanlar.
Evli erkekelri ayartıp bide arsızlığa vuran pislikler allahlarından bulsunlar

Evet bitanem burada komik yorumları görüyorum keyfim yerine geldi.
Annem sinir küpüne döndü neredeyse uçağa atlayıp o koca şehirde kızı bulup dövecek

İşte böyle zaten bu tarz insanların istedikleri sizi sinir etmek uğraşmak huzursuz etmektir o yüzden ona o istediğini vermemek gerek kim ki o

Ayy sende katılsaydın ya o dövme işine
Kalitesi düşük ucuz insanlar.
Evli erkekelri ayartıp bide arsızlığa vuran pislikler allahlarından bulsunlar

Allahından bulsun. annem çok çekti şimdi annem rahat o kadın sürünüyor beter olsun. bide üvey kardeş var onda. evlatlarından bulsun diyorum.
bizim çektiklerimizin beterini yaşasın .. ayyyyhhh neyse kimseye güven olmuyor işte babana bile güvenme

Ne bide kardeşin mi var o kadından
Şaka gibi zavallı annen ya
Baban irtibat halinde mi peki kadınlarla yada çocuklarıyla

Bakalım daha ne kadar düşürecek bazı hemcinslerimiz kendilerini.

Ne bide kardeşin mi var o kadından
Şaka gibi zavallı annen ya
Baban irtibat halinde mi peki kadınlarla yada çocuklarıyla

yok görüşmüyorlar. kıza da sahip çıkmıyor. yani öyle biliyoruz kütüğümüzde falan yok.
bizim iş yerimiz vardı bi kaç sefer kız geldi baktım babamla çaktırmadan muhabbet ediyo . babama dedim bu kızı döverim elimden alamazsın. kızı da kovmaktan beter ettim.
kızın haberi yok gibi . bilmiyorum karışık biraz. beter olsunlar.. sürüne sürüne gebersinler hepsi.
çok adi kadınlar var işte.

Bakalım daha ne kadar düşürecek bazı hemcinslerimiz kendilerini.

Hiç sormayın bana arsız arsız konuşuyordu sonra erkek arkadaşıma karşı çok sinirlendim çocuğun günahı neyse apar topar üniforması ile geldi 15 dklık yolu 7 dk da aradı o çocuğa diyor ki ay sesinide duymuş oldum diyor şoka girdik gerçekten.
Allahtan erkek arkadaşım gözünü korkuttu ya öylesine yazdım falan dedi korktu baya.
Yazmaz inşallah bi daha.

Ama kızın günahı yok ki
Kusura bakmayın ama kadın zaten karaktersizmişte çok afedersiniz babanızda %100 kişilik sahibi biri diyemem.

Yok artık !
Deli bozması kadın...
Allah uzak etsin cümlemizden böylelerini Özge.

Ama kızın günahı yok ki
Kusura bakmayın ama kadın zaten karaktersizmişte çok afedersiniz babanızda %100 kişilik sahibi biri diyemem.

babam ondan beter zaten intizarlarımın arasında o da var.
babamı mecburiyetten çekiyoruz artık. çoğu şeyi yedik yuttuk uzun hikaye . yine atamadık sahip çıktık.

Yok artık !
Deli bozması kadın...
Allah uzak etsin cümlemizden böylelerini Özge.

Amin canım inşallah.
Hayatımda ilkkez bu kadar arsız bir insanlar karşılaştım şoka girdim.
Ya sanalda da olsa hiç göremeyecek olsamda bir insanın şerefi haysiyeti utanma yetisi olmalı ya.
Allahım eşlerimizide bizide böyle ahlaksızlardan korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…